Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Mentorordningen i Promus.

Mentorordningen er et kerneelement i Promus' vision om at støtte nye initiativer, højne det professionelle niveau, og samtidig skabe kontakt og netværk mellem det etablerede miljø og vækstlaget i Aarhus. I 2018 tildelte vi mentorhjælp til Gurli Octavia, Modest, BAEST, Simone Tang, Nanna Bech & Jes Byg Meinertz.

Foto: (Jes Byg Meinertz t.h. med mentor Jeppe Pilgaard og Promus’ Jesper Mardahl t.v.)

Mentorordningen i Promus var den første aktivitet vi lancerede da vi startede op i 2010, og siden opstarten har vi ydet professionel sparring og rådgivning til bl.a. Lowly, Maria Malmø, Kathrine Stochholm, Who Killed Bambi, Culture Works, Asbjørn, Merch City,
Slingshot Music, Ladylion, Astrid Cordes, Dad Rocks, Navneløs, AySay, Telestjernen & NovemberDecember.

I 2018 tildelte vi mentorhjælp til Gurli Octavia i forbindelse med hendes nye aftale med Sony Music, løbende sparring til Modest i forbindelse med deres kommende 2. EP, management-hjælp til BAEST i forbindelse med deres internationale aftale og showcase på Copenhell Freezes Over og Eurosonic, Simone Tang i forbindelse med hendes showcases på SPOT Festival og The Great Escape, Nanna Bech i forbindelse med udgivelsen af hendes debut-album, ”I Could Kill You In A Thousand Ways” – og senest for Jes Byg Meinertz, ny ung sangskriver og producer, der har været igennem et forløb med den professionelle sangskriver, Jeppe Pilgaard. Forløbet er det første hvor vi har haft fokus på talentudvikling indenfor den kommercielle sangskrivning.

Om sit forløb med Jeppe, udtaler Jes;

”Selve processen har været virkelig givende på et musikalsk plan, og jeg kan mærke hvor langt jeg har rykket mig på grund af de seriøse rammer og Jeppes ekspertise. Jeg føler at jeg både musikalsk og praktisk er blevet rykket niveauer ift. hvor jeg var, og jeg ville anbefale det til enhver med ambitioner om en karriere som sangskriver (særligt kommercielt). Jeppe har været rigtig god til at formidle, hvad branchen kræver af mig på flere fronter, og har gjort det let for mig at gro ind i rollen. Jeg synes at det udover at have været en super behagelig proces, har været ambitiøst og krævet en professionalisme som har været en kæmpe læring. Jeg håber du vil lade andre få samme skub i ryggen som Jeppe igennem mentorordningen har givet mig”


Så har du også planer om en udgivelse, et arrangement eller mindre festival, et projekt med fokus på international lancering, planer om musikvirksomhed eller måske helt nye idéer til måder at arbejde med musikken på, så kan du også søge om at få tilknyttet en mentor, der kan rådgive og vejlede dig således dit projekt realiseres bedst muligt.

Læs mere om Promus’ mentorordning her: http://www.promus.dk/Mentormenu.asp