Nyt fra Promus 28. november 2011

Kære Promus-bruger

Netop hjemvendt fra et par meget givtige og inspirerende dage i Hamburg, er vi klar med lidt nyt her fra Promus.

Mød Flip, Mike Sheridan m.fl.til seminar om ”Den moderne DJ” i Promus, 15. dec.
I den senere tid har der været en del skriveri omkring den nye generation af DJ’s. Især Politiken har været ude med pennen, og har beskrevet konflikter mellem de etablerede DJ’s og vækstlaget. Diskussionen har inspireret DJ og clubarrangør Bertram Zanjani fra Train i Aarhus til at afholde et mindre seminar med titlen ”Den moderne DJ” med bl.a. Mike Sheridan, Flip og Zanjani selv i panelet.
Den moderne DJ finder sted her i huset, torsdag d. 15. december, kl. 18:00 – læs mere her!

Promus + Hamburg
Som nævnt var vi i sidste uge et smut sydpå til den store hansestad, og fik knyttet nye spændende kontakter til den vigtige tyske musikbranche. Læs mere om vores oplevelser og en masse forhåbentlig kommende projekter her!

Raw Music vol. 3 – Dig og Mig og Vi To..tirsdag d. 29. nov.
- i dag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om at blive Æresgæst ved Raw Music-koncerterne i morgen!

Fire grupper: Foyn Trio!, Islets Of Dust, Like A Tiger og Louis Og Magneten, afholder RAW Music som en fælles showcase under overskriften Dig og Mig og Vi To! – det finder sted tirsdag d. 29. november, kl. 20:00 i Råbar. - Kan du skrive et digt om arrangementet eller dine forventninger, har du mulighed for at vinde særlig god forplejning og opmærksomhed fra kunstnerne hele aftenen!

Ugens profil – mød Lydmors manager, Christian Svenningsen
Christian Fløe Svenningsen er 24 år gammel, selvstændig manager og derudover ansat hos Dicentia som Business Area Manager. Han blev færdiguddannet fra Music Management-linjen på Konservatoriet i Aarhus i sommeren 2011 og arbejder nu bl.a. som manager for Lydmor.
Læs om hans tanker og ambitioner for arbejdet i musikbranchen her!

KODA inviterer til KODAlounge for medlemmer i Promus, mandag d. 5. december.
KODA tager vestpå og inviterer til netværk, fadøl og chili for medlemmerne her i Råbar/Promus. Læs mere og tilmeld dig her!

ORA holder Get Togethers i Promus, torsdag d. 1. december.
Mange musikaktører - og foreninger - kender alt for godt til, at deres ildsjæle efter en periode brænder ud og stopper deres ofte enorme indsats.
Hvilken viden og hvilke redskaber skal der til for at fastholde disse ildsjæle? Hvordan kan vi gøre vores aktiviteter til sådan noget, som er givende, udviklende, netværksskabende og inspirerende? Det er nogle af de emner, udviklingschef Esben Danielsen fra Roskilde Festival vil komme ind på i det oplæg, der vil indlede seancen i Promus. I løbet af aftenen vil der ligeledes blive sat fokus på de udfordringer, der ligger i at rekruttere, motivere og inspirere frivillige, etablere netværk, samt mulighederne for at lede og udvikle sine frivillige.. Læs mere og tilmeld dig her!


.. og så lidt flere remindere!

SPOT 2012 har åbnet for ansøgninger – ansøgningsfrist: 1. dec.
Læs mere om ansøgning m.v. her!

2 millioner til produktion og udgivelse af musik
Statens Kunstråds Musikudvalg indkalder for anden gang ansøgninger til en pulje til produktion og udgivelse af indspillet musik af høj kunstnerisk kvalitet. Puljen er denne gang på 2 mio. kr. Læs mere her!

DIY Unite – husk opfølgende workshops omkring sociale medier – 8. og 12. dec.
Med overskriften – ”Optimér din tilstedeværelse på de sociale medier, holder Rasmus Hamann workshops for D.I.Y. Unite-netværket. Det er dog muligt for alle interesserede at tilmelde sig – og det er gratis! Læs mere her!

Listen To Music With Us
Promus tager pulsen på musikken i byen – og deler den med dig! Lyt med her!


.. og så lige på falderebet...

Musikparlamentet holder endnu en debat i Aarhus..
Musikparlamentet i Aarhus inviterer til debat om festivalernes status og model med udgangspunkt i festivaler fra Aarhus og omegn, onsdag den 30. november 2011 kl. 18.30. Læs mere her!

Skandinavian udvider med kontor i København.
Det aarhusbaserede bookingbureau Skandinavian – tidligere Århus Musikkontor – åbner pr. 1. januar 2012 en afdeling i København. Morten Elley, der i de seneste 3 år har fungeret som booker for bl.a. When Saints Go Machine, WhoMadeWho, Treefight For Sunlight og Pato Siebenhaar, og fungeret som manager og agent for Turboweekend, flytter østpå for at styre det nye kontor. Morten har en fortid som bassist i Defectors, og blev uddannet på Music Management-linjen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2006.

Over Broen..
Rytmisk Musikkonservatorium og Musikzonen arrangerer i den kommende tid en række morgenmøder med fællestitlen, ”Over Broen”. Mød inspirerende indlægsholdere fra musik- og erhvervsliv og få deres personlige bud på, hvordan vi tackler de store ledelsesmæssige udfordringer, som i disse år præger både musik- og erhvervsliv. Hvor krise er et grundvilkår, og forandring er en del af hverdagen. Første morgenmøde handler om ledelse og strategi og afholdes d. 30. november på Rytmisk Musikkonservatorium. Oplev Mark-Holst Mikkelsen/Strategos, Simon Kvamm/musiker, og interview af Anders Lassen, KODA.
Mødeleder er Jesper Bay, mangeårig musikbrancheperson, konsulent og mentor i Promus’ mentorordning. Læs mere her!

Det var det – fortsat god uge..