Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Indies @ Promus 2021!

Kom til Meet The Indies-speed meetings i Promus, og mød: Kristoffer Rom/Tambourhinoceros, Sebastian Zieler/Big Oil Recording Company, Nicki Bladt/Celebration Records, Jacob “Poe” Stærmose/Crunchy Frog, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Jakob Løkkegaard-Friese/W.A.S Entertainment, Roar Amundsen/Songcrafter, Lewis Preston Colston/Playground Music - lørdag d. 23. januar 2021!

Promus arbejder løbende med at koble nye musiktalenter med erfarne danske musikbrancheaktører gennem forskellige initiativer som eksempelvis speed meeting-arrangementerne ”Meet The Talent” og ”Meet The Music Publishers”.

Gennem årene har disse initiativer været med til at åbne dørene for nye samarbejder, og de har givet konkrete kontakter og aftaler for en lang række artister.

Vi ønsker at imødekomme et bredt udsnit af de danske talenter, og derfor også understøtte de artister der i højere grad ønsker at samarbejde med uafhængige pladeselskaber. Derfor lancerer vi nu vores særlige Meet The Indies hvor vi udelukkende har inviteret branchepersoner fra danske uafhængige pladeselskaber.

Mød: Kristoffer Rom/Tambourhinoceros, Sebastian Zieler/Big Oil Recording Company, Nicki Bladt/Celebration Records, Jacob “Poe” Stærmose/Crunchy Frog, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Jakob Løkkegaard-Friese/W.A.S Entertainment, Roar Amundsen/Songcrafter, Lewis Preston Colston/Playground Music

"Meet The Indies" finder sted:
Lørdag d. 23. januar 2021 fra kl. 15:00 - 17:00 hos Promus, Vester Allé 15 - Aarhus C!
Vi forventer at kunne afholde arrangementet fysisk, og derfor er der begrænsede pladser.

VIGTIGT!
Hvis du ønsker at deltage, så send os en en såkaldt EPK - en kortfattet pressemeddelelse med lidt baggrund, historik, billeder, samt links til din musik, web, SoMe + kontaktinfo.- og husk så at angive hvem du ønsker at mødes med. Vi kan dog ikke garantere at kunne imødekomme alle ønsker.

• "Meet The Indies" henvender sig til bands/solister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren!
Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!

• Hver deltager får max. 9 min. med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band, sin musik og ønsker og forventninger så præcist, som muligt.

• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 20 21 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Vi åbner for ansøgningerne nu – og som sædvanlig er det med løbende ansøgning, så det er ”first come – first serve”. Send din ansøgning til info@promus.dk - og senest 11. januar 2021

Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Foto: Line Svindt