Promus nyheder
10.10.22:
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Meet The Talent - panelet til vores speed meetings med musikbranchen er på plads!!

Promus inviterer dig til at komme og præsentere dit band og din musik for et stærkt panel af danske musikbranchefolk - mød: Peter Sørensen/Beatbox Booking, Nick Foss/Mermaid Records, Kristoffer Rom/Tambourhinoceros, Søren Krogh Thompson/Playground Music, Bo Andersen/Skandinavian, Stefan Facius/Heartbeat Music, Christian Møller/Tigerspring, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Christian Møller/Universal Music & Mads Kjærgaard/Sony Music. Sæt kryds i kalenderen, onsdag d. 3. september!

(fotocollage fra v. til h.: Christian Møller - A&R manager/Universal Music Denmark, Bo Andersen - Booker & Manager/Skandinavian, Christian Møller - Founding partner/Tigerspring, Kristoffer Rom - Manager/Tambourhinoceros, Mette Zähringer - Iceberg Music Group, Stefan Facius - Booker & Manager/Heartbeat Music, Mads Kjærgaard - A&R manager/Sony Music Denmark, Nick Foss - A&R Manager/Mermaid Records, Peter Sørensen - Booker & Manager/Beatbox Booking (i forklædning) og Søren Krogh Thompson - General Manager/Playground Music Denmark)


Promus har i de sidste par år kørt en række store speed-meetings-sessions under SPOT Festivalen hvor danske og internationale branchefolk får netværket og udvekslet musik med hinanden. I år havde vi således 14 ”superliga”-music supervisors fra USA, Frankrig, Holland og Danmark, der mødtes med ca. 40 danske og internationale branchefolk under tre intense, hektiske, men sjove timer.

At det er en god måde, at få skabt nye kontakter til det store udland, og i det hele taget at lære nye folk at kende på, er der vist ingen tvivl om. Så hvorfor så ikke prøve at lave det i et rent ”dansk-dansk” -koncept? Altså hvor vores egen hjemlige branche får mulighed for at møde byens nye talenter i øre- og øjenhøjde og forhåbentligvis blive præsenteret for en masse spændende ny musik, og - hvem ved - måske nye samarbejder.

Vi inviterede derfor ud til en række af branchens ”tunge” drenge og piger, og responsen herfra har været ovenud positiv. Vi er derfor meget glade for at kunne byde velkommen til vores ”dream team” bestående af:

Peter Sørensen - Booker & Manager/Beatbox Booking
Nick Foss - A&R/Mermaid Records
Mads Kjærgaard - A&R manager/Sony Music Denmark
Christian Møller - A&R manager/Universal Music Denmark
Kristoffer Rom - Manager/Tambourhinoceros
Mette Zähringer - Iceberg Music Group
Bo Andersen - Booker & Manager/Skandinavian
Christian Møller - Founding partner/Tigerspring
Søren Krogh Thompson - General Manager/Playground Music Denmark
Stefan Facius - Booker & Manager/Heartbeat Music

- ” I Promus arbejder vi hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne - mellem de etablerede og de mindre-etablerede. Så med de gode resultater og erfaringer vi har fra vores speed meetings under SPOT, lå det lige til højrebenet at skabe denne ramme for et møde mellem de danske aktører. ”Meet The Talent”-arrangementet er derfor en ret enestående mulighed for byens mange nye talenter, bands, solister og nye aktører, der er på vej ind i karrieren, til at møde potentielle fremtidige samarbejdspartnere” – udtaler Jesper Mardahl fra Promus.


”Meet The Talent”-speed-meetings finder sted her i Promus, onsdag d. 3. september fra kl. 16:00 – 19:00. – og hvis man ønsker at deltage, så sender man os en ansøgning med et par linjer om band/projekt, samt links til sin musik og fortæller os hvem man ønsker at mødes med til:, info@promus.dk

VIGTIGT! Lige lidt information omkring betingelser m.v. for at ansøge.

• "Meet The Talent" henvender sig til bands/artister, D.I.Y.-projekter og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men om et mere "kontant" såkaldt B-2-B-møde!
• På samme måde som under vores speed-meetings på SPOT Festivalen sætter vi en tidsplan og så er der 10 min. til hver deltager. Så det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band og sin musik så præcist, som muligt.
• Demoer, projekter, bands m.v. skal ha' et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!
• Der er også muligt at ansøge om deltagelse for bands/solister og aktører udenfor Aarhus!
• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 70 22 20 19 eller på mail: info@promus.dk - og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Der er deadline for tilmeldinger, fredag d. 22. august!
Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et "no-show"-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Info på ”Meet The Talent”-panelet:

Bo Andersen – booker/ manager og partner, Skandinavian.
Bo har siddet på sin post på først Aarhus Musikkontor, der sidenhen blev til Skandinavian, i nu over 32 år, og har om nogen været med til at forme udviklingen af den danske live-scene som booker og manager for et af landets mest betydningsfulde bands fra 80’erne og helt op til i dag, nemlig TV-2. Sideløbende er det også blevet til succesfulde samarbejder med artister som Hanne Boel, Kashmir, Dicte, Fielfraz, Julie Berthelsen, Saybia, Mads Langer og Aura, og udover det fortsatte arbejde med TV-2 og Steffen Brandt solo, holder Bo sin musikalske nysgerrighed intakt med arbejdet med nye og nyere artister som Asbjørn, Kira Skov og Marie Fisker.

Stefan Facius – booker/manager, Heartbeat Management.
Stefan ejer, sammen med Thomas Bredahl (x-Volbeat), managementbureauet Heartbeat Management i Aarhus og repræsenterer en lille håndfuld artister som Go Go Berlin, Bon Homme, Lydmor og The White Album. Stefan er uddannet som serviceøkonom, men den professionelle musikalske karriere som agent og manager startede allerede i begyndelsen af 00’erne i Aarhus. Stefan har arbejdet med en lang række forskellige etablerede danske artister og været ansat i bookingbureauerne MN Music, Recart & Copenhagen Music indtil det selvstændige liv blev en realitet i september 2012.
Heartbeat Managements primære fokus er udlandet, hvor de tilknyttede artister alle turnerer og udgiver deres musik på større independent og major labels.

Christian Møller – A&R Manager/Universal Music Denmark.
Christian startede som DJ og koncertarrangør i Aalborg i 90’erne, og rykkede senere til København hvor han bl.a. studerede på et af de første Music Management hold på RMC/Rytmisk Musikkonservatorium i København. Efter endt eksamen, arbejdede han de efterfølgende 6 år hos danske ArtPeople hvor han var med til at signe og udvikle bl.a. Johnson, White Pony og ikke mindst Rasmus Seebach. For ca. 3 år siden skiftede han til den danske afdeling af det store major selskab, Universal Music, hvor han bl.a. har signet Shaka Loveless, Wafande, og senest L.I.G.A.

Kristoffer Rom/ Tambourhinoceros
Kristoffer er tidligere trommeslager i Oh No Ono, Aqua, Birthgiving Toad m.fl. Grundlagde i 2010 musikselskabet Tambourhinoceros , som også indeholder PR-bureauet Nordic Waves. Tambourhinoceros udgiver for bl.a. Chorus Grant, Jacob Bellens, Treefight For Sunlight, Cancer & The New Spring. Endvidere er Kristoffer booker på FROST Festival, og har tidligere været booker & PR-chef på Trailerpark Festival.

Mads Kjærgaard – A&R Manager/Sony Music Denmark
Mads har en musikalsk fortid og ballast som bassist i et af de mest respekterede danske indie-bands i 00’erne, nemlig Figurines. Men karrieren gik fra scenen og til ”skrivebordet”, hvor Mads bl.a. arbejdede som manager for When Saints Go Machine, efterfulgt af uddannelsen fra Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Herefter fulgte en periode som A&R-manager på det daværende EMI, nuværende Warner, hvor Mads var involveret i arbejdet med bl.a. Christopher, Djames Braun og Björnskov. Efter en årrække på EMI, rykkede Mads ind som A&R manager på Sony Music Denmark, og hvor han p.t. arbejder for artister som MØ, De Dødelige og Gregersen.

Peter Sørensen/Beatbox Booking.
Peter er ejer af og booker for Beatbox Booking & Concerts i København, og repræsenterer personligt stærke danske artister som Mew, Kashmir, Tina Dickow, Trentemøller, D-A-D, Thomas Helmig, Agnes Obel, Broken Twin m.fl.
Med en nutid og fortid i både live- og pladebranchen, har Peter mange års erfaring fra musikbranchen. Har bl.a. været både booker på Vega og Strictly Underground, har arbejdet på Virgin Records, haft pladebutik på Christianshavn, haft pladeselskab (Sound Of Music) og reklamebureau (Stolen Images).

Nick Foss, A&R, Mermaid Records.
Nick er bredt anerkendt som en af de mest erfarne A&R-personer herhjemme. Startede sin karriere på legendariske Medley Records, og blev efterfølgende head of A&R på EMI. Sidenhen partner og medstifter, samt head of A&R på Copenhagen Records. Sammen med hans mangeårige kollega og labelmanager, Mik Christensen, startede de efterfølgende Mermaid Records, der i dag er en del af Sony Music Denmark. Nick har igennem sin lange karriere stået bag udgivelser som producer og A&R-ansvarlig med bl.a. One-Two, D-A-D, Back To Back, The Sandmen, Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen-solo, Go Go Berlin og Rasmus Nøhr.

Christian Møller, founder/Tigerspring.
Christian har en fortid som keyboardspiller i bandet Moon Gringo i begyndelsen af 00´erne. Blev i 2005 optaget på Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium i København, samme med Søren Winding, med hvem han i 2006 startede plade- og publishing selskabet Tigerspring. Den første signing var Choir Of Young Believers, som Christian også er manager for. Siden har Tigerspring været involveret i udviklingen af artister som bl.a. Fallulah, I Got You On Tape og Panamah. Tigerspring har et meget internationalt fokus og driver også selskabet Heartbeats Publishing, der leverer sange til internationale popstjerner i både Asien og USA.

Søren Krogh Thompson – Chef/Playground Music Denmark.
Søren har kørt Skandinaviens største “independent” plade- og distributionsselskaber, Playground Music, i snart 10 år. Udover at repræsentere en bred palet af internationale navne fra The National, Nick Cave, Adele og Jack White, er Playground også et ”paraply”-selskab for en lang række danske artisters udgivelser fra Rasmus Walter over Christian Hjelm og Dj Static til Schultz and Forever og Spillemændene. Søren er endvidere stærkt engageret i de mere organisatoriske dele af musikbranchen som bl.a. formand for MXD og bestyrelsesmedlem i SPOT, ROSA, IFPI, KOPIFON og DUP.

Mette Zähringer, Label, Publishing & Marketing manager/ Iceberg Music Group
Mette er en af den danske musikbranches mest erfarne personer når vi taler om internationalt arbejde med danske artister. Iceberg har således haft stor succes med bands som Duné, Natural Born Hippes, Nice Little Penguins og The Blue Van – især i Tyskland og Japan. Et af Mettes mange fokusområder er det store marked for synkronisering af musik til film, TV, reklamer og spil, og her har selskabet i den grad førertrøjen på herhjemme. Især The Blue Van har nydt godt af Mettes store internationale netværk, og det er da også blevet til mere end 90 placeringer i amerikanske film, TV og reklamer – hvor især introduktionen til den første iPad, hvor bandets musik indgik, hører til en af de store successer.


(fotocollage i toppen, fra v. til h.: Christian Møller - A&R manager/Universal Music Denmark, Bo Andersen - Booker & Manager/Skandinavian, Christian Møller - Founding partner/Tigerspring, Kristoffer Rom - Manager/Tambourhinoceros, Mette Zähringer - Iceberg Music Group, Stefan Facius - Booker & Manager/Heartbeat Music, Mads Kjærgaard - A&R manager/Sony Music Denmark, Nick Foss - A&R Manager/Mermaid Records, Peter Sørensen - Booker & Manager/Beatbox Booking (i forklædning) og Søren Krogh Thompson - General Manager/Playground Music Denmark)