Nyt fra Promus 2. maj 2011

Kære Promus-bruger..

Så er ugen skudt i gang med en række gode nyheder af både lokal – men så sandelig da også af international betydning. Ja, nogen vil nok beskylde mig for en lige lovlig relativistisk tilgang til nyhedsstoffet, men jeg vover pelsen og siger først tillykke til ’GF for oprykningen, så et tillykke til Northside Festivalen for udsolgt (ja, jeg ved også godt, at der netop er sat flere billetter til salg – men alligevel), og sidst, men ikke mindst - tillykke til Obama for Osama.

Nyt YCE Aarhus-arrangement - Mode, musik og internationale iværksættere!
Næste netværksmøde i Creative Entrepreneur Club Aarhus, som Promus samarbejder med British Council om, finder sted d. 5. maj 2011 kl. 14-17. Emnet vil være Internationale markeder, denne gang med fokus på iværksætteri og mode. Vi har inviteret Annegret Affolderbach fra Choolips til at dele sine erfaringer som en designer, der arbejder på tværs af og over egne landegrænser.


Artist-talk med Amber Rubarth
Amber Rubarth er en lovende amerikansk sangskriver, som vi er stolte over at kunne præsentere på Promus. Kom og få et ærligt og inspirerende indblik i, hvad det kræver at køre en karriere på gør-det-selv-maner.


Kåre Wanscher – advokat og trommeslager – besøger Promus til Basic Contracts
Tirsdag d. 10. maj kører det sidste Basic-kursus på denne side af sommeren, og det vil handle om de grundlæggende forhold omkring rettigheder, kontrakter og aftaler i musikbranchen. Musiker, advokat og exil-aarhusianer Kåre Wanscher kommer forbi Promus og kaster lys over emnerne.

Er du en del af fremtidens Sound of Music?
Har du den stærke idé til nye opfindelser og tiltag indenfor audioområdet, som du gerne vil have feedback på eller forslag til hvordan den kan sættes i produktion? Så kom med til vores store Pitch & Matchmaking her i Promus, onsdag d. 11. maj.


Promus på SPOT Festivalen 2011
Promus er i den grad til stede på årets SPOT Festival, hvor vi har 3 spændende seminarer på tapetet:

1) Fredag d. 27. maj sætter vi fokus på musik, film, reklame og games ved et pitch/netværksseminar, som afholdes her i bygningen fra 12:00 – 14:00, og som indledes med en keynote fra Jack Horner/FRUKT Communications. Panelet består p.t. af Freddy Larsen/Unibrew, Nevin Eronde/International Games Developers Association & Nevinsound, Henrik Underbjerg/Radiatorfilm og Pelle Christensen/Gamekraft.
Læs mere her! Der kræves ikke armbånd til festivalen for at kunne deltage.

2) Senere samme dag inviterer vi til masterclass/speedmeeting med fokus på Bands & Brands med Jack Horner fra FRUKT Communications. FRUKT Communications er en af verdens førende bureauer indenfor feltet. Masterclass’en finder sted i Musikhuset fra kl. 16:00, og yderligere info, tilmelding m.v. følger snarest. Læs i øvrigt fokus på Bands & Brands og interview med Jack Horner i månedens GAFFA-blad.

3) Lørdag d. 28. maj er vi værter for en større debat om talentudviklingen herhjemme. Her vil en lang række af branchens tunge drenge og piger diskutere emnet efter en keynote fra sportsdirektør Brian Holm, Team HTC Highroad.
Læs mere her!

Senere samme dag er der igen fokus på Band & Brands-området, når Musikzonen og Red Bull Academy – i samarbejde med music management-studerende fra RMC i København – under overskriften ”SellOut Is Dead” inviterer til seminar med bl.a. Kristoffer Rom fra Tambourhinoceros Records og Martyn Ware fra Human League og Heaven 17.
Arrangementet finder sted i Atlas, fra kl. 14:00 – 17:00, og der kræves ikke armbånd til festivalen for at kunne deltage.


Fortsat god uge…og hep hep til de ’hviiie – altså ’GF!