Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Postkort fra Reeperbahn..

Vi har fået en lille hilsen fra vores "praktikant" på Reeperbahn Festivalen - tjek den, og husk vores rabattilbud på akkrediteringer til årets festival hvor du bl.a. kan opleve Promus-mentoritten, Asbjørn...

Vi har tidligere skrevet om vores samarbejde med Reeperbahn Festivalen i Hamburg. Et samarbejde, der bl.a. har udmøntet sig i en praktikordning hvor unge danske branchefolk kan komme på et intensivt forløb med fokus på booking og produktionen af festivalens over 200 showcases. En enestående mulighed for at komme i tæt kontakt til ikke bare den tyske musikbranche, men til musikfolk fra hele Europa.

I år blev det Bjørn Luff, der til daglig læser music management på RMC i København, der fik muligheden. Bjørn startede i juni, og har lige sendt os dette lille "postkort";

"Jeg har været i praktik i på Reeperbahn Festivalen siden start Juni, og har fået et fantastisk indblik i det at organisere en branchefestival af så markant en størrelse, Der vil i år være mere end 200 optrædende bands på mere end halvtreds spillesteder, foruden det store Arts program og Campus, der byder på både showcase-koncerter, seminarer og afslappende områder forbeholdt de mange ind- og udenlandske branchedelegerede, der kommer for at lytte til musik, udvdeksle kontaktinformationer og gøre forretninger.

Jeg har gået på music management uddannelsen i København siden august 2010, og skal i den forbindelse være i brancherelevant praktik på 5. semester, som en del af mit studium. Lige dele grundet mit tyske ophav og min lyst til at lære musikbranchen at kende uden for andedammen, var det en oplagt mulighed for mig at prøve kræfter med den tyske musikbranche - landet er jo generelt vores største eksportmarked, og dansk musik nyder stor fremgang hernede. Opholdet har indtil videre bidraget til min fortsatte kompetenceudvikling, og det er fantastisk at få lov til at arbejde i en organisation af en størrelse som denne, få tildelt betydningsfuldt ansvar og være en del af flere teams, der netop i disse sommermåneder kæmper en daglig kamp for at få alt klar til tiden. Jeg lærer noget nyt hver dag, og opgaverne er mange og varierede. Det er min opfattelse, at et praktikophold som det jeg for øjeblikket er i gang med, vil være enhver nyttigt, og jeg er glad for jeg fik muligheden for det.

P.S. Jeg har endu ikke lavet kaffe til nogen endnu - det ser jeg som et godt tegn på, at man bliver taget alvorligt"
- slutter Bjørn og haster videre med dagens program.

Vi håber meget at kunne tilbyde en praktikplads igen til næste år, så hold øje med siden her, eller vores nyhedsbreve, hvis det har din interesse.

Samarbejdet med festivalen har også betydet, at vi kan tilbyde vores brugere en klækkelig rabat på akkrediteringerne.

Normalpris: 145,- € (fra 30. april - 31. aug - herefter 160,- €) - Promus-rabat-pris: 110,- € i hele perioden op til festivalstart (deadline: 18. sept.)

Så hvis du arbejder som manager, label, publisher, booker eller målrettet DIY-artist, er der mange gode grunde - udover rabatten - til at tage et smut sydpå til september.

Branchepartout-billetten giver dig:
- adgang til alle konferencer/debatter og seminarer
- adgang til alle B2B-events, netværksmøder, særlige showcases m.v.
- adgang til Reeperbahn Festival Lounge
- adgang til alle koncerter (med forbehold for kapacitet!)
- adgang til deltagerlister, kontakter m.v.
- fri benyttelse af offentlige transportmidler; U + S-bahn m.v.

MXD afholder endvidere en "Danish Night"-showcase med The Floor Is Made Of Lava, Asbjørn, Indians og Rangleklods, lørdag d. 22. september

De fire navne er udvalgt i samarbejde med Reeperbahn Festivalen, og de bliver præsenteret - som ved de to foregående års danske fremstød - på klubben Indra, der er udødeliggjort, fordi det var klubben hvor The Beatles for 52 år siden spillede deres allerførste job i hansestaden.


Alt hvad du skal gøre for at få en akkreditering til Promus-særpris er, at sende en mail til:registration@reeperbahncampus.com - og nævne: DISCOUNT PROMUS - så får du tilsendt en rabatkode til din onlineregistrering og betaling via
www.reeperbahnfestival.com

Reeperbahn Festivalen finder sted i Hamburg fra d. 20. - 22. september, og byder på en lang række showcases med over 200 bands fordelt på klubber og spillesteder i området omkring det navnkundige kvarter, Reeperbahn/Skt. Pauli, samt en lang række seminarer, debatter og netværksaktiviteter under titlen Reeperbahn Festival Campus.

Læs mere om festivalen her!