Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Fuld skrue på fælleskontoret i Promus!

Musik & Brand-firmaet, KnowTheirName og arrangørgruppen, CultureWorks, er blot to af de mange nye "start-ups" indenfor musikken i Aarhus, der har base i Promus. Begge satte også deres tydelige aftryk i sidste uge, da KnowTheirName "bandt" tøjkæden qUINT og reggaebandet BliGlad sammen, mens CultureWorks fyldte Rådhusparken til Sommer.Chillout.Aarhus.

Fælleskontoret huser nu flg. musikentreprenører, "start-ups", arrangører m.v.; Postyr Project, Idiotsikker Records, Father Figure Records, Forsberg Studio, Martin Aagaard Booking, TFE Management, WiLove Music, Agencia Kommunikation, Musikparlamentet, Oppenheimers Eftermiddag - og som nævnt, KnowTheirName Music Branding og Cultureworks.

Om fordelene ved at være en del af Promus’ fælleskontor, udtaler Rasmus Hamann fra KnowTheirName:

"Det har i opstarten af KnowTheirName været essentielt for mig at kunne sparre med mere erfarne folk i musikbranchen. Det, at have en daglig direkte kontakt med andre aktører i branchen på fælleskontoret og have adgang til Promus' ressourcer betyder, at vi altid har mulighed for at spørge til råds og få inspiration."

Læs mere om KnowTheirName her: KnowTHeirName og CultureWorks her!

Vi er rigtig glade for den store interesse for fælleskontoret, da fokus og støtte til ”start-ups” - som nævnt tidligere - jo er et af vores helt store indsatsområder. Det er nemlig utroligt vigtigt at få støttet op omkring nye forretningsmæssige tiltag i musikbranchen i byen, så vi kan sikre nye muligheder for det store vækstlag som Aarhus er så kendt for.

Og der er mange fordele ved at være en del af fælleskontoret; en placering på byens måske stærkeste netværksadresse - Vester Allé 15 - der også huser ROSA, SPOT Festivalen, LMS/Levende Musik i Skolen, Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus International Jazz Festival, GAFFA, Atlas og VoxHall – og hvor du samtidig også er tæt på Promus' kontor, hvor du kan søge råd, hjælp, sparring og vejledning, samt deltage i vores kurser og netværksarrangementer – og ikke mindst indgå i netværk med de øvrige brugere i fælleskontoret.

Læs mere om fælleskontoret, priser, muligheder m.v. her!