Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

2 x Metal-sessions i Promus med fokus på streaming og SoMe.

Metalscenen buldrer derud i Danmark, og især miljøet i Aarhus står stærkt lige nu med bands som Baest, Livløs, Besærk og Møl. Lige om hjørnet venter Royal Metal Fest på VoxHall, Mono Goes Metal er en vigtig platform for metal-vækstlaget, i år er der SPOT Metal på Train – og det hele går op i en højere enhed Copenhell til juni. Men hvordan er det lige med metal, streaming og SoMe. Promus og Prime Collective forsøger at give nogle svar over to sessions til april!

(foto: Mono Goes Metal - by: HeartMatterArtwork)

Men lige som for de øvrige musikgenrer, byder den nye digitale virkelighed også på både udfordringer og muligheder for metalscenen.

Vi vælger den positive vinkel og holder fokus på det sidste, og inviterer nu metalmiljøet – både i og udenfor Aarhus – til to sessions med fokus på streaming og SoMe - og det er gratis!

02.04 - Streaming og Metal


I Danmark og i resten af Skandinavien udgør streaming 90% af markedet for salg af musik, og streamingtjenesterne har med deres tusindvis af playlister skabt platforme for alle genrer. Hermed også for metalscenen hvor nogle af de største playlister har over 1 million followers. Men hvordan kommer man på disse lister? Hvem skal man kende? Hvem gør hvad? Hvordan og hvornår? Og hvilken effekt har det på musikernes karriere?

Få indblik i processen fra studiet til playlisten, når Promus og Prime Collective inviterer til netværksmøde for metalmiljøet, tirsdag 2. april fra kl. 16:00 – 19:00 i Promus, Vester Allé 15 – Aarhus C.

Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig på info@promus.dk – og senest mandag d. 25. marts.

Oplæg og debat: Troels Kjeldgaard (The Orchard), Mette Hessellund (Beneath The Silence) og Mirza Radonjica-Bang (Prime Collective)

Mette Hessellund Helwig Pedersen: Forsanger i Beneath the Silence. Deres EP fik over 1 million streams via paylister og streaming. Samtidigt har hun lige færdiggjort et speciale omkringsamspillet af internet og upcoming musik.
Mirza Radonjica-Bang: Mirza er stifter af Prime Collective. Prime Collective og har været indehaver af de mest streamede metal albums de sidste 3 år.
Troels Kjeldgaard: The Orchard er en digital distributionspartner for pladeselskaber, artister og distributionsselskaber, hvor Troels er ansat til at varetage det nordiske marked.


09.04 - SoMe og Metal

Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, YouTube – nøgleordet i markedsføring og promotion handler om synlighed, relevans og tilstedeværelse på de sociale medier.
Og der er ingen tvivl om, at brugen af disse kanaler på den rigtige måde kan være afgørende for karrieren.

Men hvad kan du gøre for at skille dig ud på de sociale medier og hvordan får du flere fans til biksen?
Det er nogle af de sikkert mange spørgsmål, som nedenstående ekspertpanel vil tage fat i når Promus og Prime Collective igen inviterer til netværksmøde for metalmiljøet, tirsdag 9. april fra kl. 16:00 – 19:00 i Promus, Vester Allé 15 – Aarhus C.

Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig på info@promus.dk – og senest mandag d. 1. april.

Oplæg og debat: Daan Holthuis (SoMe for bl.a. Copenhell og Fortarock i Holland), Maja Shining (Forever Still) og Mirza Radonjica (Prime Collective)