Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

OPEN CALL - idéer og indspark til SPOT+ 2017!

Som partner i SPOT Music - Film - Interactive, søger Promus at motivere til nye vækstinitiativer og lancerer nu et ”Open Call” til alle interesserede musikiværksættere, der søger at arbejde på tværs af netop musik, film og interactive. Så har du mod på at starte egen virksomhed, så kan vi tilbyde sparring, netværk, kontorplads, deltagelse på SPOT Music - Film - Interactive og et mentor-program!! . Så har du mod på at starte egen virksomhed, så læs mere her!

Med undertitlen “Viden, netværk & vækst” sættes der nu fokus på arbejdet “bag scenen” under den kommende SPOT Music – Film – Interactive. Promus har i de senere stået for en del af disse aktiviteter i eget regi, men er nu blevet inviteret ind i festivalens nye samarbejdsplatform, der udover SPOT, også består af Filmby Aarhus og interactive-netværket, Shareplay.

De seneste års kulturelle udvikling og digitaliseringens fremmarch har netop gjort grænserne mellem musik, film og interactive mere flydende. For alle tre brancher betyder det nye og stærkere muligheder for samarbejde omkring interaktive oplevelser, mere brugerinvolvering og nye forretningsmodeller, og da Aarhus også rummer stærke netværksaktører indenfor film og interactive med Filmby Aarhus og Shareplay, har det derfor været oplagt at udvikle et nyt partnerskab omkring festivalens udvikling fremover.
Alle partnerne har fokus på nye publikumsoplevelser, men det nye partnerskab ønsker også at styrke den mere forretningsmæssige side. Shareplay arrangerer en større konference med fokus på de trends indenfor interactive og digital, Filmby Aarhus præsenterer både nye film og arrangerer en række talentudviklingsaktiviteter, SPOT står med hele musikken, og i samarbejde med Promus arrangeres der netværksmøder og seminarer der skal styrke samarbejdet mellem danske og internationale aktører.

"Musikken er den store fællesnævner og værdiskaber for alle de kreative platforme, og derfor ligger der et kæmpepotentiale for danske musikere og aktører - også internationalt - som der skal holdes fokus på. Dette potentiale skal SPOT Music - Film - Interactive være drivkraften for at få forløst.”, udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus.

Derfor ønsker vi også at styrke festivalen som udstillingsvindue for de mere lokale musikiværksættere, og afholder nu et såkaldt "Open Call", eller idé-konkurrence for musikiværksættere i Aarhus-området - eller iværksættere, der ønsker at starte virksomhed i Aarhus.

Vi tilbyder:


  • - Promus stiller kontor og faglig sparring til rådighed.

  • - Mentor-støtte til en værdi af10.000, - DKR

  • - Adgang til hele SPOT Music - Film - Interactive-netværket

  • - Akkreditering til årets festival fra 1. - 4. maj.

  • - Deltagelse i seminarer og netværksmøder med internationale branchefolk.Du har en idé til:


  • - Musikvirksomhed, der indtænker film og/eller interactive som del af en forretningsstrategi.

  • - Musikvirksomhed, der har internationalt sigte.

  • - Musikvirksomhed, der har base i Aarhus.
Hent ansøgningsskemaet her - så send os et oplæg til din forretningsidé- og plan - inden fredag d. 25. april til info@promus.dk