Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Music Cities Network Showcase @ SPOT Festival 2020!

Så er vi klar til at afsløre årets "line-up" vores Music Cities Network Showcase, der løber af stablen under SPOT Festival 2020!
Oplev Kamara/Bergen, Ivy Flindt/Hamburg, Mali Hayes/Manchester, AGGI Dix/Aarhus, The Desmonds/Groningen & Cell7/Reykjavik, der spiller på Headquarters, fredag d. 1. maj!.

Ud fra tanken om, at ”musikere møder musikere på tværs af grænserne og nye initiativer opstår”, opstod idéen om at sætte gang i et initiativ netværk hvor bands fra forskellige lande får mulighed for at optræde sammen, udveksle erfaringer og skabe nye relationer. Kort sagt; at finde "band-mates" mellem musikere fra andre lande.

Med vores nye initiativ, Music Cities Network søger vi at styrke relationerne mellem musikbyerne Aarhus, Bergen, Berlin, Hamburg, Manchester, Reykjavik, Nantes, Groningen og Sydney. Dette, kombineret med Promus' i forvejen tætte samarbejde med SPOT Festivalen, gjorde det oplagt at sætte gang i dette fælles showcase-projekt, hvor vi til SPOT Festivalen 2020 vil præsentere talentfulde bands og solister fra Aarhus, Manchester, Hamburg, Bergen, Reykjavik & Groningen under overskriften, Music Cities Network Showcase.

Music Cities Network Showcase finder sted, fredag d. 1. maj 2020, på Headquarters fra 15:00 – 20:30 som en del af det officielle SPOT Festival program.

KAMARA - Bergen
Facebook:
https://www.facebook.com/hausofkamara/

KAMARA er en talentfuld og ambitiøs sanger og sangskriver med en karakteristisk stemme, karisma og en kraftfuld tilstedeværelse. Hun er – både bogstaveligt og metaforisk – en stemme af sin generation. Fato Kamara blev født i Sierra Leone og er vokset op på den norske vestkyst. I 2019 blev hun nomineret til den norske talentpris, Årets Urørt, og hun har allerede spillet en række norske showcasefestivaler, samt er booket til både Bergenfest og Øya Festival.


Cell 7 - Reykjavik
Facebook:
https://www.facebook.com/cellse7en/

Den islandske hiphop-scene er måske stadig ung og lille, men Cell7 er ikke blot fast inventar i en ellers mandsdomineret genre, men én af dens mest lysende stjerner. Cell7 omtales igen og igen som en inspiration for etablerede artister og kvinder indenfor genren, og i dette år vender hun tilbage med sit andet soloalbum, ”Is Anybody Listening?”, og slår endnu en gang fast, at hun er én af sin genres mest originale stemmer.


Mali Hayes - Manchester
Facebook:
https://www.facebook.com/MaliHayesMusic/


Med støtte fra engelske Future Bubbler, Help Musicians UK & Mono, og en plads i Clash Magazines Artist Set To Rise in 2018, har Mali Hayes sat kursen mod stjernerne i 2020. Hendes musik beskrives som en ”Jazzy-Nu-R&B” type af Neo Soul, og efter adskillige radio plays og opvarmningskoncerter, har Mali etableret sig selv som en artist med både vision og dedikation.


AGGI Dix - Aarhus
Facebook:
https://www.facebook.com/Aggidixmusic/

Agnes Dixgaard, også kendt som AGGi DiX, er en 20-årig singer-songwriter fra Aarhus. Hun eksperimenterer med mange forskellige musikelementer, alt fra neo-soul til hiphop og R&B. AGGis signaturlyd er high-pitch melodier blandet med jazzede produktioner og uortodokse rytmemønstre i kombination med moderne trommeloops. Hendes kommende EP, ”SIMMER” og en visual EP udkommer senere i 2020.

The Desmonds - Groningen
Facebook:
https://www.facebook.com/thedesmondsband/

Intet sætter mere gang i festen end tæt og kontant garagerock. The Desmonds er et forunderligt mix af surf, 90’er-britpop og punk, og bandet har hurtigt udviklet sig til at være en umiskendelig del af den lokale musikscene i Groningen, Holland.


Ivy Flindt - Hamburg
Facebook:
https://www.facebook.com/ivyflindt/

Cate Martin (vokal + orgel) og Micha Holland (guitar) er Ivy Flindt fra Hamburg. Deres musik emmer af luftig stemningsfuld nordisk lyd, med et både melodisk og melankolsk snit. Duoen har indspillet deres debutalbum ”In Every Move” i Sverige med producer Per Sunding (The Cardigans, Eggstone, Good Shoes m.fl.)
Alle, der har hang til Lana Del Rey, Beth Gibbons og Damien Rice, vil elske Ivy Flindt!

Link til playliste: https://open.spotify.com/playlist/4sBRh2HKQOVMq0n9qXT8w3?si=l7CPtoxwT6CaUugaz3rTAw

Music Cities Showcase er produceret af RockCity - Centre of Popular Music/Hamburg, PopGroningen, Reykjavik Music City, Brighter Sounds/Manchester, Brak/Bergen og Promus/Aarhus, og støttes bl.a. Promus/Music City Aarhus, Music Cities Network, Hamburg Music, Behörde für Kultur und Medien der Freien und Hansestadt Hamburg, Gemeente Groningen & Bergen Kommune.

Læs mere om Music Cities Network her: http://www.musiccitiesnetwork.com/

Tjek SPOT-billetter her: https://spotfestival.dk/billetter/