Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

RAW Music i Promus vender tilbage i efteråret..

Vi stiller igen scene og udstyr til rådighed for byens nye talenter i efteråret under overskriften, RAW Music. Så går du rundt med gode idéer til en præsentation, event eller showcase af netop dit band eller bands, så tjek mulighederne her!

Under overskriften RAW Music tog Promus for et par år siden initiativ til at åbne scenen i Råbar i Vester Allé for en koncertrække, der ikke skal være helt ligesom de andre.

Som nyetableret manager, booker eller pladeselskab er det væsentligt at få præsenteret artisterne på en spændende måde og for det rigtige publikum. Dette arbejde ønsker Promus at støtte op om med projektet RAW Music, der henvender sig til bookere, managere, pladeselskaber, idémagere og udøvende musikere. De opfordres til at søge om at blive en del af projektet, der har meget brede musikalske og kunstneriske rammer. Eneste krav er, at der er en klar idé med arrangementet.

RAW Music er altså et tilbud til alle om at lave showcases, intimkoncerter eller et nyt skævt tiltag i hyggelige, musikalske omgivelser. Kort sagt; rå mad og uslebne diamanter!

- Vi oplever at det for nye i musikbranchen kan være svært at tiltrække den mere etablerede musikbranche, som omvendt er meget interesseret i at møde de unge. Dét møde vil vi gerne hjælpe med til at facilitere. RAW Music er et ønske om at skabe mere liv og et mødested for musikbranchen, som forhåbentlig mange vil tage imod – og vi ser derfor frem til at modtage en masse gode idéer, udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus.

I de sidste par år har vi præsenteret en lang række bands og musikere, bl.a. Navneløs, Ladylion, Bumsestilen, Live Foyn, Islets Of Dust, Like A Tiger, DJ Swab, Pil & Liv, Ester Maria, og har også samarbejdet med bl.a. GAFFA og NorthSide om at præsentere nye talenter.

Afhængigt af antallet af ansøgninger vil der ske en udvælgelse af de bedste forslag. Hvis der er idéer, som kræver faciliteter til øvning eller andet inden showet, stiller Promus øvrige lokaler til rådighed for arrangøren.

Læs mere om betingelser og muligheder via RAW Music-siden!