Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Open-call til Animated Music – knowledge & networking – @ The Animation Workshop.

NY DATO! The Animation Workshop og Promus inviterer til kompetence- og netværksmøde mellem komponister, instruktører, producere, producenter, animationsfolk og spiludviklere på Arsenalet i Viborg, fredag d. 2.oktober fra 10:00 - 16:00. Ansøgningsfrist - mandag d. 14. september!

Musik og billeder har alle dage været et uvurderligt supplement til hinanden. ”Samspillet” mellem det visuelle univers og de stemninger som den rigtige lyd kan give, er med til at gøre oplevelsen komplet – hvad enten vi taler om store episke dramaer, dokumentar, animation, games – eller TV og reklame.

Derfor er det også vigtigt, at de nye generationer af komponister, instruktører, producere, producenter, animationsfolk og spiludviklere mødes og får styrket deres netværk på tværs. Og med de stærke miljøer der er indenfor musik, animation og spiludvikling i Region Midt, har The Animation Workshop i Viborg og Promus i Aarhus taget initiativ til dette første netværksmøde mellem aktørerne.

Så er du musikproducer eller arbejder indenfor animation og spiludvikling, så ansøg om deltagelse til dette første netværksmøde – Animated Music – knowledge & networking, der finder sted på Arsenalet i Viborg, fredag d. 2. oktober 2020.

10:00: Velkomst – kort keynote. Oplægsholder: t.b.a.

10:10: Sessions med flg. temaer og overskrifter:
• Intro til sync-området – rettigheder og pengestrømme. Oplægsholder: Mette Zähringer/Iceberg Music Group.
• Animationsproduktion fra A-Z: Arbejdsprocessen. En kort gennemgang af produktionsgange – Kasper Kruse/Arsenalet.
• Animation og musik - set fra producerens vinkel. Claus Toksvig fra Nørlum gennemgår erfaringer med musik på baggrund af deres arbejde med bl.a. den Oscar nominerede spillefilm Song of the Sea.
• Animation og musik - set fra instruktørens vinkel: Rikke Planeta der holder oplæg baseret på hendes film Bacchus.
12:30: Frokost

13:00 – 15:00: Matchmaking mellem producenter/instruktører (virksomheder fra Arsenalet + øvrige potentielle) + score komponister, producere m.fl.

15:00: After mingling – slut.

Deltagelse er gratis – dog er der et no-show-fee på 500,- DKK hvis du er tilmeldt og ikke melder afbud.
For deltagere fra Aarhus arrangerer Promus fællestransport.

Send din ansøgning om deltagelse til info@promus.dk med en kort beskrivelse af din virksomhed og hvilke projekter du har været involveret i.

P.g.a. Covid-19 er der begrænset antal pladser - så det er "først-til-mølle"!

Ansøgningsfrist: mandag d. 14. september – kl. 12:00.


Arsenalet i Viborg er et erhvervs- og væksthus for virksomheder indenfor den visuelle industri. Siden 2012 har huset været hjemsted for flere og flere virksomheder og rummer idag 30+ virksomheder, som arbejder med animation, film, spil, design, kommunikation og VR/AR. Arsenalet ligger ved siden af den internationalt anerkendte animationsskole The Animation Workshop.
Se mere på www.arsenalet.dk

Promus er den første musikbrancheplatform i Danmark, der arbejder som brobygger mellem musikere og branche via kompetenceforløb, netværksarrangementer og et mentorprogram. Promus er også initiativtager til Music City Aarhus-netværket, der samler byens aktører omkring kultur- og erhvervspolitiske aktiviteter, samt medstifter af Music Cities Network – et internationalt samarbejde mellem musikbyerne Aarhus, Bergen, Berlin, Groningen, Hamburg, Manchester, Nantes, Reykjavik og Sydney. Endvidere arrangerer Promus SPOT+ - seminar og netværksdelen af SPOT Festival, i samarbejde med ROSA – Dansk Rocksamråd og MXD/Music Export Denmark.

Animated Music er en aktivitet under Lifestyle & Design Cluster’ Creative Hub-partneskab.

Creative Hub er et partnerskab under Lifestyle & Design Cluster mellem Promus, Creative Business Cup, Game Hub Denmark, Vision Denmark og Lifestyle & Design Cluster som i fællesskab udvikler og afholder aktiviteter for de kreative brancher med henblik på at styrke virksomhederne både i forhold til forretnings- og kompetenceudvikling, netværk og internationalisering.