Nyt fra Promus - 14. marts 2011

Kære Promus-bruger

Lige i al hast i ventetiden inden maskinen flyver os til Austin, Texas, og en hektisk uge på SXSW-festivalen, får I lige ”ugens bøh” fra Promus.

Young Creative Entrepreneur Music Award 2011
I samarbejde med British Council i Danmark, skal Promus være med til at uddele årets Young Creative Entrepreneur Music Awards.

Prisen går til den bedste unge kreative iværksætter inden for den danske musikindustri i 2010. Vinderen skal deltage i en konference i forbindelse med musikfestivalen The Great Escape, der finder sted i Brighton til maj, sammen med vindere fra andre lande, men du skal skynde dig! Der er deadline for ansøgninger, tirsdag d. 22. marts, og vinderen offentliggøres d. 8. april!

Så har du startet ny musikvirksomhed, skabt en event eller en festival i nye rammer, eller udviklet nye tiltag indenfor det musikmiljøet herhjemme, så har du nu muligheden for at deltage i Young Creative Entrepreneur Music Award 2011.

De indsendte projekter vil blive bedømt af et dommerpanel bestående af Christian Have/HAVE Kommunikation, Søren Krogh Thompson chef for Playground Music og formand for MXD (Music Export Denmark), konsulent i British Council og for Young Creative Entrepreneur-initiativet Claire de Braekeleer samt Jesper Mardahl/Promus.


Music supervision, publishing & sync!

Vi samler en række af branchens nøglespillere til en aften hvor der bliver sat fokus på forholdene omkring sync, publishing, music supervision m.v. Arrangementet er en del af vores aktiviteter omkring sangskrivernetværket i Aarhus, men er selvfølgelig åbent for alle Promus’ brugere.

Panelet består af:
Jeppe Kaltoft - music supervisor/Upright Music - upright-music.com
Anders Fredslund-Hansen - publisher/Good Songs - goodsongs.dk

Tirsdag d. 29. marts, kl. 19:00 – Promus, Vester Allé 15 – Aarhus.Og så var det ellers i sidste uge, at vi havde en række fantastiske oplægsholdere i huset – og ikke at forglemme, en masse engagerede Promus-brugere. Check links’ne, og læs mere, se billeder m.v.

Basic digital – Promus, 8. marts: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=218

FRUKT Communications – oplæg og diskussion med Jack Horner & Dom Hodge: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=221


Fortsat go’ uge… og tak til Peter og kolleger fra SAS i Tirstrup Lufthavn ;-)

Jesper Mardahl og Anne Jensen
Promus