Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Promus i 2012 - og indspark til 2013??

Året rinder på hæld, men vi er selvfølgelig i fuld gang med at forberede aktiviteterne for 2013. Så hvis du som musikaktør i Aarhus har gode indspark til et arrangement, musikbrancheemne eller kursusaktivitet, som du mener vi bør sætte fokus på, så meld gerne op! Tjek også de mange aktiviteter fra 2012!

I de år Promus efterhånden har været på banen, har vi hele tiden arbejdet for at samle, styrke og være med til at udvikle det rige aarhusianske musikliv - hvad enten vi taler om "de udøvende" eller "skrivebords-aktørerne".

Dette arbejde vil selvfølgelig fortsætte i 2013 - og fremover. Igen vil vi præsentere en række af vores "Basic"-aftener, der vil ha' fokus på alt fra den tyske livescene, publishing, clubbing, radio, crossmedia, D.I.Y.-crashkursus, fundraisning/crowdfunding, og meget mere.

Mentorordning, RAW-aftener, aktiviteter under SPOT Festivalen, samt større brancheevents, er også på agendaen for 2013.

Men det er vigtigt at understrege, at Promus er et "åbent hus" for alle musikkens aktører, og vi vil meget gerne ha' indspark og gode idéer til at imødekomme musikmiljøets behov.
Derfor hører vi meget gerne fra dig hvis der er andre områder eller emner, som du mener vi skal ha' med, og som har interesse for miljøet i byen.

Skriv til Promus via info@promus.dk - og kom med dine idéer.

I 2012 kom vi godt rundt i forskellige områder, og havde således fokus på både det tyske musikmarked med Basic Germany, de engelske spillesteder med So - You Still Wanna Tour The UK? og den svenske hitsucces med How To "Beat" The Swedes?. Vi startede vores eget Basic D.I.Y.-kursus, vi fortsatte med musikiværksætterkurset, Basic startup, vi introducerede til musikbranchens forunderlige veje i Music Business For Non-Music Business People, afholdt stort seminar omkring streaming under overskriften To Stream Or Not To Stream med deltagelse af den danske musikbranche-top, samt Spotify's internationale label-chef. Vi udbyggede vores internationale netværk med partnerskab med Austin Music Office, og sendte en praktikant til Reeperbahn Festivalen i Hamburg - hvilket vi også tilbyder i 2013! Vi afholdte RAW-aftener i Råbar, hvor Søren Sko og John Fogde fra Northside Festival hver især præsenterede nye spændende navne fra den aarhusianske musikscene.
Mentorordningen begyndte at vise resultater - bl.a. med udgivelsen af Asbjørns debutalbum, samarbejdet mellem bookingbureauerne Hide & Seek og Skandinavian, opstarten af Dansk Lyddesign og tysk succes med Postyr Project. Mentorordningen blev udvidet med nye mentorer; Andreas Gutjahr fra Resonanz PR i Hamburg, Rasmus Stolberg fra Efterklang og Jim Q. Holm fra Merger Management.
Og så gav vi den "voll-gas" til Music Pitch Germany under SPOT Festivalen, hvor 10 tyske music supervisors, film- og spilproducere mødte danske pladeselskaber, managers og artister til et par timers intensive "speed meetings".

Endvidere var vi også en del af Aarhus Kommunes Musiktænketank, der i foråret kom med sine anbefalinger til den fremtidige musikpolitik i byen - og havde da også en lille finger med i spillet, da Aarhus endelig fik sin Arrangør I Aarhus-portal, der skal hjælpe nye arrangører med gode råd og information.

Nå, ja - og så var vi da også repræsenteret på både Eurosonic, MIDEM, Berlin Music Week og Reeperbahn Festivalen - og holdt foredrag under Pop Plan 12 i Bayern.


Vi glæder os til 2013!