Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Basic startup, D.I.Y.-kurser, Sociale medier, "musicbusiness for dummies"...

Uagtet at sommeren er på vej, løfter vi nu alligevel sløret for en række af de kommende aktiviteter i Promus til efteråret!

Præcise dato'er, indhold, medvirkende m.v., er stadig under udarbejdelse, men efteråret således ser indtil videre således ud - i overskrifter:

Basic startup 3.0:

Vores entreprenørskabskursus for musikiværksættere fortsætter på tredje sæson.
Opstart primo september , og afslutning primo december. Yderligere information om tilmelding m.v., følger.

Basic D.I.Y. - eller "mød DIY-dokteren"

Sidste år tog vi initiativ til D.I.Y. Unite-netværket - en platform for udveksling af erfaringer og nye kontakter for alle, der arbejder med karrieren som D.I.Y. - do it yourself. Vi udvider nu initiativet, og arrangerer en række faste dage - en dag om måneden - hvor alle "D.I.Y.'ere" kan komme og få råd og sparring hos "D.I.Y.-dokteren"!

Datoerne vil blive meldt ud snarest, og vil være åbent for alle. Men tjek gerne mere om D.I.Y. Unite og tilmeld dig netværket her!

Music business for "dummies":

Ja, så bogstavligt skal det selvfølgelig ikke tages. Men det er et "crashkursus" for alle ikke-musik-aktører, der ønsker at vide mere om musikbranchens til tider komplekse struktur, rettigheder, pengestrømme m.v. Et kursus, der henvender sig interesserede fra medier, film- og reklamebranchen, og andre interessenter, der vil vide mere.

RAW Music

Vi startede sidste efterår vores RAW Music-aftener, hvor arrangører og musikere kunne byde ind på et arrangement i Promus' Råbar. Det blev til tre - meget forskellige - aftener, der bød på bl.a. Pil og Liv, Bumsestilen, Islets Of Dust og Like A Tiger.

Vi kører videre igen her til det kommende efterår, så hvis du, som booker, manager, arrangør eller musiker, har en god idé til en RAW Music-aften, så meld op.

Du kan læse videre om RAW Music, og om hvordan du ansøger her!

Debataften om sociale medier

I samarbejde med kommunikationsbureauet, Your Waves, der har specialiseret sig i arbejdet med sociale medier, afholder vi en debat- og inspirationsaften om emnet. Aftenen vil indholde både et foredrag/status på området, samt en række "best-practice-cases" fra et til lejligheden sammensat panel.

Debatten finder sted i Promus - onsdag d. 26. september! Tidspunkt og medvirkende offentliggøres snarest.

Yderligere en række tiltag og arrangementer er i støbeskeen, men vi håber selvfølgelig at ovenstående har "vakt appettiten", og vi vender snarest tilbage med mere præcise informationer.