Kære Promus-bruger

Netop hjemvendt efter en tur til Reeperbahn festivalen hos vores store nabo mod syd – og således frisk og velmotiveret – får du lige lidt nyt om de kommende aktiviteter fra ”bunkeren” i Vester allé 15.

Kom og mød dit spillested – deltag i debat med Bjarke Svendsen, Atlas og Alexander Nitze fra Train & MiskMask – i aften!
Har du en ny idé til arrangementer og koncepter for fremtidens spillesteder? Så Kom og mød dit spillested og få sat skub i idéerne i fællesskab! Vi tager desuden en snak om arbejdet som arrangør, hvordan det skal gribes an, logistik, muligheder, myndigheder, tilladelser osv.
Arrangementet er gratis og åbent for musikere, arrangører, koncertforeninger, spillestedsfolk osv.

RAW Music vol. 2.0 – Idiotsikker Records holder showcase med Bumsestilen og DJ Swab!
Så er det på onsdag vi har RAW Music 2.0 på plakaten, når Idiotsikker Records arrangerer showcase med Bumsestilen og DJ Swab i Råbar, d. 28. september, kl 20:00. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Kom og mød musikkens “serviceorganer” – nu på onsdag
Aarhus Musikskole/MGK og MyMusicMailer samt Promus, ROSA, DMF, LMS, Det Jyske Musikkonservatorium, Kulturforvaltningen, Det Benhårde Musikkursus og MONO vil være til stede, når du onsdag d. 28. september kan møde folk fra alle musikkens ”service-organer” i byen, i Råbar fra kl. 15:30 – 17:30.

Basic startup gik i luften!
Med et inspirerende kick-off fra Flemming Dybbøl – helt alm. direktør i Smuk Business – fik vi sat vores nye musikiværksætterforløb, Basic startup, i gang sidste tirsdag. De 17 deltagere skal nu over ni aftener frem til december, gennemgå et intensivt forløb med fokus på opstart af virksomhed, organisering, økonomi, kommunikation, musikbrancheforhold, netværk samt gennemgang af cases – bl.a. The Efterklang Story. Læs mere her!


DIY Unite! Promus inviterer D.I.Y.-folket til at være med i nyt netværk!
Promus sætter nu turbo på indsatsen overfor D.I.Y. – eller do-it-yourself – aktørerne. Som et supplement til vores tilbud via diverse Basic-kurser og vores mentorordning søsætter vi nu et brugerdrevet netværk af tidligere, nuværende og kommende D.I.Y.-aktører med det mål at skabe et forum og netværk for erfarings- og kompetencedeling. Vi opfordrer derfor alle, der har været møllen igennem – eller overvejer at gøre-det-selv – til at møde op til en initiativaften, hvor netværket skal skydes i gang. Den finder sted her i Promus, torsdag d. 6. oktober fra kl. 16:00 – 18:00
Læs mere om DIY Unite! her


Ugens Promus-profil: Islets Of Dust
Islets of Dust er parret Kasper Staub og Katrine Stochholms fælles projekt. Siden februar har de været en del af Promus’ mentorordning, og har lige fået en distributionsaftale med Playground Music om udgivelsen af først en EP, senere et album.


Og så lige til sidst:

Musikskolernes sociale netværk søger en Community Manager. Projektet har til formål at etablere et socialt netværk/forum for musikskoleelever og musikskolelærere, der kan fremme og udvikle elevernes musikalske spillerum på det musikfaglige og det sociale plan.

Råbar, der jo er beliggende i Promus, er blevet nomineret i kategorien Byens Bedste Café i AOA – Alt Om Aarhus.
Hop endelig over og gi’ din stemme!

Det var det – fortsat god uge!