Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Husk ansøgningsfristerne...!

Uagtet at de fleste sikkert er på vej i hængekøjen, eller bare ud for at nyde musikken i sommerlandet, vil vi lige gøre opmærksom på et par vigtige deadlines for ansøgningsfrister til penge og puljer fra Koda, DJBFA, Rosa, MXD og Aarhus Kommune!

DJFBA's udgivelsespulje!

For at modtage støtte fra Dansk Jazz, Beat og Folkemusik Autorer (DJBFA), skal du have været medlem mindst 12 måneder.

Udgivelsespuljen yder økonomisk støtte til produktion af cd, dvd, vinyl, noder og musikfiler. Der ydes støtte til trykning, studieudgifter eller andre udgifter, der er forbundet med produktion af cd, dvd, mv., dog max. 10.000 kr. årligt pr. medlem.

Der er ansøgningsfrist første hverdag i hvert kvartal – altså 4 gange om året - næste gang: 1. juli 2014.

Tjek ansøgning her!


ROSA - støtte til internationale turnéer!

ROSA yder ligesom MXD økonomisk støtte til danske orkestre, der spiller på udenlandske spillesteder. Der er løbende ansøgningsfrist, man skal blot ansøge før turnéstart. Der ydes også støtte til enkeltstående koncerter.

Bemærk at støtte fra ROSA til udenlandske koncerter ikke kan opnås samtidig med støtte fra MXD.

Alle kan ansøge og der er løbende ansøgningsfrister!

Tjek mere her!

MXD - Music Export Denmark - løbende ansøgninger til de tre hovedpuljer:

  • Eksportstøtte til markedsudvikling

  • Dynamisk eksportstøtte til unikke markedsmuligheder (Hit-puljen)

  • Eksportstøtte til branchefolkI MXD’s hovedpulje eksportstøtte til markedsudvikling kan du søge om støtte til omkostningerne ved koncerter, showcases, promotion-aktiviteter etc. i udlandet samt anden markedsføring – fx annoncering, hyre af pr-agenter og radio-pluggers.

Bemærk: Der kan søges om eksportstøtte til projekter, som løber fra førstkommende ansøgningsfrist og frem. Dvs. der kan som udgangspunkt ikke søges om støtte til projekter, som falder eller påbegyndes før en given ansøgningsfrist.

Puljen dynamisk eksportstøtte til unikke markedsmuligheder, som har til formål at støtte op omkring fx de hit-drevne projekter, og puljen eksportstøtte til branchefolk fortsætter ligeledes uden nogen ændringer. Der er ingen ansøgningsfrister for disse puljer, men der kan ikke søges om eksportstøtte til projekter, som er helt eller delvist afviklet.

Næste ansøgningsfrist: 15. august! Læs mere om MXD's puljer her!

Kodas nationale midler!


Kodas nationale midler uddeler støtte til en lang række aktiviteter som udgivelser, film- og videoprojekter, komponisthonorarer, arbejds-, rejse- og studielegater m.m.

Puljen er kun for såkaldt tilsluttede medlemmer! Et tilsluttet medlem er et medlem af Koda, der ikke også er medlem af Danske Jazz-, Beat- og Folkemusik Autorer (DJBFA), Danske Populærautorer (DPA), Dansk Komponist Forening (DKF) eller Dansk Musikforlægger Forening (DMFF). Disse medlemsorganisationer får tildelt en stor del af de nationale midler, som de herefter kan viderefordele til deres medlemmer.

Næste ansøgningsfrist er: 3. september! Læs mere om Kodas nationale midler her.


Musikpuljen i Aarhus Kommune!

Musikpuljen er en ny pulje i Aarhus Kommune, der erstatter Orkesterkontoen. Der kan søges støtte til musikprojekter, herunder ideudvikling, planlægning, forberedelse, produktion og gennemførelse af projekter. Der kan også søges støtte til musikinitiativer, som bidrager til en fortsat udvikling af det professionelle kulturliv i Aarhus Kommune samt initiativer, som opkvalificerer det kulturelle vækstlag. Sidst men ikke mindst kan der også søges støtte til etårige musikprogrammer og aktivitetsprogrammer.

Ansøgningsfrist: 18. august! Læs mere og find links til ansøgning her.