Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Arrangør i Aarhus - ny portal skal hjælpe arrangørerne!

Så lykkes det! Aarhus har fået en samlet portal, der skal gøre det nemmere for arrangører at finde rundt i kringelkrogene omkring tilladelser, myndigheder og arealer, når man laver koncerter i byen. Portalen har fået navnet, "Arrangør i Aarhus" og er i luften nu!

Vi bringer lige pressemeddelelsen fra Aarhus Kommune her:

Aarhus skal have flere events og fortsat udvikle sig som attraktiv og levende by. Derfor lancerer de to rådmænd Laura Hay og Marc Perera Christensen i samarbejde med erfarne arrangører en ny portal, der skal gøre det lettere og mere overskueligt at lave begivenheder til glæde for aarhusianerne og byens mange gæster.

Rådmanden for Kultur og Borgerservice Marc Perera Christen-sen og rådmanden for Teknik og Miljø Laura Hay er klar med et nyt tilbud til arrangører, der vil lave fest, farver og begivenhe-der i Aarhus. Portalen arrangoeriaarhus.dk er blevet til i et tæt samarbejde med nogle af byens mest erfarne arrangører.

”Aarhus skal være Danmarks mest attraktive sted at lave begivenheder. Byen har en unik beliggenhed og gode alsidige faciliteter. Den nye portal giver et helt nyt overblik over kommunens mange muligheder, og jeg er sikker på, at den vil føre til flere spændende begivenheder frem mod, at Aarhus bliver hele Europas Kulturhovedstad i 2017,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Marc Perera Christensen.

Aarhus Kommune ønsker at styrke udviklingen af mere liv og flere aktiviteter i byen i form af blandt andet musik-, kultur- og sportsarrangementer. Målet er derfor at blive mere attraktiv som eventby. Det skal blandt andet ske ved at tilbyde faciliteter til arrangementer – såvel store som små og traditionelle som eksperimenterende.

Rådmand Laura Hay udtaler ”Aarhus har det hele – levende pladser, smukke grønne områder og natur. Det er mit håb, at aarrangoeriaarhus.dk bliver afsæt for endnu mere liv, flere akti-viteter og spændede eksperimenter i byens rum. Portalen er samtidig et godt eksempel på, hvordan vi sammen med byens aktører har skabt en platform, som forbedrer og forenkler et traditionelt myndighedsområde med kreative og overskuelige rammer”.

Den nye arrangørguide er blevet til efter stort ønske fra byens arrangører, og derfor har en række af byens mest erfarne arrangører bidraget til arbejdet. Flere af dem tilbyder sig også som sparringspartner for mindre erfarne arrangører.

Den nye portal har været savnet rigtig længe. Den rummer både det overblik og noget af den viden, som byens erfarne arrangører har opbygget gennem mange år. Jer er sikker på, at siden vil føre til mange flere oplevelser, og til at nye kræfter fastholder modet og lysten til at skabe spændende begivenheder i Aarhus. Byen har uendelig meget at byde på, og siden er med til at skabe et helt nyt overblik over de mange muligheder,” siger Jesper Mardahl - leder af Promus.

Siden arrangoeriaarhus.dk indeholder de nye retningslinjer for støj og brug af kommunale faciliteter, der netop er blevet vedtaget af byrådet i Aarhus Kommune.

Arrangoeriaarhus.dk vil i de kommende måneder løbende blive forbedret i takt med, at der kommer input fra både brugere og sidens mange samarbejdespartnere.

Tjek den ud her! - og spred den endelig i dit netværk.