Nyt fra Promus - 5. december 2011

Kære Promus-bruger

Så faldt den første sjap, og julen står faretruende for døren.
Det skal dog ikke afholde os fra fluks at viderebringe dig ugens nyt her fra Promus.

Listen To Music With Us – Bumsestilen, Julaw & Henrik Hass
Så er vi klar med anden omgang af ”Listen to Music With Us”, hvor vi sætter spot og fokus på nogle af de mange nye spændende talenter, som Aarhus er så rig på. Denne gang er vi hoppet i hip hop-gryden og kan præsentere dig for nye tracks fra Bumsestilen, Julaw og Henrik Hass.
Hop straks over og lyt her!

Hele Vejen giver tips og tricks til, hvordan du bedst markedsfører dit arrangement
Hele Vejen er et lille bureau i Aarhus, som udspringer af gadekultur, dårlige minder fra folkeskolen og en evindelig trang til at gøre verden
lidt sjovere at se på - og ikke mindst at leve i... De giver dig her deres tanker og tips til at skabe effektiv og utraditionel markedsføring af events. Find guiden her!

Ugens Promus-profil – mød Idiotsikker Records
27-årige Jesper Nyboe Nielsen har startet og driver indie-labelet Idiotsikker Records. Han har en finger med i det meste der sker indenfor hiphop i Aarhus og omegn, og så er han pt. en del af musikiværksætterkurset Basic startup. Læs her om, hvordan det startede for Jesper og Idiotsikker Records og om opgaver og forventninger til 2012.

Mød Flip, Mike Sheridan m.fl.til seminar om ”Den moderne DJ” i Promus, 15. dec.
En af Danmarks mest eftertragtede DJ's og producere byder alle spirende talenter på gratis workshop/foredrag. Mød Flip, Mike Sheridan m.fl. til en diskussion af "Den moderne DJ" her i huset, torsdag d. 15. december, kl. 18:00 – læs mere her – OBS! Kun få ledige pladser!

DIY Unite – husk opfølgende workshops omkring sociale medier – 8. og 12. dec – tilmelding nødvendig
Med overskriften – ”Optimér din tilstedeværelse på de sociale medier, holder Rasmus Hamann workshops for DIY Unite-netværket. Det er dog muligt for alle interesserede at tilmelde sig – og det er gratis! Læs mere om workshops om sociale medier her – og tilmeld dig nu!… og så lige en opfølgning

Dig og Mig og Vi To løftede Råbar i flok!
Fire grupper – Like A Tiger, Islets Of Dust, Live Foyn og Louis & Magneten - afholdt medrivende showcase-koncerter på Råbar i sidste uge. Læs om Raw music vol. III her!

Det var det – fortsat god uge..

OBS! Vi kan også følges på Facebook (http://www.facebook.com/Promusinfo) – her er du også altid velkommen til at smide en kommentar.