Nyt fra Promus - 11. april 2011

Kære Promus-bruger..

Vi nærmer os med hastige skridt forårets første ferie, så velkommen til slutspurtsugen før påske og et par nyheder fra det lille kontor..

Penge, penge, penge – kom til infoaften om Aarhus Kommunes støttepuljer!
Har du styr på støtten? Eller mangler du midler til at komme videre med dit musikalske projekt? Hvis du siger nej til det første og ja til det næste, så er der al mulig grund til at møde op i Promus, tirsdag d. 26. april kl. 19:00, når vi sætter fokus på Aarhus Kommunes støtteordninger til musik.
Læs mere og tilmeld dig her!


Er du en del af fremtidens Sound of Music?
Promus og Netværket for Dansk Lydteknologi arrangerer – i samarbejde med bl.a. Forsknings- og Innovationsstyrelsen, Væksthus Midtjylland og Alexandra Instituttet – matchmaking og pitchseminar for folk med gode idéer indenfor audioområdet.

Danmark har en stolt iværksættertradition inden for lydteknologi, og indtager i dag en international styrkeposition med markante virksomheder som eks. TC Electronic, Brüel & Kjær, T-Rex, Emma Electronics, Oticon, Widex, DPA Microphone m.fl. Lydteknologierne skaber danske arbejdspladser indenfor så forskellige sektorer som måling, byggeri, sikkerhed og forsvar, sundhed og medico, audio og video, film, TV- og musikproduktion, branding, events og oplevelser, samt igennem web, mobil og handel. Det er derfor vigtigt at få motiveret nye idéer og tanker indenfor feltet, og derfor er det med stor fornøjelse, at vi nu kan invitere til matchmaking og pitchseminar her i Promus. Her vil nye iværksættere og entreprenører indenfor audioområdet få mulighed for at pitche deres idéer overfor relevante virksomheder og institutioner via speeddating og matchmaking. Endvidere vil der være en række oplæg, diskussioner og case-studies fra folk fra bl.a. B&O & Smukfest.

Promus, Vester Allé 15, Aarhus – onsdag d. 11. maj, kl. 09:00 – 16.15. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om tilmelding mv. her!


Kalle Bremer vandt YCE-prisen 2011!
Det blev Kalle Bremer og festivalen Stella Polaris, som løb med sejren om titlen som Young Creative Entrepreneur indenfor den danske musikbranche i 2011.
Læs mere og se billeder fra prisoverrækkelsen her!


Musikparlamentet inviterer til debat: Er kommercialisme det nye indie?
Er det sell-out at involvere sig med erhvervslivet, eller er det blevet mere accepteret af musiklyttere og musikere, at bands bliver finansieret kommercielt? Med andre ord – er kommercialisme det nye indie? Det vil et panel med musiker-, erhvervs-, og brancherepræsentation tage udgangspunkt i:

Panel:
Manfred Zähringer (Iceberg Music Group)
Johannes Gammelby (The Malpractice, Beta Satan, m.m.)
Freddy Larsen (Sponsor- & Event manager, Royal Unibrew A/S)

Musik:
Our Broken Garden (Solo)
Sebastian Lind

Tid og Sted:
Den 13. april 2011, kl. 19:00, Råbar/Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C

Pris:
30 kroner
Læs mere her!

.. og så lige til sidst…


Promus satte fokus på SPOT Festivalen, MXD og ROSA’s arbejde
Gunnar Madsen fra ROSA/SPOT Festival og Thomas Rohde fra MXD lagde vejen forbi Promus i sidste uge, og det blev til en tilbundsgående introduktion til arbejdet med dansk musikeksport, samt en række gode råd fra de erfarne herrer..

Læs mere og se billeder her!

Fortsat go’ uge…