Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyhedsbrev - Promus - 28. august 2018

Gadenavne-gate, sidste udkald til Meet The Talent, Athletic Progression til Reeperbahn Festival - og husk Music City Talks med Carsten Holm & Flemming Møldrup, Meet The Publishers, Mentorordningen o.m.m. - nyt fra Promus, 28. august 2018

Kære Promus-bruger

Der er noget, der tyder på at vi har fået en mindre ”gadenavne-gate” her i byen. I sidste uges nyhedsbrev kritiserede jeg Magistraten for Teknik & Miljøs ”idé” til gadenavne i på Aarhus K hvor man – uvist af hvilken årsag – har valgt et 70’er-tema, og hvor navne som Dirch Passer, Lone Kellermann, Trille og Tommy Seebach skal have en vej opkaldt efter sig. Kritikken blev til et læserbrev i Århus Stiftstidende (læs evt. her!) og har siden bredt sig til andre medier (bl.a. TV2 NEWS & CO). Senest har direktøren for Godsbanen, Flemming Dybbøl, skrevet følgende kommentar i Stiften: https://stiften.dk/laeserbrev/Laeserbrev-Gadenavne-er-en-Arhushistorie/artikel/529969 . Rigtig mange af byens kulturaktører mener, at det her er en noget tyndbenet idé – og til alles undren er den udmeldt uden nogen som helst form for inddragelse eller dialog med miljøet.
Igen – det her handler ikke om kultursnobberi eller ”provins-navle” – det er simpelthen et udtryk for en frustration over, at byen misser en helt fantastisk chance for at give noget tilbage til de mange personligheder, der har gjort Aarhus til den vigtige kulturby vi er.

Så kære rådmand, byrådspolitikere, magistratsfolk og andre ansvarlige! Sæt nu lige det her på pause og få startet en dialog med byens mange aktører. Se bare på Bruxelles, der nu hylder surrealisten Magritte med en ”Det er ikke en gade”- gade. Det er sgu da frækt!
https://www.theguardian.com/cities/2018/aug/22/ceci-nest-pas-une-rue-where-the-streets-have-new-names-brussels


Sidste udkald til "Meet The Talent - The Oppenheimer Edition 2018"!

I forbindelse med den kommende Oppenheimer-showcase, der finder sted på RADAR i Aarhus, lørdag d. 15. september, arrangerer Promus endnu en omgang "Meet The Talent" – speed meetings hvor bands, solister og nystartede aktører kan møde repræsentanter for den danske musikbranche!

Mød bl.a. Nicolai Demuth/Birds-Eye, Mathias Binder/PDH Music, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Rasmus Damsholt/ATC Management, Nick Foss/Mermaid Records, Mette Zähringer/Iceberg Music Group og Bo Andersen/Skandinavian.
Der er open call nu - men begrænset antal pladser!
Tid: Lørdag d. 15. september fra 15:00 – 17:00
Sted: Promus, A-lab, Vester Allé 15 – Aarhus C
Ansøg her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=921 - ”first come – first serve” – ellers der er deadline mandag d. 3. september kl. 12:00

Music City Talks – ”Kender Du Musiktypen” – Carsten Holm i samtale med livstilseksperten Flemming Møldrup!

I samarbejde med Aarhus Festuge, inviterer Music City Aarhus til endnu en omgang Music City Talks. Denne gang har P6 Beat-værten, Carsten Holm, inviteret livsstilseksperten, Flemming Møldrup - kendt fra DR's "Kender du typen", til en snak om musik, musiktyper og ikke mindst vinyl.

Musikken som kunstart har om noget skabt sine egne kulturer - ikke bare i genrer, men i høj grad også som sub-kulturer i mange forskellige miljøer - med tilhørende musiktyper.
Det er nogle af dem, som Carsten og Flemming vil hudflette lidt - og så vil der også blive talt om vinyl.
Tid og sted: Pica Pica, Vester Allé 15 – Aarhus C – 17:00 – 18:00.
Der er fri entré, men tilmeld dig gerne via FB på: https://www.facebook.com/events/453538225073451/ - eller send en mail til info@promus.dk

Athletic Progression til Music Cities Showcase @ Reeperbahn Festival 2018!

Stort tillykke til Aarhus-bandet, Athletic Progression, der er udtaget til at være vores repræsentant til den første Music Cities Showcase på årets Reeperbahn Festival der finder sted i Hamburg fra 19. – 22. september.

Vi har to gange tidligere afholdt Music Cities Showcases under SPOT Festival, og i år var bandet blevet udvalgt af vores benhårde jury, bestående af John Fogde/Northside, Amira Gluhic/Headquarters, Tom Fjederholt/VoxHall, Sidsel Thomassen/GAFFA og Micha Schaarup/Aarhus Festuge, til showcasen der blev afholdt på Headquarters.
Her blæste bandet vores tyske kollegaer fra Music Cities Network omkuld, og de blev derfor med det samme udvalgt til at spille på den første udgave af Music Cities Showcase på den store Reeperbahn Festival.
AP-RF – historien bag – årest SPOT/MC Showcase – jury (John, Tom, Amira, Micha, Sidsel) – spilled HQ og blæste publikum og mine kollegaer fra IHM omkuld.

Her spiller Athletic Progression sammen med RAN (Berlin), Inge van Calkar (Groningen), BBXO (Hamburg) og YOYOU (Nantes) - og showcasen løber at stablen, torsdag d. 20. sept. fra 19:30 på Hamburg Haus/St. Pauli Museum i Davidstrasse.
Athletic Progression starter showet, so be there!
Tjek Athletic Progression her!

Tjek også MXD – Danish Night på Reeperbahn Festival - og husk MXD discount på delegates pass til festivalen.
MXD’s årlige showcase under Reeperbahn Festival, The Danish Night, er nu fuldt booket. Festivalens booking team valgte i år følgende fire bands: D/troit, Nelson Can, Iris Gold og Soleima. Den danske aften afvikles lørdag d. 22. September og foregår igen i år på det legendariske Beatles-spillested, Indra (Grosse Freiheit 64). Dørene til koncerterne åbner kl. 19.30, men inden da er der networking fra kl. 18.00.

Læs mere om tilmelding og delegates pass med rabat her: https://mxd.dk/projekter/danish-night-at-reeperbahn-lineup-mxd-rabat-og-200-branchefolk-klar-til-at-netvaerke-med-den-danske-branche/

.. and coming up!

Music City Talks @ MONO: BAEST – et monster af en succeshistorie!

Mød bandets manager, Jens Uhre Karlsson, og hans mentor, Toke Holt, i en samtale med Carsten Holm.

I anledningen af udgivelsen af bandets nyeste opus, ”Danse Macabre”, inviterer vi til historien om bandet, der fra øvelokalet i MONO på nærmest rekordtid har sat deres aftryk på den internationale metalscene.
Fra Roskilde Rising over Copenhell, til internationale branchefestivaler som Eurosonic, By:Larm og SPOT Festival, fra D.I.Y. til kontrakt med Century Media. Men hvordan håndterer man denne hurtige udvikling for et band som manager? Det er grundtemaet, når Baest’s manager, Jens Uhre Karlsson, fortæller om hans arbejde – og især samarbejdet med mentoren, Toke Holt – tidligere manager for Volbeat, og nu en af bagmændene bag Copenhell.

Music City Talks @ MONO finder sted lørdag d. 6. oktober under Musikerdag 2018 og er præsenteret af Promus og Musik City Aarhus


...og husk!

Meet The Publishers @ Promus 2018
"Open-call" til alle nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere. Mød din måske kommende publisher i Promus når vi åbner op for vores første udgave af "Meet The Publishers" - 11. oktober 2018!
Med det stigende fokus der er kommet på arbejdet med kreativ publishing og hele den nye generation af producere og sangskrivere, der pibler frem alle steder, vil vi derfor gerne introducere det næste skud på speed meeting-stammen, "Meet The Publishers".

Kom og mød: Minna Fagersted/OneSeven/Disco:Wax Publishing, Søren Kalsbøl/GL Music, Laurits Bejder Klausen/The Bank Music Publishing, Rewan Riko/Sling Publishing, Christian Rosén/Lifted & Quattro, Anders Fredslund-Hansen/ArtPeople MusicPublishing, Ole Dreyer/Nordic Music Society, Lars Sjelle/Warner-Chappell Music Publishing og David Tholander/Tigerspring Publishing.

Tid: Torsdag d. 11. oktober fra 16:00 – 18:00
Sted: Promus, A-lab, Vester Allé 15 – Aarhus C
Ansøg her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=919 – ”first come – first serve” – ellers der er deadline mandag d. 1. oktober kl. 12:00
Målgruppen er: Nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere.

Mentorordningen i Promus!

Hvad har førbemeldte BAEST, Lowly, Asbjørn, Gurli Octavia, Nanna Bech, Modest og mange andre tilfælles? De har alle været omkring Promus' mentorordning!

Mentorordningen er et kerneelement i Promus' vision om at støtte nye initiativer, højne det professionelle niveau, og samtidig skabe kontakt og netværk mellem det etablerede miljø og vækstlaget i Aarhus.

Så har du også planer om en udgivelse, et arrangement eller mindre festival, et projekt med fokus på international lancering, planer om musikvirksomhed eller måske helt nye idéer til måder at arbejde med musikken på, så kan du også søge om at få tilknyttet en mentor, der kan rådgive og vejlede dig således dit projekt realiseres bedst muligt.

Læs mere her og kontakt os gerne for mere info:
http://www.promus.dk/Mentormenu.asp


Det var det – fortsat god uge;-)

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev i din inbox, så skriv til info@promus.dk