Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

MUMA - Music Management-uddannelsen i Aarhus - ny ansøgningsfrist - 1. maj!

Der er stadig ledige studiepladser på MUMA - Music Management-uddannelsen i Aarhus - med start til september i år, så hvis du vil musikbranchen på samme måde som tidligere "studiekammerater" som Bjørn Nielsen/manager for MØ, Rasmus Brandt/leder af Rap Akademiet, Johannes Dybkjær/partner i VOLUME, Morten Elley/CEO Skandinavian CPH, Sidse Gry/Volcano, Henrik Böwadt/Entertainment Manager Nokia US, og mange flere, så husk ny ansøgningsfrist 1. maj!.

Mange drømmer om en karriere indenfor musikbranchen, men hvad er det lige, man skal kunne for at starte et bookingbureau, et publishingselskab, et label, planlægge en festival, karrierebooste et orkester som manager eller udvikle helt nye bæredygtige tiltag indenfor musikbranchen?

Så leder du efter de rette værktøjer til en fremtid i musikbranchen, så vælg MUMA - diplomuddannelsen i Musik Management ved Det Jyske Musikkonservatorium!


Music Management er et koncentreret forløb hvor du veksler mellem målrettet indføring i ophavsret, aftaleret, økonomi og markedsføring på handelshøjskoleniveau, projektledelse og kreativt businessdesign fra Kaospiloterne, indføring i de nye medier fra Shareplay-netværket, samt får adgang til en værktøjskasse af gennemførlige tips, øvelser og indlæring gennem praktiske erfaringer fra en række af undervisere og musikalske entreprenører fra musikbranchen.

Ambitionen er, at det du lærer er noget, du hurtigt kan bruge i din hverdag.

Du får dermed styrket og udbygget dine faglige kompetencer indenfor den kommercielle del af musikbranchen, og samtidig få du udvidet dit professionelle netværk.

Derfor er MUMA – diplomuddannelsen i Music Management på Det Jyske Musikkonservatorium henvendt til dig, der vil starte egen virksomhed, eller vil udvikle karrieren indenfor din nuværende beskæftigelse.

Det gøres bl.a. ved:

•At samarbejde omkring indhold med stærke partnere som Kaospiloterne, Aarhus Universitet/Handelshøjskolen, Promus, Shareplay og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
•At fokusere på entreprenørskab indenfor musik- og underholdningsbranchen
•At arbejde med kompetente branchefolk som oplægsholdere og undervisere
•At brede fagpaletten til de beslægtede områder film, TV, games, interactive m.v. i samarbejde med Shareplay-netværket i Aarhus
•At fokusere på det internationale via netværk og besøg på de vigtige branchefestivaler
•At tilbyde de studerende adgang til et stærkt og vigtigt netværk i den danske branche
•At tilbyde undervisning på bachelorniveau – men på den halve tid!
•At tilbyde pratikforløb med vores samarbejdspartnere Northside Festival og Spot Festival

Ny ansøgningsfrist til uddannelsen er onsdag d. 1. maj, kl. 12:00 - og du skal ansøge via Musikuddannelser!

Læs mere om MUMA-uddannelsen her!