Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

GAFFA præsenterer RAW Music volume 6!

Mandag den 4. marts byder Promus endnu engang på Raw Music, hvor en udvalgt kurator præsenterer en stribe nye musikalske talenter til en aften på Råbar i Aarhus. Denne gang er valget faldet på Peter Ramsdal, der til daglig er ansvarshavende redaktør hos GAFFA.
Oplev Ladylion, Ester Maria og Navneløs!

Målet med aftenen er at præsentere en række spændende nye navne for et publikum bestående af branchefolk og andre interesserede i håb om at give musikerne noget erfaring og samtidig udvide deres netværk.

Peter Ramsdal har været ansvarshavende redaktør på GAFFA i næsten to årtier, og har tidligere arbejdet som musikjournalist på Danmarks Radio P3. Han har udvalgt følgende navne til Raw Music volume 6:

- Ladylion
http://www.facebook.com/Ladylionmusic

- Esther Maria
http://esthermaria.com/

- Navneløs
http://www.facebook.com/navnelos

Om de tre på plakaten siger Peter Ramsdal:

- Jeg har valgt tre navne, der stilmæssigt passer godt til hinanden. Kodeordene er kvindelige vokalister i front, et eksperimenterende udtryk, der kræver noget af tilhøreren, men samtidig belønner dem med en fascinerende og smuk musik. Alle tre navne har base i Aarhus hvilket understreger, at der er grøde i den aarhusianske undergrund, og forhåbentlig kan denne koncert være med til at bære de tre optrædende frem mod et endnu større publikum.

Raw Music har siden august 2011 til fem forskellige arrangementer præsenteret navne som Pil & Liv, Bumsestilen og Islets of Dust, og senest har John Fogde, talsmand hos Northside, været kurator.

Raw Music volume 6 afvikles på Råbar, Vester Allé 15 i Aarhus, mandag 4. marts klokken 20:00, og der er gratis adgang.

Mere info:

Raw Music volume 6

Ladylion:
Bag navnet Ladylion finder man sangskriveren Randi Løvendahl, hvis musikalske univers er lige så charmerende som det er insisterende.
Båret frem af energien fra en legende rytmesektion, og gennem lag af vokalharmonier, lokker Løvendahls stemme lytteren ind i løvens hule med lige dele kant, nerve og sødme. Dette med referencer til inspirationskilder som Feist og den amerikanske indiefolk scene.
Efter at have tilbragt sidste vinter dels alene i en taglejlighed i Paris og dels blandt lokale sangskrivere i Austin, Texas, har Løvendahl skrevet materiale som bl.a. er blevet præsenteret for et begejstret publikum på Spot festival 2012.
Ladylion har i løbet af efteråret 2012 påbegyndt indspilningerne til en kommende plade, dette i samarbejde med Mikkel Bolding (Messy Shelters, Larsen & Furious Jane) som producer. Denne forventes klar til udgivelse i 2013.
Ladylion er endvidere med i Promus' mentorordning.


Esther Maria:
Esther Maria er en sangskriver med base i Aarhus. Hun EP-debuterede i 2009 med ’My Black Heart’ en mørk melankolsk countryplade, og har i løbet af 2010-2011 arbejdet på sit debutalbum ’The Abyss’ som udkom i november 2012. Med en stærk intens vokal, væver hun sine sange og sin musik sammen af mange forskellige stilarter, og derved skaber hun sit helt eget unikke univers, hvor det er historiefortællingen og poesien der er i højsæde. Hun bakkes op af hendes faste sidemand Torsten Stistrup Cubel på guitar og kor.
Efter pladeudgivelsen er Esther Maria er blevet udvalgt til at spille på Canadian Music Week i 2013.

Navneløs:
Navneløs består af ikke mindre end syv musikere med sangerinde Lin Rosenbeck og sangskriver og guitarist Johan Kruse som omdrejningspunkt. Med udgangspunkt i stemningsfyldte, dansksprogede tekster tager Navneløs dig med på en rejse. En rejse ud i et eksperimenterende univers, hvor smalle klange blandes med melankolske dybder, ikke ulig et andet Aarhusorkester, Under Byen.
Navneløs er også under Promus' mentorordning.

Peter Ramsdal (kurator):
Ansvarshavende redaktør hos GAFFA siden 1996. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har tidligere arbejdet for blandt andre Danmarks Radio P3 og Aarhus Festuge. Har været med i lanceringen af GAFFA i Sverige og Norge, og har i de sidste to årtier besøgt talrige festivaler og set et hav af koncerter, og den erfaring kan de tre udvalgte navne trække på i forbindelse med forberedelserne til sjette udgave af Raw Music.

Læs mere om RAW Music her!