Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Music Publishers @ Promus 2020

"Open-call" til alle nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere. Mød din måske kommende publisher på her i Promus når vi nu åbner op for ansøgningerne til "Meet The Music Publishers"- speed meeting, torsdag d. 26. november. Kom og mød: Ole Dreyer/NMS Nordic Music Society, Anders Fredslund-Hansen/TheArrangement, Marcus Faal/One Seven/disco:wax, Christian Fløe Svenningsen/GL Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Nicolas Blix/Mantik Music, Kristoffer Winkler & Albert Helmig/The Bank samt Torsten Cubel/Spanra i Promus, torsdag d. 26. november!

Med det stigende fokus der er kommet på arbejdet med kreativ publishing og hele den nye generation af producere og sangskrivere, der pibler frem alle steder, er vi glade for at byde velkommen til denne tredje omgang af "Meet The Music Publishers" i Promus.

Kom og mød: Ole Dreyer/NMS Nordic Music Society, Anders Fredslund-Hansen/TheArrangement, Marcus Faal/One Seven/disco:wax, Christian Fløe Svenningsen/GL Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Nicolas Blix/Mantik Music, Kristoffer Winkler & Albert Helmig/The Bank samt Torsten Cubel/Spanra i Promus, torsdag d. 26. november!

Flere branchefolk annonceres løbende.

VIGTIGT! Inden du ansøger, så tjek gerne mere info på de forskellige publishers i nedenstående!

“Meet The Music Publishers” finder sted: torsdag d. 26. november fra 15:00 - 17:00 i Promus - A-lab, Vester Allé 15 - Aarhus C

Målgruppe: Nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 53 89 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Vi åbner for ansøgningerne nu – og som sædvanlig er det med løbende ansøgning, så det er ”first come – first serve”.

Vigtigt!
Hver deltager får max. 9 min. med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band, sin musik og ønsker og forventninger så præcist, som muligt.

• Demo'er, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Deltagelse er gratis, og hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!


Vi forbeholder os ret til at udvælge ansøgerne!

Send din ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv og hvad du arbejder med, erfaringer m.v., og send det til: info@promus.dk


Torsten Stistrup Cubel - SPANRA
Torsten Stistrup Cubel er medejer af forlaget Spanra og arbejder blandt andet med artisterne Karen Méndez, Who Killed Bambi, Turquoise Sun, Frederik Snæland, Ral. mfl. Spanra har kontorer i Randers og Hamburg og har et stærkt fokus på sync.
Sideløbende er Torsten Scandinavian Label Manager ved Danmark Music Group som er den største uafhængige digitale distributør i Skandinavian. Her hjælper Torsten artister og pladeselskaber med udgivelsesstrategi og pitch af musik til diverse streamingtjenester.
I 2013 blev Torsten uddannet Music Manager fra Det Jyske Musikkonservatorium og var efterfølgende sync manager ved Iceberg Music Group. Torsten har en fortid som manager for Esther Maria og UTAH og Torsten er også medstifter af Aarhusecho.dk som er en hjemmeside der sætter fokus på musik med tilknytning til Aarhus.

Nicolas Blix - Mantik Music
Nicolas Blix har flere års erfaring inden for både Label og Publishing, hvor han har været tilknyttet pladeselskabet og forlaget Nordic Music Society siden 2016 og arbejdet med artister som ELBA, IDA KUDO, Moses: “Andreas” og TÅRN. Siden 2019 har han fungeret som Publishing Manager og Partner i forlaget Mantik Music, der har kontor i både København, Helsinki, Stavanger og Los Angeles. Mantik Music har fokus på at udvikle talentfulde writers og producere og arbejder kreativt med at få dem matchet med de rette artister i både ind- og udland.

Marcus Alexander Faal - One Seven/disco:wax
Marcus Alexander Faal arbejder som A&R og Publishing Manager på One Seven/disco:wax. Han har tidligere erfaring som Product Manager og A&R, og har derfor et stort kendskab til musikbranchens mange facetter.
One Seven publishing er tæt knyttet til pladeselskaberne One Seven Music og disco:wax. Ambitionen er at repræsentere sangskrivere og rettigheder, som kan udnyttes i et globalt perspektiv.

Anders Fredslund-Hansen - TheArrangement
Anders stiftede i 2018 musikselskabet TheArrangement, som udover at være et lille pladeselskab, også arbejder med publishing, artist- og producer management og music consulting. Anders har i mange år gjort sig bemærket med sit arbejde i krydsfeltet mellem musik og TV, ikke mindst Eurovision-sejren i 2013 med ”Only Teardrops”. Anders er en af landets mest erfarne i at afholde writing camps både i Danmark og udlandet.

Mette Zähringer - Iceberg Music Group
Mette Zähringer har mere end 30 års erfaring i den danske musikbranche, hvor hun har arbejdet i de fleste funktioner indenfor pladeselskab og musikforlag. Mette har haft stor succes med sit arbejde med artister som bl.a. Scatman John, Dúné, The Blue Van, Tim Schou, Code Elektro og Nice Little Penguins som partner og VP for Iceberg Music Group. Et af Mettes mange fokusområder er det store marked for synkronisering af musik til film, TV, reklamer og spil, og her har Iceberg Music Group i den grad førertrøjen på herhjemme med store internationale placeringer i amerikanske film, TV og reklamer.

Ole Dreyer - Nordic Music Society
Ole har arbejdet med musikeksport siden midten af 80érne både med artister og sangskrivere. Ole har være manager, booker og altmuligmand for mange artister siden 1980, startede klubben RUST i 1990 (medejer indtil 2004) og har arbejdet som publisher siden 1999 først på multinationale EMI Music Publishing i 12 år, siden som indie med eget forlag NMS Nordic Music og Turner Music. Hans veneration for musikeksporten løftes i dag som en del af arbejdet som formand for Musikforlæggerne i Danmark, hvor han bl.a. fokuserer på musikkens rolle som et kreativt erhverv, med stort eksportpotentiale. Ole er desuden næstformand i Koda og bestyrelsesmedlem i Promus.eksport siden midten af 80érne både med artister og sangskrivere. Ole har være manager, booker og altmuligmand for mange artister siden 1980, startede klubben RUST i 1990 (medejer indtil 2004) og har arbejdet som publisher siden 1999 først på multinationale EMI Music Publishing i 12 år, siden som indie med eget forlag NMS Nordic Music og Turner Music. Hans veneration for musikeksporten løftes i dag som en del af arbejdet som formand for Musikforlæggerne i Danmark, hvor han bl.a. fokuserer på musikkens rolle som et kreativt erhverv, med stort eksportpotentiale. Ole er desuden næstformand i Koda og bestyrelsesmedlem i Promus.


Christian Fløe Svenningsen - GL Music
Christian is the publishing director and one of four partners at leading Nordic independent publishing company GL Music. He joined GL Music a year into the creation of the publishing arm, and has grown it alongside the other partners to a roster of more than 10 writers and producers who’s credits include Selena Gomez, Olly Murs, Chelcee Grimes, Alexander Oscar, Clara, De Dødelige and many many more.

Kristoffer Winkler - The Bank
Kristoffer Winkler er A&R på The Bank og arbejder for at skabe internationale hits. Han arbejder med lang række succesfulde danske sangskrivere og producere sammen med resten af The Bank’s A&R-hold. Her kan nævnes Andreas Krüger som med sangen ”Wish You Well” er gået Platin i UK, Lukas Benjamin Leth som er den ene halvdel af producerduoen BL, der havde to #1 Billboards i slutningen af 2019 og Frederik Thrane, der har produceret og co-writet urban hittet ‘I Love’ fra Joyner Lycas, der nærmer sig en kvart milliard afspilninger og lige er gået guld i USA. Derudover arbejder han også med Emil Falk, der har haft to sange med Hugo Helmig som #3 på tysk airplay og Alphabeats ”Shadows” i rotation på BBC Radio 2, og Lasse Qvist, der har co-writet og co-produceret sangen “Shots” på Russ’ nye plade, der gik #1 på Top Album Sales på Billboard og #4 på Top 200 ligeledes på Billboard.


Albert F. Helmig - Thursday Records/The Bank
Albert er stifter og booking ansvarlig for Aarhus Volume. Derudover sidder han som den ene af to booking-ansvarlige for Spot Festival.
Ved siden af det arbejder han som A&R scout hos The Bank, og han er chef for Thursday Records Aarhus afdeling.