Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Mellem D.I.Y. og majors..

I samarbejde med Jakob Sørensen, tidl. direktør for Copenhagen Records, sætter Promus "spot" på de nye udfordringer for musikbranchen under SPOT Music - Film - Interactive 2014 med seminaret, "Mellem D.I.Y. og majors", lørdag d. 3. maj. Mød det "benhårde panel" bestående af; Lea Apollo, Kristoffer Rom, Thomas Børresen og Peter Skovsted - moderator: Jakob Sørensen.

En stor del af den danske musikbranche opererer i dag i grænselandet mellem D.Y.I. og de store internationale pladeselskaber, de såkaldte majors.
Men hvor og hvornår har de uafhængige selskaber brug for af hjælp fra de store, og hvad kan de store gøre for at sikre deres fremtidige plads i værdikæden?

Vi spørger et panel bestående af tidens mest markante ”independent”-folk.

Peter Skovsted: Donkey Sound, Lea Apollo: WeDoManagement, Thomas Børresen: Soulcamp Entertainment, Kristoffer Rom: Tambourhinoceros. Moderator: Jakob Sørensen: tidl. direktør, Copenhagen Records.
Lørdag 3. maj kl. 15:45 - 16:30, Lokale I, Radisson

Præsenteret af Promus i samarbejde med Jakob Sørensen, tidl. direktør, Copenhagen Records.

Lea Apollo, medejer og medstifter af We Do Management
Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatoriums Music Management linje. Har tidligere arbejdet på Sony Music og for Fake Diamond Records.
We Do Management er en management virksomhed, der rådgiver og varetager musikere på den danske musikscene. We Do Management varetager også den daglige drift af pladeselskabet Cheff Records.

Kristoffer Rom, grundlægger af TambourhinocerosKristoffer har pladeselskabet Tambourhinoceros (Treefight For Sunlight, Chorus Grant, Cancer, CTM etc.) og PR-bureauet Nordic Waves (St. Vincent, Timber Timbre, Bryan Ferry etc.). Kristoffer har en fortid som trommeslager i bl.a. bandet Oh No Ono og har også været booker på Trailerpark Festival og FROST Festival.

Thomas Børresen - direktør for pladeselskabet Labelmade Records og Management virksomheden S C Entertainment.
Som manager for populære navne som Medina, Outlandish og Burhan G har Thomas Børresen om nogen haft en finger med i spillet, hver gang vi danskere har taget et nyt hit til os. Og det uanset om det kommer fra radioen, tv, natklubberne eller Youtube. Thomas Børresen er med på alle platforme, for ifølge ham handler det om altid at være der, hvor publikum befinder sig.

Peter Skovsted - Musicall Management/Donkey Sound
Peter Skovsted er grundlægger af Musicall Management, og sammen med Pharfar og Fresh-I, co-grundlægger af Donkey Sound. Peter har en solid erfaring i musikbranchen. Startede som professionel i 1995 og har arbejdet for en række forskellige pladeselskaber, EMI, Edel / Playground, Mega og Flex Records, og sidenhen for en lang række artister, bl.a. Natasja, Pharfar, Bikstok Røgsystem, Shaka Loveless og Wafande..


Jakob Sørensen – tidl. direktør, Copenhagen Records.
Jakob Sørensen er tidligere product manager for EMI/Medley, radiovært og medstifter af et af Danmarks største uafhængige pladeselskaber, Copenhagen Records, som han arbejdede op til nuværende status fra 2004-2013. Står blandt andet bag udgivelser med Nephew, Alphabeat, Spleen United og Carpark North.