Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Apperaat - nyt musikalsk "art-act"-projekt fra Aarhus & Utrecht i Holland!

Den aarhusianske producer og sangskriver, Niels Gade, er gået sammen med sangerinden og mulitkunstneren Tami Harmony Panik Vibberstoft (ex-Nelson Can), der har base i Utrecht i Holland. Sammen skaber nye spændende "hybrider" mellem musik, kunst, udsmykning, performance- og videoinstallationer..lyt mere her!

P.t. er de aktuelle med singlen/videoen "The Tide", der er blevet taget ganske pænt imod på anderkendte danske og udenlandske blogs.

"Vi bruger en del de sociale medier til at sprede kendskabet..og det har bl.a. medført at "The Tide" er blevet præsenteret på AmazingRadio UK af Simon Raymonde fra det velanskrevne engelske indieselskab Bella Union og flere amerikanske radiostationer har bedt om albummet" - fortæller Tami.

Grundet afstanden (Aarhus/Utrecht) mellem de to medlemmer er Apperaat et naturligt onlineprojekt, hvor musikken skabes gennem en konstant fildeling mellem Aarhus og Utrecht. Dette ser de faktisk, som en effektiv og kreativ fordel, der er absolut anbefalelsesværdig. Både Tami og Niels arbejder i Protools og varetager stort set alle processer selv: dels sangskrivning, indspilning og miks, dels video og fotoproduktion.

"Musikalsk forsøger vi at blande tingene ind og ud af hinanden - vi forsøger at finde det skæve og det kunstneriske i den musik vi laver - det andre måske vil opfatte som en fejl/en forkert lyd osv i en optagelse..isolerer vi og bruger kreativt. Fejl er ikke tilfældige - og de er tilgængelige og skal bruges" - siger Niels Gade

Den musikalske inspiration finder Apperaat indenfor de sidste fyrre år med referencenavne som Sonic Youth, Bikini Kill, Bowie, Nina Simone, PJ Harvey, Siouxsie and the Banshees, Kraftwerk, Devo, Black Keys, og Sex Pistols

Lige nu er Apperaat ved at færdiggøre video til næste single, der udkommer i april og har titlen "Switch It On". Til september udkommer duoens debutalbum.

Ved siden af Apperaat studerer Tami fine art ved universitetet i Utrecht. Hun er fotograf og videoinstruktør og er endvidere medstifter og tidligere medlem af Nelson Can. Niels Gade skriver og producerer for topartister i Asien og er bl.a. også manager for Darling Dont Dance, Kedo og Simon Brohus.

Tjek "The Tide" og "Switch It On" med Apperaat her!