Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

JazzDanmark holder stormøde i Promus!

JazzDanmark indkalder alle jazzinteresserede, jazzmusikere og jazzprofessionelle i Aarhus-området til stormøde, der bl.a. byder på foredrag fra den engelske internetguru og forfatter, Andrew Dubber.

Stormøderne giver et indblik i JazzDanmarks igangværende projekter samt en indikation af hvilke projekter og aktiviteter JazzDanmark har i støbeskeen i den nærmeste fremtid – og er ikke mindst en mulighed for at diskutere og komme med inputs.

Så er du en del af jazzmiljøet i byen, så mød op:

Onsdag d. 7. september 2011 kl. 16.00-19.00 hos Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C [NB: Indgang via RåBar v/ Atlas]

Derudover vil årets stormøde sætte fokus på jazzmusikken og det digitale landskab. Det er den engelske forfatter og internetguru Andrew Dubber, der vil tale om jazzmusik i den digitale æra. Dubber underviser i Music Industries Innovation v/ Birmingham City University. Han har mange års erfaring med digitalisering og kultur og er en af de førende kapaciteter, når det handler om musikkens – og musiklivets – muligheder på nettet.

På stormødet er der også tid til at diskutere JazzDanmarks øvrige aktiviteter, og der er valg af op til 12 personer til JazzDanmarks repræsentantskab. Opstilling sker på stedet og skal således ikke meddeles på forhånd.

For en god orden skyld, gør vi lige opmærksom på, at samme møde også finder sted i København, tirsdag d. 6. september i VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7 - København N.

Det er gratis at deltage i stormøderne, men af hensyn til planlægningen beder vi interesserede om at melde sig til hos marga@jazzdanmark.dk på forhånd. Husk at skrive hvilket stormøde (København eller Aarhus) du vil deltage i – gerne senest en uge før møderne.


Programmet for møderne vil være:

■Velkomst v/ JazzDanmarks bestyrelse.

■Oplæg v/ JazzDanmarks sekretariat: Hvad har JazzDanmark af igangværende og kommende projekter, og hvilke områder vil der blive sat fokus på i den kommende tid. Efter oplægget vil ordet være frit, og der vil være mulighed for at debattere det præsenterede.

■Foredrag v/ Andrew Dubber: Music as Culture in the Digital Age – om hvad digitaliseringen betyder, ikke bare for musikken, men for kulturen omkring musikken, for musikerne og for jazzverdenen specifikt. Se detaljeret beskrivelse nedenfor. Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål og debattere.

■Generel debat om jazzens fremtid og JazzDanmarks rolle heri.

■Valg til JazzDanmarks repræsentantskab.

Læs mere om JazzDanmark - her!


Om JazzDanmarks stormøder:

Stormøderne er en del af JazzDanmarks demokratiske struktur. På stormøderne er alle med jazzhjerte velkommen. Stormøderne diskuterer JazzDanmarks aktiviteter og er med til at tegne de brede linjer for JazzDanmarks fremtidige virke. På stormøderne vælges også op til 12 medlemmer til JazzDanmarks repræsentantskab. I repræsentantskabet diskuteres to gange årligt JazzDanmarks projekter og arbejde, og det er desuden repræsentantskabet, der vælger JazzDanmarks bestyrelse og formand.Detaljeret beskrivelse af Andrew Dubbers oplæg:


Music as culture in the digital age
The digital age is not new. We've been immersed in it for the best part of twenty years. But for some people, it still provides challenges and misunderstandings.
Condemning it as destructive - or praising it as the saviour of music - both miss the point entirely. It's here, and we need to understand what that means for the sake of the music that we make, and the musical cultures from which we make our livelihood. It's not just the technology that's different - it's culture and society as well. This seminar thinks about what's good for the individual musician or music business, what's good for their music, what's good for local music locally, what's good for local music internationally, what's good for jazz in general, and what's good for all music in general. And then it explores how by understanding the digital environment on the one hand, and thinking about music as culture on the other, we can find ways to innovate and thrive.