Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyt fra "mentoritterne"..!

Der er stor interesse for Promus' mentorordning, og p.t. er flg. spændende "mentoritter" i gang:
Who Killed Bambi, Ulvetimen, Sonja Hald og Ladylion - og flere er på vej. Tjek også en lille "sommervideo-hilsen" fra vores tidligere mentoritter i Navneløs, der har lavet deres egen lille fine version af det store Lis Sørensen-hit, "Verden Er I Farver"

(foto: v.ø.: Sonja Hald, Ulvetimen (Kristian Kjærulff Ravn), Ladylion (Randi Gustafsson) og Who Killed Bambi)

Who Killed Bambi, Den aarhusianske stryge-sekstet, der p.t. er i gang med at indspille en perlerække af kunstnere; Pernille Rosendahl, Ane Brun, Alice Bomann, Hanne Hukkelbjerg, Soffie Viemose, Silas Bjerregaard, Claus Hempler, Mikael Simpson + Jonas Petersen fra Hymns From Nineveh. Alle medbringer ”egen sang”, som så indspilles – kun i strygearrangement. Den erfarne musikbranchemand, Jesper Bay, er mentor på projektet.

Projektet forventes udgivet i starten af 2015, så glæd dig! Du kan også opleve Who Killed Bambi som backing for Rod Stewart når han gæster Aarhus d. 5. juli. Her vil vil de backe op på den sidste del af kocnerten.

Følg Who Killed Bambi her!

Ulvetimen – melankolske dansksprogede sange med et maritimt skær og med Kristian Kjærulff Ravns karakteristiske vokal i front, er i gang med deres album-projekt, der produceres af ingen ringere end Nikolaj Nørlund. Endvidere har Ulvetimen fået Jim Q. Holm fra Merger Management som mentor til at hjælpe projektet igennem til udgivelse i løbet af efteråret.

Følg Ulvetimen her!

Sonja Hald – også et dansksproget band med udspring i den nye ”folk-bølge” og med et næsten "C.V.'sk" tekstunivers. Bandet har gjort sig positivt bemærket som opvarmning for Folkeklubben ved en række koncerter i foråret, og p.t. er de med opløbet til Karrierekanonen og lægger i den forbindelse vejen forbi Smukfest, hvor det hele afgøres til august. Bandet spiller også på Uhørt Festivalen på Refshaleøen i København, der finder sted 8. -9. august.

Sonja Hald er i øvrigt også med på årets Oppenheimers Eftermiddag, der finder sted på Radar i Aarhus, 19. september.

Følg Sonja Hald her!

Ladylion, a.k.a. sangerinden, sangskriveren og guitaristen Randi Gustafsson, er på trapperne med hendes længe ventede debutalbum, der forventes udgivet efter sommerferien.
En smuk vokal i hendes egne spændende folk-pop-prægede sange, som du kan få et indtryk af med denne lille live-reportage fra hendes koncert på Atlas under Musik Aarhus Festivalen i januar i år! Tjek indslaget her!, og følg Ladylion her!

Både Sonja Hald og Ladylion har Jesper Bay som mentor.

Og som lovet får du lige linket til vores gamle "mentoritter", Navneløs, og deres fine og herlige sommerhilsen med deres fine version af Lis Sørenens-hittet, ”Verden Er I Farver”!

Mentorordningen er et kerneelement i Promus' vision om at støtte nye initiativer, højne det professionelle niveau, og samtidig skabe kontakt og netværk mellem det etablerede miljø og vækstlaget i byen. Mentorordningen gælder for alle aktører med professionelle ambitioner. Har du planer om et pladeprojekt, en festival eller andet arrangement, et projekt med fokus på international lancering, eller idéer til nye måder at arbejde med musikken på, kan du søge om at få tilknyttet en mentor, der kan rådgive og vejlede processen for projektets mulige virkeliggørelse.

Af tidligere "mentoritter" kan nævnes; NovemberDecember, Telestjernen, Asbjørn, Navneløs, Islets of Dust, Julaw, Culture Works, Hide & Seek Booking, Dansk Audiodesign, Drum'n'Bass Big Band.

Læs mere om Mentorordningen her!