Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open-call til Music Cities Showcase under SPOT Festival 2019!


Igen i år inviterer Music Cities Network til "open-call" til vores tredje udgave af Music Cities Showcase, der finder sted, lørdag d. 4. maj på Headquarters under årets SPOT Festival 2019. Så er du band eller artist fra Aarhus, har du nu muligheden for at komme til at spille sammen med ”band-kollegaer” fra enten Hamburg, Berlin, Bergen, Nantes, Groningen eller Sydney som en del af det officielle program. Deadline for ansøgninger: 25. februar 2019!

(Athletic Progression - spillede både Music Cities Showcase på SPOT Festival og på Reeperbahn Festival)

Ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne og nye initiativer opstår”, opstod idéen om at skabe en særlig ramme hvor bands fra forskellige lande får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer. Kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande.

Med vores nye initiativ, Music Cities Network, hvor vi søger at styrke relationerne mellem musikbyerne Hamburg, Berlin, Nantes, Sydney, Groningen og Bergen - kombineret med vores i forvejen tætte samarbejde med SPOT Festivalen, lå det lige til højrebenet at sætte gang i dette ”do-it-yourself-music-export”-projekt, hvor vi til SPOT Festivalen 2019 vil præsentere talentfulde bands og solister fra vores respektive "baghaver" under overskriften, Music Cities Showcase.

Første omgang Music Cities Showcase fandt sted var i 2017 hvor vi præsenterede vi Good News fra Bergen, SHI fra Hamburg og Drew fra Aarhus - og i 2018 havde vi fornøjelsen af Athletic Progression (Aarhus), Ilgen-Nur (Hamburg) og 9 Grader Nord (Bergen).

Alle udvalgte bands og/eller solister optræder på fællesscene, og MUSIC CITIES SHOWCASE finder sted på Headquarters, lørdag d. 4. maj 2019 fra 15:00 - 19:00.

Som udvalgt band/solist bliver man dermed også en del af det officielle SPOT Festival-program.

Fra Promus' side har vi nu derfor fornøjelsen af at invitere bands og solister til "open call" om pladsen, og har sammensat en superkompetent fagjury til at udpege det band og/eller solister som vi skal præsentere.

Den benhårde jury består bl.a.af:

Amira Gluhic - booker/Headquarters
Rud Kjerstein - booker/Tape
Sidsel Thomassen - chefredaktør/GAFFA
Stefan Facius - agent/Heartbeat Management


OBS! Der er følgende betingelser for ansøgning:

• Du/I er hjemmehørende i Aarhus-området!
• Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet jeres musik og har seriøse ambitioner.
• Du/I synger på engelsk! (SPOT Festival/Music Cities Showcase har musikeksport som mål!)
• Du/I forpligter jer på at være aktive i de netværksaktiviteter vi arbejder på at bygge op mellem de forskellige bands, samt at følge et rådgivningsforløb forud for SPOT Festivalen, som Promus stiller rådighed.


VIGTIGT!
Når du ansøger, så send links til max. 2 sange/tracks af din/jeres musik.
Det skal være link til enten Soundcloud og/eller Spotify, da juryen modtager en samlet playliste med ansøgerne.

Vedhæftede MP3-filer (eller lignende) eller links til Dropbox m.v., godtages ikke.


Bands og solister må godt ha' professionel repræsentation i form af manager, booker, label m.v.!


Har du/I spørgsmål m.v., så skriv gerne til info@promus.dk - eller ring på 86 94 20 19

Hent ansøgningsskemaet /files/ARKIV/ANSOEGNING_MUSIC_CITIES_SHOWCASE_(1).doc og send det til info@promus.dk

VIGTIGT! Der er ansøgningsfrist, mandag d. 25. februar kl. 23:00!

Læs mere om Music Cities Network her: http://www.promus.dk/Nyheder.asp?AjrDcmntId=844

Music Cities Showcase har tidligere kørt under navnet Urban Music Network, der løb af stablen for første gang under SPOT Festivalen i 2014. Under de sidste fem SPOT Festivaler har vi præsenteret Aarhus-bands som Lowly, Nanna Schannong, NovemberDecember, Astronaut, Coco Moon, The Boy That Got Away, Jærv, Kejser A., Drew & Athletic Progression