Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

SPOT + 2021 - vi er tilbage!

Efter et år med en verden skjult bag mundbind og forbundet af skærmen, trænger vi alle til at mødes i virkeligheden. Se hinanden i øjnene og se frem mod bedre tider for musikbranchen.
Derfor er vi ved at være klar med endnu en omgang SPOT+, der ruller af stablen sammen med SPOT Festival i Aarhus - 16. - 17. september.

SPOT+ sprang som meget andet over i 2020, men her til september vender vi stærkt tilbage som landets vigtigste mødested for den danske og internationale musikbranche. Og måske endda vigtigere end nogensinde før. For selvom branchen har sat hinanden digitalt i stævne over de sidste 15 måneder, så bliver det dejligt endnu engang at kunne sidde i samme lokale til paneldebatter og oplæg om de strømninger, tiltag og aktuelle emner, der er relevante for vores branche – og ikke mindst mødes i den virkelige verden og netværke.

Under overskriften “Talks – Insights – Networking – Inspiration” åbnes der for den 6. udgave af SPOT+ d. 16.-17. september på Radisson BLU i Aarhus. Herunder kan I få en lille forsmag på en del af årets program til SPOT+, der allerede tager form på bedste måde.

Meet The Music Supervisors
Igen i år byder vi på vores næsten ”klassiske” speed-meetings, når kan byde velkommen til endnu et stjernehold af music supervisore fra Mexico City, Los Angeles, Paris, Toronto, London, Berlin og København.
Mød: Lynn Fainchtein/Casete, Samuel Diaz/CBS, Katy Gavillet/FOX, Catherine Grimes/BBC, Megan Barbour/Buddah Jones, Yvette Metoyer/Sound in Color Music, Michael Perlmutter/Instinct Entertainment, Marielle Jade Te/Good Ear Music, Maxine Rouge & Gregoire Bucaille/Prodigious, Milena Fessmann/Cinesongs, David Fish/Red Fire Creative, Nis Bøgvad/Copenhagen Film Music, Jesper Gadeberg/Musicstylist – og ikke mindst SPOT+ veteranen, Bobby Gumm fra Trailer Park.
Målgruppen er professionelle komponister, musikforlæggere, managers og labels.
Vi åbner for ansøgninger til Meet The Music Supervisors: 2. august – tjek info fra SPOT+

Meet The Talent
Også en af “klassikerne”, der især henvender sig til de mange nye SPOT-bands, der skal spille i år.
Mød: Kasper Boldt/All Things Live, Peter Munck/Virgin/Universal Music, Astrid Storm Thorsen/Copenhagen Records, Ronni Vindahl/Beachy, Stefan Facius & Jens Uhre Karlsson/Heartbeat Management, Morten Elley & Christian Backmann/The Music Company, Søren Mensberg/3rd Tsunami, Katrine Ravn/The Bank, Andreas Løwén/The Artist, Jan Erik Stig & Mads Kjærgaard/Warner Music Denmark, Rasmus Damsholt & Frederik Juul/ATC Management, Freja Becker/Luger, Tobias Kippenberger/s!b!p!, Nicolai Winther/The:MGMT, Malthe Bech Birkelund og Mathias Binder/PDH Music, Nick Foss/Mermaid Records og Patrick Christensen/Sony Music Denmark
Målgruppen er: bands, solister og øvrige managements, musikforlæggere, labels og agenter
Vi åbner for ansøgninger til Meet The Talent: 2. august – tjek info fra SPOT+

Meet The Music Publishers

Den velkendte speed-meeting-format fra Meet The Music Supervisors og Meet The Talent, afprøvede vi på SPOT+ i 2019 med music publishers – og med stor succes.
Derfor kører vi endnu en omgang under SPOT+ 2021. Mød: Luisa Rolander og Christian Fløe/GL Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Laurits Bejder og Vidar Hansen/The Bank, Marcus Faal/One Seven, Anders Fredslund-Hansen/TheArrangement, Ole Dreyer/NMS & Nicolas Blix/Mantik Music.
Målgruppen er: produceres, sangskrivere, bands, solister, managements og labels.
Vi åbner for ansøgninger til Meet The Music Publishers: 2. august – tjek info fra SPOT+

Let’s Talk Sync
Også et indslag i afdelingen for SPOT+ klassikere – det årlige seminar med fokus på aktuelle emner indenfor sync & music supervision.
I år afholder vi igen et open-call til pitch foran udvalgte music supervisore, og så får vi historien bag musikken til Oscar-vinderen, ”Druk”, med folkene bag. Filmkomponisten Halfdan E. taler med music supervisoren, Lynn Fainchtein om hendes arbejde med musikken til film som ”The Revenant”, ”Babel”, ”21 Grams”, ”Birdman” og ”Roma”, og så sætter vi fokus på nødvendigheden af en såkaldt ”sync-representative”.

The Future Perspectives of Sustainability in the Live Sector
Klima og bæredygtighed har længe stået øverst på dagsordenen – også i musikbranchen. Men hvordan implementerer man bedst bæredygtige strategier, der kan gøre musikoplevelsen mere grøn?
Dette vil en række folk fra Danmark, Norge og England debatterer, og der lægges ud med et oplæg fra William Skeaping – medredaktør på Extinction Rebellion-håndbogen, 'This Is Not A Drill'

Let’s Talk Germany
Vores store nabo i syd er stadig et af de største musikmarkeder i verden - et marked, der kun ligger et par timers kørsel væk og som derfor i mange årtier fra tiltrukket danske musikere og branchefolk. Vi kan helt tilbage til Gitte Hænning og schlagerscenen, op til navne som Laid Back, D.A.D. og Hanne Boel – til i dag hvor navne som Tina Dickow, Aura, Hugo Helmig og Efterklang fylder klubber og koncerthuse. Nu er den nye generation på spring med navne som Niklas Sahl, Drew Sycamore, Dopha og Calby.
Vi har samlet en række danske og tyske branchefolk til en snak om hvad der gør det tyske marked så vigtigt, og hvordan man bedst arbejder dernede.

Post-Covid 19 – hvad lærte vi?
I skrivende stund hænger Covid-19 og dets mange mutationer stadig som en svøbe over os – om end der er blevet åbnet mere op. Og årets SPOT Festival bliver efter al sandsynlighed en af de første større festivalbegivenheder herhjemme siden landet lukkede ned d. 11. marts sidste år. En nedlukning, der fik alvorlige konsekvenser for – især – den danske live-branche fra spillesteder til festivaler. Derfor har vi samlet en række af de repræsentanter, der sad i ”situationsrummet” og prøvede at finde løsninger, til en debat om efterdønningerne og hvad branchen lærte (eller ikke lærte), af denne helt usædvanlige situation. Mød folk fra bl.a. Dansk Live, Danske Koncert- og Kulturhuse, Danske Agenters Sammenslutning, Dansk Artistforbund

Future Predictions
Med en baggrund fra Spotify og brands som Red Bull, og et mangeårigt arbejde i musikbranchen, vil Josh Greenberg fra Green Mountain Lodge, indvie os i sit blik i musikkens ”krystalkugle”. Det handler om trends, nye formater og nye muligheder for at få musikken ud.

Spotify 10 år
I år er det 10 år siden Spotify gjorde sit indtog i Danmark. Og det blev en ”game-changer” herhjemme. For uagtet iTunes, YouTube og andre digitale platforme, er Spotify blevet synonymt med streaming. Og med adgang til stort set hele verdens musikkatalog, har vi fået måske også fået en anden tilgang til musik – på godt og ondt. For hvad har det betydet for vores musikforbrug? skal vi til at tilpasse musikken til formatet for at undgå at blive ”skippet”, hvordan ser fremtidens musiklytning ud, er Spotify branchens vækstmotor og en styrke for dansk musikeksport, er myten om ”the long tail” ved at vise sig, og er der stadig udfordringer omkring fair fordeling? Disse, og sikkert en lang række andre spørgsmål, vil en række branchefolk og musikere diskutere når vi – måske – kipper med flaget for 10-års-fødselaren.

Setlist @ SPOT+ 2021

Den kendte musikbranchejournalist, debattør, analytiker og meget mere, Chris Cooke, fra CMU/Complete Music Update, sætter en række af årets branchegæster i stævne til en snak om aktuelle emner. En slags ”round-up” på årets festival.

… dette og meget mere i den kommende episode af SPOT+ 2021

Følg den løbende strøm af nyheder via https://www.facebook.com/spotplusdk - og køb din billet her: https://spotfestival.dk/billetter/

SPOT+ produceres af Promus i samarbejde med SPOT Festival & MXD – Music Export Denmark – og støttes af Koda Kultur & Statens Kunstfond