Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Ny mentor til Promus' mentorordning.

Promus kan nu tilføje Jens G. Nielsen, A&R på Sony Music, medstifter af Genlyd Grammofon og tidligere mangeårigt GNAGS-medlem, til mentorkollegiet, der skal hjælpe og støtte vækstlaget i Århus.

- "Mentorodningen er blevet rigtig godt modtaget, og vi regner med snart at kunne starte op med de første 3 konkrete projekter. Vi er derfor glade for, at Jens nu også vil stille sin mangeårige erfaring og ekspertise indenfor A&R og udvikling af nye talenter til rådighed for det århusianske vækstlag" - udtaler Jesper Mardahl, daglig leder af Promus.

Ordningen gælder for alle aktører med professionelle ambitioner. Har man eksempelvis planer om et pladeprojekt, en festival eller andet arrangement, et projekt med fokus på international lancering, eller idéer til nye måder at arbejde med musikken på, kan man altså få tilknyttet en mentor, der kan rådgive og vejlede processen for projektets mulige virkeliggørelse.

Det øvrige mentorkollegie er sammensat af en stærk palet af forskellige og erfaringsmæssige stærke branchefolk, og det består af:

Gunnar Madsen - direktør for ROSA, leder af SPOT Festivalen og formand for Strøm Festivalen i København, initiativtager til, tidligere leder af og nuværende næstformand for MXD - Music Export Denmark, og medlem af bestyrelsen for Musikzonen med ansvar for det internationale arbejde.

Jesper Bay - konsulent i underholdningsindustrien, tidligere ledende stillinger i bl.a. Genlyd, BMG og Mega. Senest kommunikations- og marketingdirektør i IFPI Danmark.

Bo Andersen - mangeårig medejer af Skandinavian - tidligere Århus Musikkontor - booking-agent og manager for bl.a. TV2.

Brian Nielsen - tidligere koncert-arrangør for ET Concerts, nu medejer af Skandinavian. Har mange års erfaring som booking-agent i både ind- og udland, og har desuden et stærkt netværk i den internationale musikbranche.

Jakob Sørensen - gammel Århusdreng, tidligere ansat som productmanager for EMI/Medley, og nu direktør for et af Danmarks største uafhængige pladeselskaber, Copenhagen Records. Står bl.a bag udgivelser med Nephew, Alphabeat, Spleen United og Carpark North.

Alexander Nitze - tidligere medejer og kunstnerisk leder på det nu hedengangne spillested og natklub Fabriken, Frontløber og bestyrelsesmedlem i Musikcafeen. Nu selvstændig musikentreprenør med tilknytning til Train som booker, og promotor for MiskMask, Amager Bio og andre liverelaterede samarbejder.

Mette Zähringer - er tilknyttet Iceberg Music Group med fokus på publishing, og har mere end 20 års international erfaring på området. Har senest haft stor succes med The Blue Van - bl.a. i forbindelse med lanceringen af Apples iPad, der forleden blev præsenteret - med The Blue Vans musik - under det store Oscar-show.

Helle Rysholt - mangeårig aktør indenfor spillestederne i Danmark, senest som musikchef på Train igennem 10 år. Nu ansat som projektleder for KulturNat Århus.

Samarbejdet med en af ovennævnte mentorer vil finde sted som et antal "konsultationer". Det er derfor vigtigt, at man i sin ansøgning, præcisere hvem man ønsker som mentor, konkrete problemstillinger man ønsker hjælp til, og selvfølgelig en kortfattet projektbeskrivelse.
Ansøgningen sendes til PROMUS, att. Mentor - Vester Allé 15 - 8000 Århus C

Yderligere informationer om mentorordningen, og hvordan man kommer i betragtning, kan man få ved henvendelse til PROMUS’ daglige leder, Jesper Mardahl på info@promus.dk eller via 70 22 20 19.