Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Husk ansøgningsfrist til MUMA - Music Management-uddannelsen i Aarhus

Leder du efter rette værktøjer til en fremtid i musikbranchen, så tjek vores "partner" - MUMA - Music Management-diplomuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium hvor der er infomøde, torsdag d. 26. januar, kl. 19:00

Mange drømmer om en karriere indenfor musikbranchen, men hvad er det lige, man skal kunne for at starte et bookingbureau, et publishingselskab, et label, planlægge en festival, karrierebooste et orkester som manager eller udvikle helt nye bæredygtige tiltag indenfor musikbranchen?

Promus har i et par år været partner for MUMA - diplomuddannelsen i Music Management ved Det Jyske Musikkonservatorium, og leverer bl.a. undervisningen i musikbranchefagene. Derfor kan vi også klart anbefale den som den uddannelsesmæssige "overbygning" til vores øvrige kursusvirksomhed.

Music Management-uddannelsen er et koncentreret forløb hvor du veksler mellem målrettet indføring i ophavsret, aftaleret, økonomi og markedsføring på handelshøjskoleniveau, projektledelse og kreativt businessdesign fra Kaospiloterne samt får adgang til en værktøjskasse af gennemførlige tips, øvelser og indlæring gennem praktiske erfaringer fra en række af undervisere og musikalske entreprenører fra musikbranchen.

Ambitionen er, at det du lærer er noget, du hurtigt kan bruge i din hverdag.

Du får dermed styrket og udbygget dine faglige kompetencer indenfor den kommercielle del af musikbranchen, og samtidig få du udvidet dit professionelle netværk.

Derfor er MUMA – diplomuddannelsen i Music Management på Det Jyske Musikkonservatorium henvendt til dig, der vil starte egen virksomhed, eller vil udvikle karrieren indenfor din nuværende beskæftigelse.

Det gøres bl.a. ved:

•At samarbejde omkring indhold med stærke partnere som Kaospiloterne, Aarhus Universitet/Handelshøjskolen, Promus og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

•At fokusere på entreprenørskab indenfor musik- og underholdningsbranchen

•At arbejde med kompetente branchefolk som oplægsholdere og undervisere

•At brede fagpaletten til de beslægtede områder film, TV, games, interactive m.v. i samarbejde med Shareplay-netværket i Aarhus

•At fokusere på det internationale via netværk og besøg på de vigtige branchefestivaler

•At tilbyde de studerende adgang til et stærkt og vigtigt netværk i den danske branche

•At tilbyde undervisning på bachelorniveau – men på den halve tid!

•At tilbyde pratikforløb med vores samarbejdspartnere Northside Festival og Spot Festival

Der er infomationsmøde om uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium, torsdag d. 26. januar, kl. 19:00 - i lokale 426. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 7. februar, og du kan læse mere om uddannelsen og om hvordan du ansøger via linket her!