Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Projektmedarbejder til partnerskaber i Music City Aarhus 2022

Music City Aarhus 2022-sekretariatet søger en engageret og erfaren projektmedarbejder, der kan etablere nye partnerskaber og samarbejder omkring Music City Aarhus 2022.

Projektmedarbejderen skal kunne arbejde målrettet og være med til at indfri vores høje ambitioner for Music City Aarhus 2022-året i samarbejde med sekretariatet, styregruppen og kurateringsgrupperne.

Du vil dels skulle identificere og undersøge muligheder for nye samarbejder, partnerskaber, sponsoraftaler og fundingmuligheder på tværs af private virksomheder, fonde og offentlige institutioner, dels skulle skrive fondsansøgninger og sikre fondsmidler, og dels skulle etablere, vedligeholde og sikre tæt kontakt til nuværende og nye samarbejdspartnere.

Du har:
- dokumenteret erfaring med etablering af nye partnerskaber
- stærke relationelle kompetencer og har erfaring med at etablere nye stærke samarbejdsrelationer på tværs af både offentlige og private aktører.
- dokumenteret erfaring med fundraising fra større projekter fra eks. sport, velgørenhed eller kulturverdenen
- gode kommunikative evner sprogligt og skriftligt på både dansk og engelsk
- relevant uddannelse
- et stort og tæt netværk blandt offentlige og private aktører herunder virksomheder, fonde og offentlige institutioner.
- kendskab til musik- og kulturbranchen og dens aktører er ikke en betingelse, men en fordel.

Du er:
- engageret og initiativrig
- god til at tage ansvar og have overblik
- vant til at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer, men du kan også arbejde selvstændigt
- vant til at håndtere mange forskellige interessenter og interesser.
- god til mennesker, har humoristisk sans, situationsfornemmelse og fingerspitzgefühl.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse i udgangspunkt i perioden fra medio februar 2021 til medio oktober 2021
Stillingen er deltid. Skiftende arbejdstider må påregnes.

Music City Aarhus 2022 er visionen om at fokusere et helt år på det enorme musikalske og kulturelle talent, som byen rummer og samtidig styrke alle de mange aktører, der hver dag er med til at gøre Aarhus til en af de vigtigste musikbyer i landet. Arbejdet starter nu! Hvis du vil med på holdet så ansøg hurtigst muligt.

Music City Aarhus 2022 skal styrke Aarhus’ i forvejen stærke identitet som kultur- og ikke mindst musikby. Music City Aarhus er en fejring af byens sprudlende musikliv, et musikliv, der peger fremad, men samtidig med respekt for de mange pionerer, der har støbt fundamentet.
Intentionen er at udbrede musikken til hele byen med koncerter, oplevelser og samarbejder på tværs af genrer, aktører, virksomheder, institutioner og velfærdsområder. Music City Aarhus 2022 skal dertil styrke samarbejdet mellem kultur og erhverv, og samtidig bidrage til, at året 2022 vil være det år, hvor musikken for alvor genstartes efter Covid-19.

Musikbyåret er en del af Aarhus Kommunes kulturpolitik og organiseres i et samarbejde mellem chefsekretariatet hos Promus, Aarhus Kommune, projektets styregruppe og en række kurateringsgrupper og har således en bred berøringsflade med musik- og kulturlivet, erhvervslivet og det kulturpolitiske miljø.

Promus er økonomisk og administrativt ansvarlig for projektet og dermed implementeringen af projektet i samarbejde med projektets styregruppe bestående af medlemmer fra Music City Aarhus 2022-bestyrelsen, det lokale musik- og kulturliv, Promus og Erhvervs- og Kulturforum, Aarhus.

Arbejdssted: Promus - Vester Allé 15 - 8000 Aarhus C
Ansøgningsfrist: 15. februar 2021 - kl. 12:00
Send en kortfattet og motiveret ansøgning med CV og billede til jesper@promus.dk