Nyt fra Promus 21. november 2011

Kære Promus-bruger

Weekenden er forbi, og det er op på hesten igen! Derfor får du lige lidt nyt og ”gammelt” her fra Promus.

Helmuth Kool - a.k.a. Torsten Rosendal - giver tips & tricks til arrangementer i Ridehuset.
Du har besluttet at afholde et arrangement i Aarhus, og din idé er så god, at du tror på et stort publikum. Du vil gerne afholde det selv, dvs. udenfor de etablerede spillesteder, så her er Ridehuset en oplagt mulighed. Vi har derfor bedt Torsten Rosendal, som har mange års erfaring med netop arrangementer i Ridehuset, om at give sine bedste råd til nye arrangører. Læs mere her!

Promus var til Pixel Jam 2011 med film- og spilbranchen.
Hvordan lyder et transmedialt, pixeleret stykke gruppearbejde? Tja, hvis du er blevet nysgerrig, så læs artiklen her!

Mød ugens Promus-profil - Sine Maria Vinther fra booking- og managementfirmaet Broken City.
Sine Maria Winther studerer Music Management og er medindehaver af booking- og managementfirmaet Broken City. De koncentrerer sig om rockscenen og primært upcoming navne.

.. og så rask videre til ”Ugens remindere” med en masse vigtige datoer!

Raw Music vol. 3 – Dig og Mig og Vi To..tirsdag d. 29. nov.
Fire grupper: Foyn Trio!, Islets Of Dust, Like A Tiger og Louis Og Magneten, afholder næste RAW Music som en fælles showcase under overskriften Dig og Mig og Vi To! – og som finder sted tirsdag d. 29. november, kl. 20:00 – i Råbar!

Listen To Music With Us..hele tiden!
Promus tager nu pulsen på musikken i byen – og deler den med dig! Lyt med her!

Det Jyske Musikkonservatorium starter sangskriveruddannelse – infomøde d. 21. nov.
Tiden er moden til sangskrivning og derfor lancerer Det Jyske Musikkonservatorium fra studieåret 2012/13 en helt ny bacheloruddannelse i sangskrivning. Der er allerede ansøgningsfrist 1. december.

Musiconomy afholder kurser i Promus d. 28. nov og 5. dec.
I sidste uge skrev vi om Musiconomy-initiativet, og allerede nu kan vi præsentere to Musiconomy-kurser her i Promus.
28. nov.: Viral Markedsføring – lær at lave en effektiv video
05. dec.: Styrk dit salg

SPOT 2012 har åbnet for ansøgninger – ansøgningsfrist: 1. dec.
SPOT Festival 2012 foregår 4.-5. maj i Aarhus og planlægningen af festivalen er i fuld gang. Derfor er det NU, at bands, solister, acts mv. kan ansøge om at være med. Også bookingfirmaer, managements, pladeselskaber, koncertarrangører, medier m.fl. kan foreslå danske eller nordiske acts til SPOT Festivalen. SPOT efterlyser rock, pop, hiphop, electronica, dance, alle hybriderne samt de helt nye musikalske brydninger og trends – uanset om ambitionerne er nationale eller internationale. Eller begge dele… Der er ansøgningsfrist torsdag d. 1. december kl. 12:00! Læs mere om ansøgning m.v. her!

KODA inviterer til KODAlounge for medlemmer i Promus
Netværk er vigtigt. Og KODA vil gerne skabe muligheder for, at deres medlemmer kan mødes. Derfor er KODAlounge stedet, hvor du kan møde KODA face-to-face og samtidig networke med dine kollegaer. Mandag d. 5. december bydes der velkommen til medlemmerne til KODAlounge i Promus, fra kl. 17:00. Læs mere og tilmeld dig her!

ORA holder Get Togethers i Promus
ORA - Organisation af Rytmiske Amatørmusikere - inviterer hermed til netværksmøde for arrangørildsjæle og vækstlaget. Med netværksmøderne ”Get Togethers” ønsker ORA at sætte fokus på det rytmiske vækstlag og lave flere vækstlagsarrangementer. Mødet for ORA’s medlemmer i Region Midtjylland finder sted i Promus, torsdag d. 1. december, fra kl. 18:00. Læs mere og tilmeld dig her!

2 millioner til produktion og udgivelse af musik
Statens Kunstråds Musikudvalg indkalder for anden gang ansøgninger til en pulje til produktion og udgivelse af indspillet musik af høj kunstnerisk kvalitet. Puljen er denne gang på 2 mio. kr. Læs mere her


.. og så lige ugens kommentar..

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Tyskland er ved at blive vores vigtigste eksportmarked for dansk musik. Således har Volbeat fyldt store idrætshaller dernede, Medina har huseret på hitlisterne – og ikke mindst Aura har sat markante aftryk. Således væltede hun ganske elegant Rihanna af førstepladsen på den tyske singlehitliste forleden, da hun udgav hittet ”Geronimo” fra sit nyeste album.
I forbindelse med Promus’ bestræbelser på også at etablere netværk udenfor landets grænser til gavn for både udøvere og aktører, har vi derfor fokus på potentielle partnere sydpå. Vi har tidligere besøgt både PopKomm i Berlin og Reeperbahn i Hamburg, og nu følger vi op med et par dages intensive møder med en lang række musikorganisationer m.v. i netop Hamburg, hvor vi satser på at hente værdifuld viden og netværk tilbage til vores brugere.

P.S. Hvis du gerne vil holdes mere ajour med hvad vi laver, så kan du også følge os på Twitter: http://twitter.com/#!/Promusinfo