Nyt fra Promus - 23. januar 2012

Kære Promus-bruger

Med en let ansats til lidt vinterlighed udenfor, kaster vi os med brask og bram ud i ugens nyhedsbrev hvor vi bl.a. samler lidt op på det store fællesmøde for musikkens aktører i det aarhusianske, der fandt sted i sidste uge. Endvidere kan vi berette om ændringer i MXD’s eksportstøtteordninger og fortælle om Postyr Projects live-stream-tiltag. Og så skal vi jo ikke glemme at henlede opmærksomheden på vores kommende D.I.Y. Unite-møde, infomøde til Music Management-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium, og ikke mindst vores besøg af Andy Inglis – gæsteforelæser ved Music Tank og Westminster University i London – der kommer på besøg i næste uge hvor han vil gøre status på den engelske livebranche.

Ny tænketank skal styrke musikkens vilkår i Aarhus.
Postyr live-streamer..
MXD – ændringer i eksportstøtten!


Ny tænketank skal styrke musikkens vilkår i Aarhus.
Hvordan styrker vi musikken i Aarhus? Hvad mangler der? Hvad skal vi fokusere på, hvis vi skal sikre en bæredygtig udvikling i byens musikliv og -branche? Kulturrådmand Marc Perera satte alt til debat. Stormødet om musikkens forhold i Aarhus i tirsdags blev et tilløbsstykke, hvor store dele af den aarhusianske musikbranche var repræsenteret sammen med nogle af byens ivrige musikinteresserede publikummer og ildsjæle. Læs mere om stormødet her!

Postyr live-streamer..
Postyr Project, tidligere Promus-mentoritter som dette forår satser stærkt på det tyske marked, inviterer nu i samarbejde med LiveMusicStage alle til gratis koncert, streamet live fra Aarhus. Læs mere om Postyr-koncerten her!

MXD – ændringer i eksportstøtten!
Music Export Denmark har foretaget en række ændringer af Eksportstøtten, som er trådt i kraft pr. 1. januar 2012. Husk at læse om ændringerne, inden du søger om eksportstøtte. Læs mere her!

.. og husk!
Kom til ”Sådan ligger (Live)landet” med Andy Inglis i Promus, torsdag d. 2. februar!
Kom til D.I.Y.-unite-møde – torsdag d. 26. januar
MUMA – Music Management uddannelsen holder infomøde – torsdag d. 26. januar

Kom til ”Sådan ligger (Live)landet” med Andy Inglis i Promus, torsdag d. 2. februar!
Som nævnt i indledningen, inviterer Promus nu til seminar om den europæiske livebranche med titlen "Sådan ligger (Live)landet"!, torsdag d. 2. februar kl. 15:00! Seminarets oplægsholder er engelske Andy Inglis, der gennem 21 år har grundlagt og booket for nogle af de største festivaler i både England og andre steder i Europa. Læs mere og tilmeld dig her!

Kom til DIY Unite!-møde – torsdag d. 26. januar
I efteråret startede Promus et netværk for gør-det-selv-musikere - eller DIY's om man vil - op: DIY Unite! En lille flok ihærdige musikere udgør kernen i netværket, og et nyt møde er nu i kalenderen, torsdag d. 26. januar, kl. 15:30 i Promus. Nye deltagere er velkomne, så hvis du går og tumler med planer om at blive ”selv-udgiver” og stå for din egen karriere, så mød endelig op. Læs mere om mødet i DIY Unite! her

MUMA – Music Management uddannelsen holder infomøde!
Leder du efter de rette værktøjer til en fremtid i musikbranchen, så tjek vores "partner" - MUMA - Music Management-diplomuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium - hvor der er infomøde, torsdag d. 26. januar, kl. 19:00. Læs mere her!

Og så lige til sidst..

Lydenskab søger medarbejder…
Det aarhusianske ensemble, Lydenskab, søger en medarbejder, der kan deltage i udvikling, fundraising og afvikling af projekter, daglig ledelse, salg af koncerter samt profilering af Lydenskabs aktiviteter overfor kulturbrugere og pressen. Læs mere her!

OBS! Vi kan også følges på Facebook – her er du også altid velkommen til at smide en kommentar. Hvis du ikke ønsker vores ugentlige update, så meld tilbage til info@promus.dk – og vi afmelder dig.