Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

BY I BY-projektet!

Det nye store kulturprojekt, BY I BY, holdt i sidste uge infomøde vedr. aktiviteter for musiklivet i forbindelse med det store kulturarrangement, der finder sted i Aarhus fra slutningen af juni til midten af oktober. Det er stadig muligt at koble sig på med gode idéer!

BY i BY – Den samarbejdende Kulturby!

Erhvervsliv og kulturliv samles på Bispetorv og viser, hvad Aarhus kan på ingen tid

En meget bred vifte af byens store og små virksomheder og uddannelsesinstitutioner vil sammen med rådhuset og endnu flere kulturaktører og foreninger vise, hvad Aarhus er og hvad byens borgere i fællesskab kan mobilisere på ingen tid. Det foregår i BY i BY på Bispetorv i perioden 22. juni til 12. oktober 2012, hvor aktiviteterne kulminerer i Kulturnatten. BY i BY kan i kraft af sin mangfoldighed og gentænkende udgangspunkt understøtte Aarhus’ kandidatur til titlen som europæisk kulturhovedstad i 2017.

BY i BY bliver ikke bygget på én dag. Som en almindelig by opføres BY i BY over en periode, hvorfor livet i byen løbende udvikler sig i takt med at kendskabet til BY i BY øges og flere vil være med til at bygge den og skabe liv i den. En række af Aarhus’ tegnestuer er med til at tegne flere af byens bærende elementer. Bygninger og værker skal kunne opføres på kort tid og senere kunne tages ned og genopføres et andet sted, så BY i BY kan leve videre. Gentænk og genbrug hænger sammen.

BY i BY spænder bredt fra en kulturkatedral over en uden- og en indendørsscene til en oase, et eurotel, et medborgerhus og et lyddødt rum til fordybelse. Det vil være teater, foredrag, musik, dans, borgerdreven byudvikling, måske gymnastik i verdensklasse, udstillinger og mænd i træ. Byens succesfulde iværksættere vil vise vejen og unge kan få inspiration til deres videre færd. Målet er, at hele Aarhus kan findes på Bispetorv.

Byggestenene i initiativet er ansvarligt engagement, uegennyttighed og frivillighed; langt de fleste deltagere og bidragsydere arbejder derfor gratis, hvilket er et bærende element i BY i BY, hvor mange arbejdsvaner og metoder testes. Mod er fundamentet for BY i BY og kernen i Gentænk.

Hvad med musikken?

Musikken spiller selvfølgelig også en vigtig rolle i projektet, og derfor er alle byens musikaktører; spillesteder, foreninger, festivaler, arrangører, musikere m.v., velkomne til at komme med indspark og idéer

Så læs mere om BY I BY her!

Foreløbig er flg. med i BY I BY-projektet!

Arkitektskolen, Arkitema, Aros, Bellastok Denmark, Billedkunstcenteret, Borgerservice, udv. Afd – fokus på udenlandske tilflyttere, Byggeselskab Olav de Linde, Børnekulturhuset, CF. Møller, Cubo arkitekter, Danske Bank, Domkirken, Erhverv Aarhus, ErhvervsKlynge 1 (der arbejdes på at få alle 5 erhvervsklynger ombord), Eventuelt.org, FO, Frontløberne, Geiger, Harboe Skilte, Himmelhaven, Holdet bag ”Foden”, IDoArt, Institut for (X) - Godsbanearealet, Journalisthøjskolen, Kaospiloterne, Komma Kommunikation, Kraft, Kulturhovedstad 2017, Kulturnatten, Litteraturcenteret, Mengel Ejendomme, MT Højgaard, NIRAS, Nörd, AarhusGruppen: (Lindberg, Pressalit, Systematic, Casablanca, Kiers Fond, Nordea, JS World Media), Pakhus 13, Pixels and Paper, Promus, Scenekunstcenteret, Scenekunstnetværk Region Midtjylland, Smagløs, Studenterhus Aarhus, Visit Aarhus, Vovemod, Wake Up, Wick Kommunikation, World Perfect, Aarhus håndværkerforening, Aarhus Jazzfestival, Aarhus Kunstakademi, Aarhus Stiftidende/Berlingske medier, Aarhus Sustainability festival, Aarhus Teater, Aarhus Tech.