Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Talent - speed meetings med musikbranchen i Promus!

Promus laver "dansk-til-dansk" - eller "København-til-Aarhus"-speed-meetings - når vi inviterer dig til at komme og præsentere dit band og din musik for et stærkt panel af dansk musikbranchefolk - mød bl.a. Peter Sørensen/Beatbox Booking, Kristoffer Rom/Tambourhinoceros, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Christian Møller/Universal Music & Mads Kjærgaard/Sony Music. Sæt kryds i kalenderen, onsdag d. 3. september!

Promus har nu I de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under SPOT Festivalen hvor danske og internationale branchefolk får netværket og udvekslet musik med hinanden. I år havde vi således 14 ”superliga”-music supervisors fra USA, Frankrig, Holland og Danmark, der mødtes med ca. 40 danske og internationale branchefolk under tre intense, hektiske, men sjove timer.

At det er en god måde, at få skabt nye kontakter til det store udland, og i det hele taget at lære nye folk at kende på, er der vist ingen tvivl om. Så hvorfor så ikke prøve at lave det i et rent ”dansk-dansk” – eller bare ”København-til-Aarhus”-koncept? Altså hvor vores egen hjemlige branche får mulighed for at møde byens nye talenter i øre- og øjenhøjde og forhåbentligvis blive præsenteret for en masse spændende ny musik, og - hvem ved - måske nye samarbejder.

I al sin rørende enkelthed går det altså ud på, at du får mulighed for præsentere og pitche din musik, og et stærkt panel af danske musikbranchefolk lægger ører og erfaring til.

På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT Festivalen sætter vi en tidsplan og så er der 10 min. til hver deltager. Fra musikbranchen inviterer vi fra både labels, distribution, management, agencies og publishing.

Indtil videre har vi fået tilsagn fra:

Peter Sørensen - booker/Beatbox Booking
Mads Kjærgaard - A&R manager/Sony Music Denmark
Christian Møller - A&R manager/Universal Music Denmark
Kristoffer Rom - Manager/Tambourhinoceros
Mette Zähringer - Iceberg Music Group


- flere vil blive offentliggjort løbende!

Vi håber du vil lege med, så kom til ”Meet The Talent”-speed-meetings her i Promus, onsdag d. 3. september fra kl. 16:00 – 19:00. - så send os et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik, til info@promus.dk - skriv også gerne hvem du gerne vil mødes med.

Vigtigt! Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Aftaler m.v. er efter "først-til-mølle", og vi forbeholder os ret til at afvise tilmeldinger.

Der er deadline for tilmeldinger, mandag d. 18. august.