Nyt fra Promus 7. november 2011

Kære Promus-bruger

Så er vi tilbage igen efter en tur til DMA 2011, og er klar med ugens tekst..

Promus og DIY Unite! inviterer til gratis kursus i sociale medier
Nu tilbyder Promus et forløb om, hvordan du som musiker kan optimere din tilstedeværelse på de sociale medier. Det sker som en aktivitet i netværket DIY Unite! men er åbent for alle. Det er gratis at deltage, og tilmelding er nødvendig.
Første del af tre sessions finder sted nu på torsdag d. 10. november fra kl. 17:00!

ORA holder Get Togethers i Promus
ORA - Organisation af Rytmiske Amatørmusikere - inviterer hermed til netværksmøde for arrangørildsjæle og vækstlaget. Med netværksmøderne ”Get Togethers” ønsker ORA at sætte fokus på det rytmiske vækstlag og lave flere vækstlagsarrangementer. Mødet for ORA’s medlemmer i Region Midtjylland finder sted i Promus, torsdag d. 1. december, fra kl. 18:00. Læs mere og tilmeld dig her

Mød ugens profil: Astrid Cordes
"Hvis du ikke passer på, får vi dine hofter til at vugge og dit hjerte til at briste, for vi sniger os ind på dig" – Der er al mulig grund til at holde øje med Astrid Cordes og Like A Tiger i denne måned! Du kan høre musikken under Listen To Music With Us og se Astrid live til Raw Music vol. 3 d. 29. november, men læs først her om, hvad musik og det at være kommet i mentorordning, betyder for hende.

KODA inviterer til KODAlounge for medlemmer i Promus
Netværk er vigtigt. Og KODA vil gerne skabe muligheder for, at deres medlemmer kan mødes. Derfor er KODAlounge stedet, hvor du kan møde KODA face-to-face og samtidig networke med dine kollegaer. Mandag d. 5. december bydes der velkommen til medlemmerne til KODAlounge i Promus, fra kl. 17:00. Læs mere og tilmeld dig her: http://www.promus.dk/nyheder.asp?AjrDcmntId=388


.. og så rask videre til ”Ugens remindere” med en masse vigtige datoer!

Raw Music vol. 3 – Dig og Mig og Vi To..tirsdag d. 29. nov.
Fire grupper: Foyn Trio!, Islets Of Dust, Like A Tiger og Louis Og Magneten, afholder næste RAW Music som en fælles showcase under overskriften Dig og Mig og Vi To! – og som finder sted tirsdag d. 29. november, kl. 20:00 – i Råbar!

Listen To Music With Us..hele tiden!
Promus tager nu pulsen på musikken i byen – og deler den med dig! Lyt med her!

Det Jyske Musikkonservatorium starter sangskriveruddannelse – infomøde d. 21. nov.
Tiden er moden til sangskrivning og derfor lancerer Det Jyske Musikkonservatorium fra studieåret 2012/13 en helt ny bacheloruddannelse i sangskrivning. Der er allerede ansøgningsfrist 1. december.

Musiconomy afholder kurser i Promus d. 28. nov og 5. dec.
I sidste uge skrev vi om Musiconomy-initiativet, og allerede nu kan vi præsentere to Musiconomy-kurser her i Promus.
28. nov.: Viral Markedsføring – lær at lave en effektiv video
05. dec.: Styrk dit salg

Orkesterkontoen – ansøgningsfrist: 15. november
Husk at der er ansøgningsfrist til Aarhus Kommunes Orkesterkonto-pulje, der bl.a. uddeler støtte til indspilning, dvs. studietid, mastering mv., trykning af demo-cd, PR-materiale, workshops, "banddoktor", transportudgifter ved koncertturneer, kompositionsarbejde samt i mindre omfang til leje af udstyr og koncerthonorar, tirsdag d. 15. november.

SPOT 2012 har åbnet for ansøgninger – ansøgningsfrist: 1. dec.
SPOT Festival 2012 foregår 4.-5. maj i Aarhus og planlægningen af festivalen er i fuld gang. Derfor er det NU, at bands, solister, acts mv. kan ansøge om at være med. Også bookingfirmaer, managements, pladeselskaber, koncertarrangører, medier m.fl. kan foreslå danske eller nordiske acts til SPOT Festivalen. SPOT efterlyser rock, pop, hiphop, electronica, dance, alle hybriderne samt de helt nye musikalske brydninger og trends – uanset om ambitionerne er nationale eller internationale. Eller begge dele… Der er ansøgningsfrist torsdag d. 1. december kl. 12:00! Læs mere om ansøgning m.v. her!

Jazz Lab workshop i Promus – 21 nov.
Vil du vide, hvordan man som musiker booker et godt gig i New York? Mandag d. 21. november kl. 16 i Promus giver trompetisten Poul Weis et foredrag med tips om musiklivet i New York, baseret på hans erfaringer som booker på en jazzklub gennem 7 år i Greenwich Village, NY.


.. og så lige på falderebet..

DMA 2011
Som nævnt var vi lige et smut i hovedstaden til det årlige DMA – Danish Music Award-show, der nu er tilbage på TV med et stort – og meget TV-anlagt show – fra Forum.
Aftenens ubestridte vinder blev Agnes Obel, der hentede prisen i 5 af de 6 kategorier, hun var nomineret til. Flot gået, og trods alt et bevis for, at det godt kan lade sig gøre at få et stort gennembrud på nærmest ”klassisk” manér; fin førstegangs berøring på Spot 2010, udgivelsen af et helstøbt album, fulgt op på fløjene af fremragende anmeldelser, dernæst en række fine driblinger med intime og udsolgte koncerter – og så ruller bolden.. i mål! Tillykke!

Artlab holdt afholdte sangskriverværksted i Promus
Under kyndig ledelse af sanger- og sangskriver Annette Bjergfeldt, blev der i weekenden arbejdet intensivt med sange, omkvæd og tekster her i Promus.
Check her og få smagsprøver fra seancen!

Det var alt herfra – om lidt kommer der delegationer fra Irun og Hondarribia i Nordspanien her på kontoret – så hasta luego og ha’ en god uge!

P.S. Hvis du gerne vil holdes mere ajour med hvad vi laver, så kan du også følge os på Twitter: http://twitter.com/#!/Promusinfo