Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Promus rykker online!

Med initiativet ‘Promus Online’ ønsker vi at styrke unge musikbrancheaktører og artister gennem en række musikbranchefaglige online kurser. Kurserne er for dig, der sidder med et konkret projekt, og som ønsker at få styrket dine kompetencer og branchefaglige viden. På de kommende sessions kan du blive klogere på karriereudvikling, releasestrategier, online-markedsføring og Bandcamp!


Promus afholder løbende forskellige kursusforløb og branchefaglige netværksinitiativer med fokus på specifikke områder af musikbranchen. Bl.a. Music Biz Mondays, Promus Publishing Academy, Promus Live Academy og senest vores Artist Manager Meetup online-møde med cirka 30 managers fra hele landet.

Vores Artist Manager Meetup gav managere mulighed for at erfaringsudveksle og blive inspireret til nye måder at arbejde med managementstrategier på under Covid-19 pandemien.

’Promus Online’ udspringer af vores gode erfaringer fra dette møde, og derfor præsenterer vi nu en række online sessions de kommende måneder, som skal give unge musikbrancheaktører mulighed for at tilegne sig nye kompetencer og styrke deres karriere.

Til vores online sessions vil der særligt være fokus på, hvordan du som artist eller manager kan understøtte din eller dine artisters karriere bedst muligt. Vi lægger ud med en introduktion til, hvad det vil sige at være professionel musiker, og hvordan man kommer bedst muligt i gang med karrieren. Derefter dykker vi ned i online markedsføring og SoMe strategier opfulgt af en introduktion til streaming og den digitale udgivelsesproces fra færdig master til udgivelse.
Efterfølgende får vi en unik introduktion til musikplatformen Bandcamp, som i øjeblikket vokser enormt, og som giver nogle helt nye musikudgivelsesmuligheder.

11. februar: Kickstart din karriere - Hvad vil det sige at være professionel musiker, og hvordan starter du din karriere bedst? v. Kim Kix (Powersolo).

25. februar: Online markedsføring og strategier på sociale medier v. Peter Bek (Zack's TALENT)

4. marts: Streaming og udgivelse - et indblik i den digitale udgivelsesproces fra master til den endelige udgivelse v. Torsten Cubel (Danmark Music Group, Spanra)

25. marts: Introduktion til Bandcamp - kerneværktøjer og strategier til at udnytte Bandcamps potentiale bedst med et særligt fokus på tjenestens nye vinyl on demand redskab v. Aly Gillani (Europæisk label rep. for Bandcamp).

Vi offentliggør løbende flere Promus Online sessions, så hold dig opdateret på Promus Facebook og på www.promus.dk

Alle sessions foregår i tidsrummet 16.00-17.00 på ZOOM.
Vi opfordrer til, at ansøgerne selv kommer med indspark til emner, der ønskes behandlet under de forskellige sessions.

Tilmeld dig Promus Online ved at sende en mail til info@promus.dk. Notér dit navn og dit projektnavn (artist, virksomhed osv.), samt hvilke sessions, du ønsker at deltage i.

Husk det er "først-til-mølle" - så send din ansøgning nu!

Det er gratis at deltage i Promus Online.