Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Så er vi i gang...

Mandag d. 12. april slog Promus - Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Århus - dørene op for byens musikliv.

Promus er et led i Århus Kommunes kulturpolitik, der skal være med til at skabe nye rammer og faciliteter for musikmiljøet, scenekunst, billedkunst og litteraturmiljøet. Visionen bag Promus er at samle viden og innovation, netværks- og væktslagsarbejde indenfor det århusianske musikliv under ét tag i Vester Allé 15. Promus skal således være et rummeligt sted, hvor der er plads til både kommercielle og ikke-kommercielle udøvere og aktører. Det er ambitionen, at dette vil skabe endnu mere liv og vokseværk i byens i forvejen meget aktive rytmiske musikliv, hvilket også vil gøre Århus mere attraktiv for det lokale, nationale og internationale musikliv i det hele taget, og styrke og ruste de forskellige aktører og udøvere til de store udfordringer musiklivet står overfor.

Som samlingssted for kompetence, netværk og produktion bliver Promus således det første af sin art herhjemme, og efter en grundig "overhaling" af hovedbygningen i Vester Allé, er Promus nu klar til at byde det århusianske musikliv indenfor i byens nye samlingsted.

Helt i tråd med førnævnte målsætninger vil aktiviteterne i opstarten udvikle sig med fokus på de følgende "discipliner":

PROMUS - kontor, projekt- og produktionsfælleskab:

I første omgang åbner vi for 20 arbejdsstationer, der er placeret på 2. sal i Vester Allé, der kan lejes for kortere eller længere projekter eller som decideret kontor for ens virksomhed. Et perfekt sted for både høj og lav i miljøet, og som det er ambitionen, kan skabe mere synergi aktørerne i mellem.

Produktionslaboratorierne kommer til at bestå af 3 såkaldte produktionsrum, der kan bruges til alt fra mindre showcases og præsentationer til indspilninger, produktionsøvere og meget mere. Produktionslaboratorierne er placeret på toppen af det nye spillested, der bygges i tilknytning til VoxHall og Vester Allé hovedbygningen, og åbnes omkring 1. juli 2010.

PROMUS.DK og PROMUS-netværket:

Ja, det er så faktisk her du sidder og læser lige nu. Promus.dk skal gerne udvikle sig til at blive fællesportalen for hele musiklivet i byen. Her vil man bl.a. kunne finde byens aktører og udøvere, oprette sin profil, tilmelde sig kurser og arrangementer, booke kontorplads og hente basisviden indenfor arbejdsforhold i musikbranchen.

Alle aktører og udøvere i musiklivet i Århus kan blive en del af Promus' netværk. Man skal bare oprette en profil på sit firma, band eller hvad man nu beskæftiger sig med indenfor musiklivet.
Profilen gælder som et medlemskab af Promus, og man bliver så til gengæld holdt løbende orienteret om aktivieterne i huset, nyheder fra branchen m.v.

Promus.dk bliver krumtappen i vores vision om at samle musiklivet virtuelt. Vi skal hermed opfordre alle aktører og udøvere i det århusianske musiklivet om at oprette en profil. Check fanerne øverst på siden, og følg vejledningen.

PROMUS - rådgivning, sparring og kurser:

Vores kontor vil også fungere som et sekretariat for brugerne og medlemmer af Promus' netværk. Her kan man få hjælp, sparring og rådgivning til projekter indenfor sin musikvirksomhed, eller deltage i et af de mange kursus og workshop-tiltag, der bliver en fast del af aktiviteterne i huset.

Vi arbejder ydermere på en mentorordning, der vil gøre det muligt at få tilknyttet en person med erfaring og indsigt til at hjælpe et givent projekt igang. Mentorkollegiet vil bestå af en lang række "tunge" branchefolk.

Yderligere info, booking m.v.:

Der kan allerede nu bookes til både projekt/kontorfællesskabet og produktions-laboratorierne, eller bare en rundvisning.

Kontakt Jesper Mardahl på info@promus.dk