Nyt fra Promus - 31. maj 2011

Kære Promus-bruger

Ja, der gik lige lidt slendrian i den i går, og derfor fik du ikke dit sædvanlige mandags-nyhedsbrev fra Promus.
Men oven på en hektisk SPOT Festival var det lige nødvendigt at pustet ud og få samlet lidt op, og vi er nu tilbage med fuld skrue igen og klar med ”tirsdags-nyhederne”!

PROMUS på SPOT..spændende diskussioner, gode seminarer og indspark.
Som nævnt havde vi en spændende, festival hvor vi bl.a. stod for tre aktiviteter, der havde fokus på nye netværk, bands & brands – og ikke mindst debatten om talentudviklingen herhjemme:

- Musik Pitch & Network – fandt sted i Promus i fredags, og der var fuldt hus til mødet mellem filmproducenter, spiludviklere, sponsorer, musikere, komponister, publishere og producere.
Læs mere og se billeder fra arrangementet her!

- Bands & Brands – meet Jack Horner! Creative director for FRUKT Communications, Jack Horner, besøgte Promus og SPOT Festivalen hvor han i den internationale SPOT Lounge holdt en lille “masterclass” omkring arbejdet med Bands & Brands. Jack fik også tid til at give 10 gode råd til kreative iværksættere, som vi har ”p-castet”, og som du kan se her

- ”Hvem har førertrøjen på?” blev der spurgt, da Promus arrangerede og inviterede til debat i Archauz i lørdags. 13 væsentlige repræsentanter for dansk musikliv var mødt op til debat, der blev sparket i gang af sportsdirektør for HTC-Highroad, Brian Holm. Vi fik nogle fantastiske beretninger fra elitecyklingens verden, og der blev ikke lagt fingre imellem, når det handlede om arbejdet med de unge cykeltalenter. Indsparket fik sat gang i den efterfølgende debat, som du kan læse mere om her!


Kalle B – den første danske Young Creative Entrepreneur Music Award-vinder – besøger Promus!
Som bekendt blev Kalle B – DJ, arrangør, musikentreprenør og marketingchef for musikmagasinet GAFFA – den første dansker, der vandt den britiske Young Creative Entrepreneur Music Award. Prisen uddeles af British Council, og blev i Danmark uddelt i samarbejde med Promus. Kalle B vandt prisen for Stella Polaris og Night Music Gallery-konceptet, og præmien bød på en tur til den engelske branchefestival, The Great Escape, hvor han bl.a. fik lejlighed til at præsentere idéen bag Stella Polaris og Night Music Gallery for britiske branchefolk.
Kalle B kommer forbi Promus, onsdag d. 15. juni kl. 16:00-18:30. Læs mere om arrangementet og tilmelding her!


Rock’n’Reel – Filmby Aarhus og Promus går sammen om at uddele 250.000 kr!
Filmbranchen og musikbranchen flirter ofte med hinanden, og nu bliver flirten formaliseret i Rock’n’Reel, der er et nyt samarbejde mellem Filmby Aarhus, Promus og Den Vestdanske Filmpulje. Målet med samarbejdet er at støtte produktionen af kunstnerisk interessante musikvideoer skabt af lokale filminstruktører, at promovere filmiske talenter, og at styrke netværket og samarbejdet mellem de to brancher generelt.


Promus’ nye fælleskontorer..
Promus’ fælleskontorer for projektmagere, iværksættere og mindre virksomheder indenfor musikbranchen, er flyttet ind i de store åbne og lyse lokaler i stueetagen her i Vester Allé.

Ha’ en fortsat go’ uge..