Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Basic crowdfunding - seminar i Promus 26. februar!

Det aarhusianske punkband, Broadway Killers, indsamlede fornylig over 70.000 DKK via tyske Sellaband, der er en af de førende internationale crowdfundingplatforme i verden. Interessant case, som Promus sætter fokus på med Basic crowdfunding. For hvordan fungerer det i praksis, og kan alle bruge crowdfunding til deres projekter? Mød folk fra Sellaband, danske Booomerang, en erfaren fundraiser - og selvfølgelig Broadway Killers, der fortæller deres historie og giver smagsprøver på det kommende album!.

D.I.Y. - eller "gør-det-selv" bliver en stadig vigtigere del af måden man kan arbejde med sin karriere på indenfor musikken. Men det kræver selvsagt penge, at stå på egne ben. Derfor er crowdfunding - altså hvor man blandt sine fans kan hente tilskud eller investeringer til sit projekt - blevet mere og mere udbredt. Sideløbende er der stadig brug for at kunne arbejde med de mere traditionelle støtte-tilbud - enten via de kommunale, statslige eller fra de mange forskellige fonde.

Promus ønsker at sætte fokus på disse emner og udfordringer, og inviterer derfor alle musikkens aktører - D.I.Y.'erne, bookere, managers, arrangører m.fl. - til Basic crowdfunding i Promus, tirsdag d. 26. februar!

Aftenen vil bestå af tre afdelinger med flg. overskrifter!:

Crowdfunding - hvordan fungerer det?

Malte Graubner fra Sellaband i Berlin kommer på besøg og vil fortælle om deres arbejde. Sellaband hører til blandt de mest anvendte internationale crowdfunding platforme indenfor musik. Tjek mere om Sellaband her!

Vi får også besøg af Michael Eis fra Booomerang - en dansk platform, der også arbejder med crowdfunding indenfor musik, film, design og kunstprojekter. Tjek mere om Booomerang her!

Crowfunding i praksis - sådan skaffede punkrockbandet Broadway Killers sig 70.000!

Broadway Killers er energisk og melodisk punkrock, der genremæssigt læner sig op ad den internationale scene.
Bandmedlemmerne har alle været en seriøs del af den danske og tyske undergrundsscene og har spillet flere hundrede koncerter over hele verden. Bandet blev dannet i slutningen af 2010 og i marts 2011 udgav Broadway Killers den første af tre EP’er og i forsommeren 2013 udgives bandets debutalbum. De seneste to år har bandet turneret i Tyskland, blandt andet som support for Beatsteaks.
Særligt for udgivelsen af albummet er, at størstedelen af budgettet er finansieret ved crowdfunding. Via netop Sellaband har fans, og såkaldte ”believers”, fra hele verden vist deres interesse i Broadway Killers og har investeret i projektet med 70.000 DKK.

Bandet kommer, som nævnt, på besøg i Promus, og fortæller om deres arbejde med finansieringen og samarbejde med Sellaband - og vil også gi' et par numre!

Tjek mere om Broadway Killers her!

Fundraising - offentlige og private støttemuligheder.

Her vil Christian Vuust, docent ved Det Jyske Musikkonservatorium, give en introduktion til offentlige såvel som private fondsstøttemuligheder inden for musiklivet. Christian vil vise eksempler på hvordan man kan skrive en god projektansøgning; og hvor man kan opsøge rådgivning.

Christian er jazzsaxofonist, komponist og, som nævnt, docent ved Det Jyske Musikkonservatorium. Han har mange års erfaring med at fundraise til turnéer og cd-projekter.

Tjek mere om Christians arbejde og projekter via www.christianvuust.com

Basic crowdfunding - Promus, Aarhus - tirsdag d. 26. februar, fra kl. 16:00 - OBS! nyt tidspunkt!!

Deltagelse er som sædvanlig gratis, så tilmeld dig via info@promus.dk - inden fredag d. 22. februar, kl. 12:00!