Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyt hold på Music Management-uddannelsen, MUMA!

10 nye Music Management-studerende på MUMA-uddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium er klar til studiestart til september. Promus er ”partner” på uddannelsen, og vi står bl.a. for indholdet på hele musikbranche-faget. Læs mere om de nye musikbranche-kandidater..

Music Management er et koncentreret forløb over 2 år, hvor der veksles mellem målrettet indføring i ophavsret, aftaleret, økonomi og markedsføring på handelshøjskoleniveau, projektledelse og kreativt businessdesign fra Kaospiloterne. De studerende får adgang til en værktøjskasse af gennemførlige tips og øvelser, samt indlæring gennem praktiske erfaringer fra en række af undervisere og musikalske entreprenører fra musikbranchen.

af tidligere studerende, kan nævnes Bjørn Nielsen/manager for MØ, Rasmus Brandt/leder af Rap Akademiet, Johannes Dybkjær/partner i VOLUME, Morten Elley/CEO Skandinavian CPH, Sidse Gry/Volcano, Henrik Böwadt/Entertainment Manager Nokia US og Torsten Cubel/Iceberg Music.

På det kommende nye hold I, med opstart i september 2013, er optaget:

Søren Krogh - der igennem mere end 20 år fungeret som hovedansvarlig booker, manager og A/R-mand for sig selv. Det er blevet ca. 2000 koncerter fortrinsvist i Danmark, og en lang række udgivelser. Denne erfaring i kombination med MUMAs faglighed, skal bruges som afsæt for ny booking/management-virksomhed.

Jesper Fleckner Gravholt - arbejder i øjeblikket som tourmanager for Allan Olsen og som booker/manager hos selskabet Eastwing. Derudover har Jesper har en fortid som arrangør af diverse koncerter og festivaler, samt som projektleder i ORA - Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere - hvor han bl.a. har stået for Audition Days, Plekter, Bluespot.

Jelena Mijatovic – er oprindelig uddannet violinist, men har i de sidste mange år også beskæftiget sig med eventmarketing. Disse to – måske umiddelbare – yderpoler, vil Jelena nu trække yderligere sammen, og rejser derfor til Danmark for at starte op på MUMA.

Amira Gluhic - Arbejder og er medejer af HQ HeadQuarters i Aarhus. Har arbejdet med HQ siden det startede for 2 1/2 år siden. Har desuden studeret Etnografi & Antropologi ved Aarhus Universitet i 3 år.

James Becker – oprindeligt fra Island, men bor nu i Aarhus hvor han igennem en række år har været professionel musiker – men også stået for booking af koncerter, udgivelser og videoproduktion.

Bjørn Jespersen – også professionel musiker, og ansvarlig for turnéer og udgivelser for sit band, Mechanical Waves. MUMA-uddannelsen skal bruge til at realisere egen managementvirksomhed.

Fatima Akareb - arbejder Roskilde Festival, og er ved at afslutte sin kandidat i "Performance Design & Kommunikation" med speciale om konceptudvikling indenfor musikfestivalsbranchen. Har arbejdet med en del indenfor musikbranchen; startede som musikjournalist, videre til eventplanning, musik festivaler, arbejdet med musikproduktion , web/social media og artist management.

Meriam Ali - netop uddannet Finansøkonom, og igennem de seneste 7 år været manager/assistent manager for Mohamed Ali.

Dion Rasmussen – rapper og kunstner med navnet D-ON. Har optrådt medegen (Rap)musik de sidste 11 år, og vandt i 2010 GAFFA Prisen for "Årets bedste danske hiphop udgivelse" med min daværende gruppe Odense Assholes. Underviser til dagligt unge i rapmusik, i nogen af de mest socialbelastede boligområder i Aarhus, bl.a. via ungdomsskolen og RapAkademiet.

Jeppe Pilgaard Ulrichsen - uddannet bachelor med rytmisk klaver som hovedinstrument, og er i gang med en karriere som producer. Baggrund som kapelmester og booker for diverse bands, og har derudover været med på en række indspilninger og udgivelser.

Læs mere om MUMA/Music Management-uddannelsen her!