Promus nyheder
5.3.22:
26.10.17:
14.12.15:
28.10.12:
21.8.12:
2.1.12:
28.11.11:
20.6.11:
24.1.11:
3.1.11:
22.12.10:
24.11.10:
22.11.10:
27.9.10:
29.4.10:
29.4.10:

Nyt arrangørnetværk i Århus

Med Promus som facilitator og tovholder, har en lang række af byens live-aktører dannet et nyt netværk, Arrangørgruppen Aarhus.

Det er måske ikke verdens mest sexede navn, men meningen er nu god nok.

En lang række af byens live-aktører har nemlig dannet et netværk, der skal arbejde pro-aktivt for byens koncertarrangører i forhold til myndigheder, publikum og byens overordnede status som en af landets førende musikbyer. Og Promus er med som tovholder, facilitator og med-initiativtager.

Gruppen, der består af Brian Nielsen/Skandinavian & Northside Festival, Jørgen Kryel/RMT, Michael Callesen/SPOT Festivalen, Carsten Nielsen/Train, Bjarke Svendsen/Atlas/VoxHall, Carsten Frentz/Carsten Frentz Production, Mette Kier/Musikhuset Aarhus, Robert Ulrich/Musikcaféen, Anne Thorø/Studenterhus Aarhus, Henrik Ragborg Olesen/Tivoli Friheden, Theis Smedegaard/Danmarks Grimmeste Festival, Torsten Rosendal/Present Aarhus og Theis Petersen/Muskelsvindfonden, vil arbejde på at kunne agere som fælles talerør og platform for hele live-miljøet i byen,

I første omgang er der fokus på følgende områder:

- Alle aspekter af forholdene mellem arrangører og myndigheder; tilladelser, lydniveau, åbningstider, simplere procedurer, tilgængelighed, forpligtelser og regler
- Fælles tiltag, der skal være med til at styrke forholdet til publikum.
- Den århusianske koncertscene som værdiskaber og vækstmotor for byen.
- Pro-aktivitet – live-miljøet skal selv søge at sætte dagsordenen i det kulturpolitiske felt.

Allerede nu har der været det første indledende dialogmøde med repræsentanter fra Århus Kommune, og de første tiltag til at få lavet en lokal rapport om live-miljøets kulturelle og økonomiske betydning for byen er sat i gang.

Som nævnt, er det ambitionen at være fælles talerør for miljøet, og derfor er det også vigtigt at understrege, at Arrangørgruppen Aarhus selvfølgelig er åben for alle der arbejder professionelt med koncertarrangementer, festivaler, spillested. clubevents m.v. i byen.

Der vil derfor snarest muligt blive indkaldt til fællesmøde i Promus.Tidspunkt og yderligere info følger... - så hold øje med kalenderen her på siden, tilmeld dig vores Twitter, eller få lavet en profil så du automatisk får tilsendt vores invitationer og nyhedsbreve.

.. og pressen skrev bl.a.:

JP/Århus - læs her!
Århus Stiftstidende - læs her!
GAFFA - læs her!