Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyhedsbrev - Promus - 4. september 2018

Gadenavne-gate 3.0, deadline for honorarstøtteordningen, Meet The Music Publishers & Meet The Festivals, fællesbus til Eurosonic 2019, ekstra omgang med Eva Laksø + det løse - nyt fra Promus, 4. september 2018

Kære Promus-bruger

Velkommen til ugen og endnu et kapitel i den festlige føljeton om opfindsomme vejnavne til Aarhus K (K = Kultur). Denne gang i form af et læserbrev fra byens tre kunstfaglige råd; musikudvalget, billedkunstudvalget og kunstrådet, der blev bragt i Århus Stiftstidende i går (ja, de bruger stadig bolle-Å her).
Disse kunstråd er sammensat af yderst kompetente folk indenfor deres felt, og deres opgave består i at uddele støttemidler til byens kultur- og kunstmiljø, samt at rådgive politikerne i kunstfaglige spørgsmål. Derfor udtrykker de også stor undren over ikke at have været rådført i denne ellers yderst oplagte sag, og opfordrer nu politikerne til at gentænke beslutningen. At ”gentænke”, eller ”rethinke”, var jo netop temaet for Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017, så hvis politikerne mener at den arv skal føres videre, så er opfordringen hermed givet videre. Tjek læserbrevet her: https://stiften.dk/laeserbrev/Laeserbrev-Opfordring-til-ny-udvaelgelse-af-navne-paa-Aarhus-K/artikel/531177

… og så over til ugens tjekliste!

Deadline for ansøgning til Honorarstøtteordningen i Aarhus Kommune!

Er du spillested, arrangør eller forening, så tjek mulighederne for at blive en del af honorarstøtteordningen. Deadline: 15. september – læs mere her:
https://aarhus.dk/frivillig/for-foreninger-og-faellesskaber/tilskud-stoette-og-puljer/stoette-til-kunst-og-kultur/honorarstoette/

Tjek! Ekstra kursus med Eva Laksø!!
Pladserne på Eva's kommunikationskursus for musikere og arrangører, lørdag d. 3. november, blev revet væk, så hun er klar til endnu et hold søndag d. 4. november - samme tid, samme sted.
Læs mere her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=923
- og tilmeld dig via info@promus.dk - men skynd dig! Der er kun 10 pladser!


Flere speed meetings i Promus; Meet The Music Publishers & Meet The Festivals!

Er du producer, sangskriver eller top-liner, så kom og mød landets stærkeste music publishers, når vi samler hele flokken i Promus, torsdag d. 11. oktober til Meet The Music Publishers! Læs mere her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=919

Og så er det nu på plads, at vi snart igen kan invitere til open-call til Meet The Festivals – torsdag d. 29. november. Her kan du bl.a. møde John Fogde/Northside, Aage Stokholm/Grimfest, Mikkel Xavier/Smukfest, Kim Ambrosius Møgelby/Roskilde Festival, Jesper Thisgaard/SPOT Festival og Albert Helmig/Aarhus Volume. Mere info følger.
Fællesbus til Eurosonic/Noorderslag 2019!
Læs mere her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=1927


Fællesbus til Eurosonic 2019

Skal du med til Europas største showcasefestival, Eurosonic i Groningen næste år, så kører bussen derned d. 16. og hjem d. 19. januar. Vil du ha' en plads, så meld ind så hurtigt du kan på info@promus.dk
Der er plads til 8 - så "first-come-first-serve". Ved "fuldt hus" er sædeprisen ca. 800,- DKK t/r. Husk selv at sørge for akkreditering og hotel – og bussen kører fra Aarhus!.
Læs mere om Eurosonic her: https://esns.nl/

Music City Aarhus – Music City Talks x 2!

En del af vores arbejde for at styrke vores fantastisk musikmiljø her i byen, er at arrangere en række mere uformelle sammenkomster hvor I som aktører, kan mødes og netværke.
Et af tiltagene er vores Music City Talks hvor radioværten Carsten Holm interviewer personer fra musikmiljøet, eller personer med en særlig forkærlighed for musik. Det er blevet til samtaler med bl.a. Evrim Çitirikkaya fra Det Turkise Telt, Kim Kixx fra Powersolo, Rud Kjerstein fra Tape, Stine Kloster fra Across The Floor, seks byrådspolitikere og et stk. rådmand – og senest cykelrytteren og sportsdirektøren, Brian Holm.

Til vores næste omgang Music City Talks, som vi arrangerer i samarbejde med Aarhus Festuge, har Carsten inviteret livsstilseksperten, Flemming Møldrup - kendt fra DR's "Kender du typen", til en snak om musik, musiktyper og ikke mindst vinyl.
Tid og sted: Pica Pica, Vester Allé 15 – Aarhus C – 17:00 – 18:00.
Der er fri entré, men tilmeld dig gerne via FB på: https://www.facebook.com/events/453538225073451/ - eller send en mail til info@promus.dk

Til næste omgang Music City Talks kan du høre historien om Aarhus-bandet: BAEST – et monster af en succeshistorie!

Mød her bandets manager, Jens Uhre Karlsson, og hans mentor, Toke Holt, i en samtale med Carsten Holm.
I anledningen af udgivelsen af bandets nyeste opus, ”Danse Macabre”, inviterer vi til historien om bandet, der fra øvelokalet i MONO på nærmest rekordtid har sat deres aftryk på den internationale metalscene.
Fra Roskilde Rising over Copenhell, til internationale branchefestivaler som Eurosonic, By:Larm og SPOT Festival, fra D.I.Y. til kontrakt med Century Media. Men hvordan håndterer man denne hurtige udvikling for et band som manager? Det er grundtemaet, når Baest’s manager, Jens Uhre Karlsson, fortæller om hans arbejde – og især samarbejdet med mentoren, Toke Holt – tidligere manager for Volbeat, og nu en af bagmændene bag Copenhell.

Music City Talks @ MONO finder sted lørdag d. 6. oktober under Musikerdag 2018 og er præsenteret af Promus og Musik City Aarhus

… og husk!

Athletic Progression til Music Cities Showcase @ Reeperbahn Festival 2018!

Stort tillykke til Aarhus-bandet, Athletic Progression, der er udtaget til at være vores repræsentant til den første Music Cities Showcase på årets Reeperbahn Festival der finder sted i Hamburg fra 19. – 22. september.

Vi har to gange tidligere afholdt Music Cities Showcases under SPOT Festival, og i år var bandet blevet udvalgt af vores benhårde jury, bestående af John Fogde/Northside, Amira Gluhic/Headquarters, Tom Fjederholt/VoxHall, Sidsel Thomassen/GAFFA og Micha Schaarup/Aarhus Festuge, til showcasen der blev afholdt på Headquarters.
Her blæste bandet vores tyske kollegaer fra Music Cities Network omkuld, og de blev derfor med det samme udvalgt til at spille på den første udgave af Music Cities Showcase på den store Reeperbahn Festival.
AP-RF – historien bag – årest SPOT/MC Showcase – jury (John, Tom, Amira, Micha, Sidsel) – spilled HQ og blæste publikum og mine kollegaer fra IHM omkuld.

Her spiller Athletic Progression sammen med RAN (Berlin), Inge van Calkar (Groningen), BBXO (Hamburg) og YOYOU (Nantes) - og showcasen løber at stablen, torsdag d. 20. sept. fra 19:30 på Hamburg Haus/St. Pauli Museum i Davidstrasse.
Athletic Progression starter showet, so be there!
Tjek Athletic Progression her!

Tjek også MXD – Danish Night på Reeperbahn Festival - og husk MXD discount på delegates pass til festivalen.
MXD’s årlige showcase under Reeperbahn Festival, The Danish Night, er nu fuldt booket. Festivalens booking team valgte i år følgende fire bands: D/troit, Nelson Can, Iris Gold og Soleima. Den danske aften afvikles lørdag d. 22. September og foregår igen i år på det legendariske Beatles-spillested, Indra (Grosse Freiheit 64). Dørene til koncerterne åbner kl. 19.30, men inden da er der networking fra kl. 18.00.

Læs mere om tilmelding og delegates pass med rabat her: https://mxd.dk/projekter/danish-night-at-reeperbahn-lineup-mxd-rabat-og-200-branchefolk-klar-til-at-netvaerke-med-den-danske-branche/

.. and coming up!

Mentorordningen i Promus!

Hvad har førbemeldte BAEST, Lowly, Asbjørn, Gurli Octavia, Nanna Bech, Modest og mange andre tilfælles? De har alle været omkring Promus' mentorordning!

Mentorordningen er et kerneelement i Promus' vision om at støtte nye initiativer, højne det professionelle niveau, og samtidig skabe kontakt og netværk mellem det etablerede miljø og vækstlaget i Aarhus.

Så har du også planer om en udgivelse, et arrangement eller mindre festival, et projekt med fokus på international lancering, planer om musikvirksomhed eller måske helt nye idéer til måder at arbejde med musikken på, så kan du også søge om at få tilknyttet en mentor, der kan rådgive og vejlede dig således dit projekt realiseres bedst muligt.

Læs mere her og kontakt os gerne for mere info:
http://www.promus.dk/Mentormenu.asp


Det var det – fortsat god uge;-)

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev i din inbox, så skriv til info@promus.dk