Nyt fra Promus - 9. maj 2011

Kære Promus-bruger..

Så er vi gang med en af de mere hektiske uger i vores ydmyge domicil i Vester Allé, hvor vi byder på hele 3 spændende arrangementer:

Kåre Wanscher – advokat og trommeslager – besøger Promus til Basic Contracts
Artist-talk med international DIY-musiker Amber Rubarth
Er du en del af fremtidens Sound of Music

..og glem ikke vores aktiviteter under den kommende SPOT Festival

KODA holder ”åbent hus ” i Promus
Promus på SPOT Festival 2011

Kåre Wanscher – advokat og trommeslager – besøger Promus til Basic Contracts
Tirsdag d. 10. maj kører det sidste Basic-kursus på denne side af sommeren, og det vil handle om de grundlæggende forhold omkring rettigheder, kontrakter og aftaler i musikbranchen. Musiker, advokat og exil-aarhusianer Kåre Wanscher kommer forbi Promus og kaster lys over emnerne.

Artist-talk med Amber Rubarth
Amber Rubarth er en lovende amerikansk sangskriver, som vi er stolte over at kunne præsentere på Promus. Kom og få et ærligt og inspirerende indblik i, hvad det kræver at køre en karriere på gør-det-selv-maner, når Amber besøger Promus, tirsdag d. 10. maj kl. 15:00.

Er du en del af fremtidens Sound of Music?
Har du den stærke idé til nye opfindelser og tiltag indenfor audioområdet, som du gerne vil have feedback på eller forslag til hvordan den kan sættes i produktion? Så kom med til vores store Pitch & Matchmaking her i Promus, onsdag d. 11. maj.

KODA holder ”åbent hus” i Promus
Torsdag den 26. maj fra 13.00 – 17.00 har KODA’s Medlemsinformation slået sig ned i Aarhus hos Promus på Vester Allé 15. Her kan du komme og få svar på dine spørgsmål som f.eks.:
• Hvordan er det lige med afregning?
• Jeg kan ikke helt finde ud af det der Mit KODA?
• Hvad må jeg på Internettet?

Det kan også være, at du bare gerne vi have sat ansigt på dem, som du normalt kun taler med i telefonen eller e-mailer med.

Vi håber meget, at du har lyst til at kigge forbi og få en snak, så send gerne en mail til info@promus.dk, hvis du regner med at kigge forbi. Vi glæder os til at se dig.

Promus på SPOT Festivalen 2011
Promus er i den grad til stede på årets SPOT Festival, hvor vi har 3 spændende seminarer på tapetet:

1) Fredag d. 27. maj sætter vi fokus på musik, film, reklame og games ved et pitch/netværksseminar, som afholdes her i bygningen fra 12:00 – 14:00, og som indledes med en keynote fra Jack Horner/FRUKT Communications. Panelet består p.t. af Freddy Larsen/Unibrew, Nevin Eronde/International Games Developers Association & Nevinsound, Henrik Underbjerg/Radiatorfilm, Jeppe Kaltoft/Upright Music, Martin Spenner/Lommefilm, Thomas Nielsen/Progressive Media og Pelle Christensen/Gamekraft.
Der kræves ikke armbånd til festivalen for at kunne deltage.

2) Senere samme dag inviterer vi til masterclass/speedmeeting med fokus på Bands & Brands med Jack Horner fra FRUKT Communications. FRUKT Communications er en af verdens førende bureauer indenfor feltet. Masterclass’en finder sted i Musikhuset fra kl. 16:00, og yderligere info, tilmelding m.v. følger snarest. Læs i øvrigt fokus på Bands & Brands og interview med Jack Horner i månedens GAFFA-blad.

3) Lørdag d. 28. maj er vi værter for en større debat om talentudviklingen herhjemme. Her vil en lang række af branchens tunge drenge og piger diskutere emnet efter en keynote fra sportsdirektør Brian Holm, Team HTC Highroad.

Senere samme dag er der igen fokus på Band & Brands-området, når Musikzonen og Red Bull Academy – i samarbejde med music management-studerende fra RMC i København – under overskriften ”SellOut Is Dead” inviterer til seminar med bl.a. Kristoffer Rom fra Tambourhinoceros Records og Martyn Ware fra Human League og Heaven 17.
Arrangementet finder sted i Atlas, fra kl. 14:00 – 17:00, og der kræves ikke armbånd til festivalen for at kunne deltage.

Læs om alle SPOT-arrangementer her!Fortsat god uge…og tillykke til Medina med førstepladsen på Billboards Hot Dance Airplay-chart - vi skal jo ikke glemme, at hun jo trods alt er eksil-aarhusianer!