Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyt 2017 Agent-hold er klar til start!

8 stærke "agent-kandidater" er blevet udvalgt til 2017 Agent-forløbet, som vi producerer sammen med Frontløberne, og som finder sted over fem intensive dage fra 18. - 22. august!

(foto: underviserholdet fra v.ø., Chris Kroer Jensen, Theis Petersen, Christian Have, Anders Lange, Trine Rytter Andersen og tovholder Nicolai Juhler)

Anne Roed Refshauge – solistuddannet klassisk sanger og BA-studerende ved ARTS, Aarhus Universitet – æstetisk kommunikation – arbejder med et koncertprojekt, der tager udgangspunkt i dagbøger fra 1. verdenskrig.

Sarah Jarsbo – autodidakt, men arbejder som selvstændig kunstner – arbejder med et Open Call-projekt på en censureret gadeudstilling.

Lene Egsgaard Thomsen – jurist, teamkoordinator og underviser – arbejder med kulturprojekter omkring kulturhuset, Mejeriet, i Tarm.

Mette Bilberg Nasser – BA kunst og teknologi fra Aalborg Universitet, kandidatstuderende på designledelse på Syddansk Universitet – arbejder som tovholder på Aarhus Alternatives – Festival for ånd, videnskab og kunst.

Karen Cecilie Sørensen – kandidat fra Æstetik & Kultur/Medievidenskab, digital producer hos Hello Monday – arbejder med projektet, ”Heart Sessions”, der producerer akustiske koncerter for patienter.

Brian P. Ørnbøl – medarrangør på DANISH+, samt projektleder på Teatret Gruppe 38 – arbejder med et langsigtet projekt, der handler om at vise danske teaterforestillinger – på engelsk.

Maya Husted Davidsen & Esther Mogensen – optaget som gruppe, og er begge studerende på Handelsgymnasiet i Rønde med fokus på markedsføring og oplevelsesøkonomi. De er tilknyttet kulturhuset Maltfabrikken i Ebeltoft og arbejder med et projekt, der omhandler en transformation af strandpromenaden i Ebeltoft til kulturoplevelser.


Under de fem intensive dage, som forløbet varer, vil agenterne blive udstyret med "værktøjer" til implementeringen af deres projekt med udgangspunkt i event-DNA, event-økonomi, pr/kulturformidling, projektudvikling - og modning.

Disse "værktøjer" leveres af en yderst kompetent underviserstab bestående:  • Christian Have/HAVE PR – Event DNA

  • Trine Rytter Andersen, kurator & kunstkonsulent – projektmodning

  • Theis Petersen, indsamlingschef, Muskelsvindfonden/GRØN KONCERT – Eventøkonomi

  • Anders Lange, journalist og kursusleder, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – PR/Markedsføring og kulturformidling

  • Chris Kroer Jensen, projektkonsulent/MANIFESTUS – kvalitetssikring, eller ”kærlige tæv”, til/af projekterne.

  • Morten Nottelmann, netværk- og social skills/Kaospiloterne.Nicolai Juhler fra Creative Enterprise er gennemgående tovholder og afvikler på forløbet.
Nicolai er kandidat i idéhistorie og arbejder som kunstnerisk projektleder og konsulent med byudvikling og urbant rumdesign. Desuden har han igennem en årrække arbejdet med kreativt entreprenørskab i teori og praksis. Nicolai har en stor indsigt i, erfaring med og forståelse for alle dele af processen fra ide til færdigt projekt.

2017 Agent-forløbet er produceret af Promus og Frontløberne, og støttes af Aarhus 2017.

Læs mere om 2017 Agent her!
Læs mere om Aarhus 2017 her!