Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Talent @ Promus 2020

Mød: Viktoria Skovhus/smash!bang!pow!, Peter Munck/Virgin/Universal, Jens Karlsson/Heartbeat Management & Backbeat Booking, Ronni Vindahl/Beachy Records, Patrick Christensen/Sony Music, Mathias Binder/PDH Music, Katrine Ravn & Laurits Bejder/The Bank.

Velkommen til endnu en omgang "Meet The Talent" her i Promus!

Med "Meet The Talent" ønsker vi at ”koble” nye bands, solister og brancheaktører sammen med en række erfarne og etablerede danske branchefolk og dermed være med til at åbne dørene for nye samarbejder.

"Meet The Talent" har igennem årene givet konkrete kontakter og aftaler for en lang række musikere, så derfor byder nu vi velkommen til endnu en runde her på matriklen.

Mød: Viktoria Skovhus/smash!bang!pow!, Peter Munck/Virgin/Universal, Jens Karlsson/Heartbeat Management & Backbeat Booking, Ronni Vindahl/Beachy Records, Patrick Christensen/Sony Music, Mathias Binder/PDH Music, Katrine Ravn & Laurits Bejder/The Bank.

Flere navne offentliggøres løbende!

VIGTIGT! Inden du ansøger, så tjek mere info på de forskellige branchefolk i nedenstående:

"Meet The Talent" finder sted:
torsdag d. 5. november fra 15:00 - 17:00 i Promus, Vester Allé 15 - Aarhus C! /strong>

VIGTIGT!
Hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning via email med et par linjer om dit band/projekt, samt links til FB, web og musik og husk at angive hvem du ønsker at mødes med. Vi kan dog ikke garantere at kunne imødekomme alle ønsker.

• "Meet The Talent" henvender sig til bands/solister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren!

Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

• Hver deltager får max. 9 min. med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band, sin musik og ønsker og forventninger så præcist, som muligt.

• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.


Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 20 21 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Vi åbner for ansøgningerne nu – og som sædvanlig er det med løbende ansøgning, så det er ”first come – first serve”.

Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Vi forbeholder os ret til at udvælge ansøgerne!
Send din ansøgning til: info@promus.dk


Mathias Binder - booking-agent & artist-manager , PDH Music

Mathias er booking-agent & artist-manager i bureauet PDH Music. Udover det daglige samarbejde med landets spillesteder, festivaler og pladeselskaber har Mathias fokus på udviklingen af bureauets nye artister. PDH Music har 15 ansatte og i runde tal 70 artister på rosteren. PDH Music producerer mere end 1000 koncerter om året. PDH Music repræsenterer bl.a. SPOT aktuelle Aksglæde, Artifact Collective, Bisse, Ea Kaya og Malte Ebert


Patrick Christensen - A&R Manager, Sony Music

Patrick Christensen er 26 år og har trods sin unge alder stor erfaring. Inden han blev ansat på Sony Music var han aktiv musiker og turnerede i både ind- og udland. I dag er han tilknyttet BMG Germany som sangskriver, hvilket giver ham en unik erfaring i sit arbejde med A&R. Patrick er på udkig efter ’den gode sang’ på tværs af genrer og format og leder efter artister som besidder et særpræg, en kant eller noget helt tredje, som skiller dem ud fra mængden. Patrick står bl.a. bag signinger som: Zookeepers, Stefan Hjort, Toko, NAVID, Pind og mange flere. Til dagligt sidder han som A&R på en bred vifte af navne på Sony Music’s roster.


Viktoria Skovhus - booking agent, smash!bang!pow!

Viktoria Skovhus er den ene halvdel af det danske booking team for promoter- og booking-agenturet smash!bang!pow!. Siden etableringen i 2009 har agenturet haft succes med at spotte nationale såvel som internationale artister og udvikle dem til stærke og populære koncertnavne. Hos smash!bang!pow! arbejder booking agenter og promoterer tæt sammen om hele rosteren, for i fællesskab at kunne skabe den bedste live strategi for deres artister. Rosteren tæller både upcoming og etablerede danske artister, og genremæssigt favner den bredt over artister så forskellige som Iceage, Liss, Mikael Simpson, Bremer/McCoy, Coco O., Lowly, First Hate, Bette, Hjalte Ross, Gents, ML Buch, Marshall Cecil, Den Sorte Skole, Erika de Casier, Selma Judith, Lust For Youth og Smerz. Af nyere tilføjelser på rosteren kan bl.a. nævnes Ydegirl, Yune, Josephin Bovién og First Flush.


Peter Munck - A&R manager på Virgin Records under Universal Music Danmark.

Peter arbejder med Virgin’s artister såsom Jada, Barselona m.fl., og leder derudover altid efter nyt talent, og nye muligheder, der kan skubbe grænserne. Peter har en fortid som artist manager for bl.a. I$WAAL, Blondage, K-Phax, M.I.L.K., Mendoza, m.fl., og har derigennem erfaring med musikindustrien i både ind- og udland. Han har også selv stået på mange scener, som DJ og del af den tidligere hiphop-gruppe Flødeklinikken.


Jens Karlsson - agent & manager/Heartbeat Management & Backbeat Booking.

Jens Karlsson har siden 2015 arbejdet som artist manager og booker for en række bands. Siden begyndelsen har Jens været med til at skabe et veletableret fundament for bands som BAEST og Rikke Thomsen og med sit daglige virke hos Heartbeat Management er han med til at udvikle og lede morgendagens stærkeste artister. Foruden mangement driver Jens også sit eget bookingselskab Backbeat Music – et selvstændigt bookingbureau, der håndterer en bred vifte af artister, som arrangerer koncerter på tværs af grænser og genrer. Jens har med en stærk baggrund indenfor sociale medier og informationsvidenskab et særligt fokus på brugen af sociale medier i skabelsen og brandingen af en artist.


Laurits Bejder Klausen - Head of A&R - The Bank

Efter 10 år som artist, sangskriver og producer, startede Laurits startede hos The Bank i 2015, og han er i dag ansvarlig for A&R på selskabets publishing og pladeskab. Laurits arbejder blandt andre med artisterne Hugo Helmig, Alphabeat, AV AV AV, Dopha og Joyce, samt sangskrivere og producere som Emil Falk, Eloq, Andreas Krüger og Nicolaj Rasted.

Katrine Ravn - Artists Manager/The Bank.

Katrine Ravn er Artist Manager hos The Bank og arbejder med kunstnerne Dopha og Joyce med fokus på at opbygge en langsigtet artistkarriere på et veletableret fundament.

Udover det daglige samarbejde med bureauets nye artister, arbejder Katrine sammen med resten af holdet på The Bank (label, publishing og management) på at finde og udvikle nyt talent, der besidder et særpræg eller anden kant, som adskiller dem fra mængden.


Ronni Vindahl - A&R/MD - Beachy Records

I 2012 påbegynder Vindahl sit årelange samarbejde med den danske pop-komet MØ, og er producer og medkomponist på MØs debut Ep “Bikini Daze” fra 2013 og MØs debutalbum “No Mythologies to Follow” fra 2014.

Albummet indbringer Vindahl en lang række af priser og nomineringer i 2015 både i ind-/og udland, og bliver for alvor startskuddet for en international karriere som producer og sangskriver.
I foråret 2015 tager Ronni Vindahl sammen med MØ til LA for at skrive og arbejde med
prominente amerikanske sangskrivere og producerer. Han fortsætter sit arbejde i LA og er igen i 2017, 2018 og 2019 i LA op til 3 mdr årligt for at arbejde som producer og sangskriver og for at pleje sit netværk i musikindustrien.

I foråret 2017 laver han en joint-venture med Sony Music Danmark og starter pladeselskabet
Beachy Records.