Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Promus mentoritter på vej!

Album- og liveaktuelle Asbjørn og EP-aktuelle Islets Of Dust, Rap Slam Battles på Roskilde Festival, P4-aktuelle Anja Fønss og opstart af Dansk Lyddesign er blot de seneste eksempler på projekter, der har været igennem Promus' mentorordning!

Promus' mentorordning begynder efterhånden at sætte sine spor på den danske musikscene.

Således debuterede Asbjørn med albummet ”Sunken Ships” i ugen op til Spot Festivalen, hvor han også spillede lørdag aften på Atlas. En koncert, der blev belønnet med bl.a. 5 stjerner fra GAFFA i både Norge og Danmark. Albummet har også modtaget mange rosende ord i bl.a. Soundvenue, Information, GAFFA m.fl., og allerede på torsdag står han på scenen igen i DR Koncerthuset med Susanne Sundfør, som han også spiller sammen med dagen efter i Musikhuset i Aarhus.

En anden mentorit – eller mentoritpar – finder vi med Islets Of Dust, der består af Katrine Stochholm (tidl. Under Byen) og Kasper Staub. Duoen har været mentoritter hos Promus sidste år, og er netop debuteret med EP’en, ”People & Birds”.

Begge "mentoritter" har været under kyndig vejledning af Jesper Bay, der har mange års erfaring fra en lang række førende pladeselskaber i bagagen, og som nu fungerer som konsulent i musikbranchen og som medlem af Statens Kunstfonds Musikudvalg. Endvidere har Jesper og Asbjørn har udvidet deres mentorsamarbejde således, at "Sunken Ships" er udkommet på deres nye fælles pladeselskab, Body Of Work.

Læs mere om Asbjørn her! - og Islets Of Dust her!

Sangerinden og sangskriveren, Anja Fønss, er også i gang med et mentorforløb med en af branchens "tunge drenge", Poul Martin Bonde - talsmand for Smukfest, producer og pladeselskabsejer. De er p.t. i gang med at forberede Anjas kommende albumudspil, og udsendte for et par uger siden singlen "Make It Good Around Here", der netop er blevet playlistet på P4. Læs mere om Anja her!

Rap Slam Battles er endnu et projekt, der har været under kyndig vejledning fra Promus-mentor, Henning Winther..
Projektleder og initiativtager, Luxshan Ratnarvi, har sendt os flg. udtalelse:

"Jeg brugte Henning som mentor, fordi jeg søgte inspiration til mit fortsatte arbejde med Rap Slam Battles. Igennem mit møde med Henning og løbende mailkorrespondance har jeg fået indsigt i en del af hans store erfaring med at arrangere hiphop-events på nationalt niveau, hvilket Rap Slam Battles efterhånden også har udviklet sig til. Desuden har Hennings indsigt i, hvordan branchen fungerer, været til gavn for mig, da jeg har kunnet trække på nogle af hans kontakter og do's/don'ts. Jeg må derfor konkludere, at Promus' mentorordning har været til stor hjælp for mig i mit arbejde med at løfte mit projekt." -

Næste store Rap Slam Battles-event finder sted på årets Roskilde Festival under titlen "Rap Slam Battles - going Orange"..
Læs mere her!


Hide & Seek Booking, der køres af Thomas Lassen, startede virksomheden op i Promus' fælleskontor. Derfra var der ikke langt til at koble en mentor på udviklingen af forretningen. Bo Andersen fra Skandinavian var det oplagte valg, og samarbejdet endte med, at Hide & Seek og Thomas Lassen nu er blevet en del af Skandianvian - en af landets største bookingbureauer.

Læs mere om Hide & Seek Booking her!

Det nye marked omkring audiodesign til virksomheder og musik til film og reklame, fik Asger Christensen, der også kører Aarhus Lydstudie, til at starte virksomheden Dansk Lyddesign. For at få hjælp til at få det nødvendige indblik i film- og reklamebranchen, ansøgte Asger Promus' mentorordning, og fik derigennem kontakt til Morten Rasmussen - direktør for Deluca Film. De har nu overstået deres mentorforløb sammen, og Dansk Lyddesign er en realitet.
Læs mere om virksomheden her!.

Promus' mentorordning tæller p.t. 9 "mentoritter", der alle arbejder med mange forskellige projekter - lige fra virksomhedsopstart til udgivelse - og som vejledes af vores kyndige mentorer fra både ind- og udland.

Læs mere om Promus' mentorordning og ansøgning her!