Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Info-aften om rytmiske støttepuljer i Aarhus!

Har du styr på støtten? Eller mangler du midler til at komme videre med dit musikalske projekt? Hvis du siger nej til det første og ja til det næste, så er der al mulig grund til at læse videre.

Hvad gør du, hvis du som aarhusiansk musiker har idéen, musikken, talentet, men ikke midlerne? At give op er det sidste, der skal komme op på lystavlen. I stedet skal du bevæge dig til tasterne, samle dine tanker, forædle dine ambitioner, hvorefter du skal nedfælde dem og sende dem til den eller de af de mulige støttepuljer, man som aarhusiansk musiker kan søge. Hvert år uddeles der gode danske kroner til at styrke den rytmiske musik i Aarhus – og både de store, de små, de skæve og de erklæret mainstream er med. Og spektret dækker over alt fra house til heavy. Fra festivalarrangører til bandudvekslinger. Mød op og hør mere om, hvordan du kommer i gang, hvordan du entrerer miljøet og hvordan du kan bidrage til at booste Aarhus position som markant station inden for rytmisk musik i Danmark.

Næsten en halv million grunde til at møde op
Tag nu for eksempel E-puljen! Vi taler muligvis om Danmarks mest intuitive offentlige pulje – uden ansøgningsskemaer, uden frister og uden krav om modydelser. Vi snakker midler, der skal tilflyde den aktive, udøvende side af det elektroniske miljø og de kræfter, der arbejder bagved og får arrangementer op at stå. Puljen går i grove træk ud på, at event- og koncertarrangører kan søge støtte til konkrete projekter og arrangementer. Det samme gælder kunstnere, der har tour-virksomhed i ind- og udland. Målet er at få dækket - og støttet - hele spektret i og omkring elektronisk musik i Aarhus. Fra undergrunds-rap til international elektro-free-jazz.

Men E-puljen er blot én af mange muligheder. Som solist, bigband eller ganske almindelig band-konstellation kan man søge den genreåbne og traditionsrige Orkesterkonto. Herigennem støttes tourvirksomhed, studieindspilninger og meget andet.
Og er du koncertarrangør i større skala og arrangeret som forening, så er det honorarstøtten, du bør rette din opmærksomhed mod. Mulighederne er mange.

Hvad, hvorfor, hvordan og hvem?
Denne infoaften stiller skarpt på, hvordan du kommer i gang med at søge midlerne, hvad enten du er kunstner, koncertarrangør eller en forening. Til at præsentere puljerne og ikke mindst den sammenhæng, man skal se dem i - i forhold til de andre støttemuligheder, der er til rådighed i Aarhus Kommune - har vi Ole Jørgensen fra Kulturforvaltningen.

Aftenen vil blive afviklet med rig mulighed for dialog, spørgsmål og mulighed for at møde andre fra det aarhusianske musikmiljø. Og til at stille skarpt på udbyttet af puljerne vil aktører fra miljøet møde op og dele deres erfaring, bl.a. Esben Valløe fra Reptile & Retard og andre ”levende cases”.

Infoaften om rytmiske støttepuljer i Aarhus finder sted i Promus - Vester Allé 15 - Aarhus,
tirsdag d. 26. april fra 19:00 - med indgang fra RåBar fra kl. 18:30


Tilmeld dig via info@promus.dk

Læs mere om de forskellige støttepuljer her!